Paradoxy píše:Jojo, vyflusla jsi na nás svůj jed, aby ses s ním nemusela potýkat sama, tak už seš v pohodě. .
Tento můj komentář byl odpovědí na komentář Jany, který smazala, kdyby to někomu z Vás nedávalo smysl. Chtěla védét něco o tom, jak jsem psala o jedu....Paradoxy píše:Jak jsem psala už dřív, nechci s tebou vést diskuze. Můžeš si naše komentáře tady přečíst a zamyslet se sama.
armin píše:Trini píše:[
Ale řádil jsi pěkně, když tě Honzam častoval nadávkami. Ještě jsi toho na sobě holt moc neodpracoval. Zřejmě máš problém si to přiznat.
To si pleteš.
Tak takhle to máš, chápu...Trini píše:Paradoxy píše:Jojo, vyflusla jsi na nás svůj jed, aby ses s ním nemusela potýkat sama, tak už seš v pohodě. .
To jsi špatně pochopila. Jsem v pohodě, protože už nejsem s vámi na Posezeníčku.
Také jsem se omluvila duradorovi, že jsem mu navrhla, aby tam psal. Prostě nejsem netušila, co se tam začne dít. A ted jsem ráda, že je to už za mnou. A že duradora, Honzam a Zdeněk jsou v pohodě.
Tobě se nelíbí, že jsme ( nebo já jsem?) v pohodě?
Trini píše:Paradoxy píše:Jojo, vyflusla jsi na nás svůj jed, aby ses s ním nemusela potýkat sama, tak už seš v pohodě. .
To jsi špatně pochopila. Jsem v pohodě, protože už nejsem s vámi na Posezeníčku.
Také jsem se omluvila duradorovi, že jsem mu navrhla, aby tam psal. Prostě jsem netušila, co se tam začne dít. A ted jsem ráda, že je to už za mnou. A že duradora, Honzam a Zdeněk jsou v pohodě.
Jářek píše:Durodara, a nenechám se opít rohlíkem, je pozoruhodný tvor.
Kdyby jste viděli naše rozpravy, tak byste nevěřili
Paradoxy píše:Kdyby jen v politice, je to tak všude, kde si lidi nenaslouchají a nejsou schopný skutečně praktikovat. Chápu, že to někteří nevidí, ale to neznamená, že je k tomu potřeba zaujmout nutně neosobní postoj.
Nastavení jakoby neosobního postoje z důvodu, aby se mě nic nedotýkalo, je velká chyba. To se pak človék ochuzuje o poklady, které se skrývají v duši. Není nic špatného na tom pocítit bolest nebo hněv, není nutné ty pocity házet na ostatní, naopak. Třeba se v tom i chvilku porochnit a v takovou chvíli bych použila ten neosobní postoj. To pak najednou člověk začne chápat víc sebe a druhé. Tam se pak rozvíjí soucit.
Paradoxy píše:On dělá diagnostiku? A čeho?
Paradoxy píše:Jo tak, to jsem nějak ani nepostřehla. Asi to Durodara dělal dřív, než jsem ho poznala.
Je mi jasný, že to nedělají vědomě a svým způsobem je chápu.
Dali jsme se na duchovní cestu, tak bysme měli aspoň trochu praktikovat že
Jo to máš pravduJářek píše:Paradoxy píše:Jo tak, to jsem nějak ani nepostřehla. Asi to Durodara dělal dřív, než jsem ho poznala.
Pro každýho je zřejmě praxe něco jiného. Pro někoho diskuse s AI, pro někoho sečení zahrady, a pro někoho meditace.
A pro někoho taková a pro někoho maková...
Paradoxy píše:Jo to máš pravduJářek píše:Paradoxy píše:Jo tak, to jsem nějak ani nepostřehla. Asi to Durodara dělal dřív, než jsem ho poznala.
Pro každýho je zřejmě praxe něco jiného. Pro někoho diskuse s AI, pro někoho sečení zahrady, a pro někoho meditace.
A pro někoho taková a pro někoho maková...
Zpět na Abraham-Hicks - Abrahamovo učení
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků