Možná se pletu, ale mám pocit, že jsem něco na stejný způsob našla v knizeZdeněk píše:Paradoxy píše:Teď jsem četla ta cvičení Ra a to mi taky přijde podobné k jiným duchovním cvičením.
O takových nevím.
V mém případě to znamenalo nalézt odpovídající opačnou emoci k lásce ke Kristýnce. No tak hledat nenávist to se mi zrovna nechtělo, tak co třeba lhostejnost? To by šlo. Tak mě napadlo, že je třeba to udělat jako to dělají dobří herci, jako by se stanou tou postavou, kterou mají hrát. Přenastaví si to v hlavě. To je práce.
Jde vlastně o získání jiného zorného úhlu. No jo, jenomže jsem si uvědomil, že oba ty zorné úhly přeci mají společný prostor (ve kterém se odehrávají). To bylo skutečně obohacující. Protože jenom tak lze uskutečnit ono "vyvážení". Pokud např. katolíci milují své nepřátele (aby se dostali do nebe), tedy bez nalezení onoho prostoru, tak je to takový sladkokyselý nálev, který se jim pak zobrazuje na charakteru. Takový naprd.Paradoxy píše:Já teda nedokážu chápat ty geografické cvičení, nikdy jsem tomuhle nerozuměla.
Taky nevím. Už to později Ra blíže neosvětlil, protože Don, co vedl tu channelovací skupinu, se zastřelil.
https://www.databazeknih.cz/knihy/buddh ... onu-224618. Tak to je hodně cenné uvědomění s tím prostorem.