Bejt tebou vo nějaký neuctě bych tady moc nevytruboval,
já si pamatuju, co jsi tady předevčírem psal o nějakým tom lezení do zadku
a už jenom to,
že tady chceš něco zamykat, protože tobě se něco nelíbí, je docela slušná dávka neúcty...
Koukám, že taky prosazuješ svůj názor, blahopřeji ti , že v něm proti nikomu neútočíš...
A proto,
než si tady začneš zase hrát na mravokárce,
tak se laskavě podívej, jestli zrovínka neděláš přesně to, co kritizuješ...
Já tě ovšem za rušivý element nepovažuju, já tě považuju za ................
Jen tak namátkou z tvých citlivých témat : Jeden z tých šmejdov, ktorí chcú deťom vymývať mozog.
Vieš veľmi presne, komu máš liezť do zadku.
Takže nič pre mňa.
P.S.: Dá sa Tao vyjadriť prdom?
To tvoje absolutno bude asi absolútna nevedomosť, a tí tvoji guruovia budú asi absolútne mimo.

Ďalšie duchovné keci.
Blbosť. Keď sa narodíš, tak môžeš zasa zomrieť. Takže nemusíš žiť.
Čo tu vypisuješ stále nejaké debilné čísla?
Samé drísty. Tvoj základný problém je, že nevieš normálne komunikovať s ľuďmi. Píšeš sem dlhé články, a očakávaš, že ich budú ostatní čítať. Niektorí si to aj prečítajú, a odpovedajú, ale ty nereaguješ. Pôsobíš ako človek odtrhnutý od reality, žijúci si vo vlastnom svete. Namýšľaš si, že si chytrej...
Ty máš dobre vymytý mozog....
Naopak, milý psychonaut, keby som sa s tebou bavil seriózne, tak by som dokázal, že som človek na nižšej duchovnej úrovni.
Myslím, že si človek duševne narušený, a v každom tvojom príspevku je veľa agresivity. Potrebuješ pomoc.
Musím do teba rýpať, pretože stále neviem, čo je dôvodom, že píšeš takéto články.
Tí tvoji šamani, čo lezú po stromoch niekde v Amazónii, asi nemajú šajnu o tom, čo je to metafora. Inak by si stále neopakoval o tej krvi. Na kresťanov útočia ateisti, katari, pohania, muslimovia a ďalší. Je to konkurenčný boj. Prečo by som mal veriť práve šamanizmu? V čom je lepší ako ostatné ideológie?
PS.
Ty jsi snad lepší ještě než já, asi ti začnu závidět...