Příznaky transformace

1. Kor 13

Příspěvekod Motýlek » úte 18. pro 2012 22:06:29

Kdybych mluvil jazyky lidskými i andělskými, ale lásku bych neměl, jsem jenom dunící kov a zvučící zvon.

Kdybych měl dar proroctví, rozuměl všem tajemstvím a obsáhl všecko poznání, ano, kdybych měl tak velikou víru, že bych hory přenášel, ale lásku bych neměl, nic nejsem.

A kdybych rozdal všecko, co mám, ano, kdybych vydal sám sebe k upálení, ale lásku bych neměl, nic mi to neprospěje.

Láska je trpělivá, laskavá, nezávidí, láska se nevychloubá a není domýšlivá.

Láska nejedná nečestně, nehledá svůj prospěch, nedá se vydráždit, nepočítá křivdy.

Nemá radost ze špatnosti, ale vždycky se raduje z pravdy.

Ať se děje cokoliv, láska vydrží, láska věří, láska má naději, láska vytrvá.

Láska nikdy nezanikne. Proroctví – to pomine; jazyky – ty ustanou; poznání – to bude překonáno.

Vždyť naše poznání je jen částečné, i naše prorokování je jen částečné; až přijde plnost, tehdy to, co je částečné, bude překonáno.

Dokud jsem byl dítě, mluvil jsem jako dítě, smýšlel jsem jako dítě, usuzoval jsem jako dítě; když jsem se stal mužem, překonal jsem to, co je dětinské.

Nyní vidíme jako v zrcadle, jen v hádance, potom však uzříme tváří v tvář. Nyní poznávám částečně, ale potom poznám plně, jako Bůh zná mne.

A tak zůstává víra, naděje, láska – ale největší z té trojice je láska.
přijímám sebe sama
Uživatelský avatar
Motýlek
 
Příspěvky: 309
Registrován: ned 19. zář 2010 17:19:06
Poděkoval: 121
Poděkováno: 93-krát v 63 příspěvcích

Cesty transformace

Příspěvekod Zero » úte 18. pro 2012 23:00:25

"Všichni jsme na cestě k dokonalosti. Na cestě k Boží dokonalosti...

Každý z nás je střípek Boha, který si chce prožít vše na vlastní kůži, vše si chce vyzkoušet, pochopit, procítit a pak se změnit, posunout dál, k lepšímu. Času je mnoho, žádný spěch. Máme k dispozici neomezeně času a neomezeně možností, abychom všichni zvládli, co potřebujeme ve svém čase a svými prostředky. Duše prochází zkušenostmi skrze život, jak říkáme školu života. Máme jich k dispozici neomezeně, kolik potřebujeme. Proto se netrapme tím, že život utíká a my nestíháme, co bychom chtěli.

Naše duše si vybrala přesně ty nejlepší podmínky pro svou školu, to nejlepší prostředí, ty nejlepší rodiče a příbuzné, to nejlepší tělo, ty nejlepší vlastnosti a dispozice (i když nám mohou připadat jako handicapy).

A narodíme se. Naše tělo je chrámem naší duše, ona si ho vybrala jako nejlepší pro ni, jako prostředníka pro komunikaci s námi, naší myslí či chcete říci rozumem. Naše duše má přesně zvolený úkol, co si chce prožít, tak si přitahuje lidi a situace, aby k tomu měla tu nejlepší možnost. A tak přicházíme do konfliktů a problémů, dějí se nám věci, které se nám vůbec nelíbí. A navíc se svým do mlýna přichází i naše tělo - začíná bolet a nepříjemně se ozývá. Je to skvělé a my bychom měli za každou nemoc i nepříjemnost ze srdce děkovat, vždyť jak jinak bychom poznali, co změnit? Máme alespoň možnost zastavit se a popřemýšlet, najít příčiny, pochopit, co dělám špatně a především se snažit to měnit. Každá má nemoc je má nemoc, každý můj konflikt je můj konflikt a týká se jen a jen mě, jen a jen mých špatných postojů, názorů, pohledů, je to odraz mé zatvrzelé mysli, která si jede podle vzorce, který se jí hodí, který je pro ni jednoduchý. Každá změna bolí, ale bez bolesti se nic nového narodit nemůže.

Zkusme se tedy radovat z každé nemoci a konfliktu, zkusme je přijímat jako výzvy, jako dary.

Zkusme se netrápit tím, že opakujeme stále stejné chyby, že se nám nedaří zvládat vše, jak bychom si představovali, zkusme se přijmout takoví, jací jsme i se svými chybami, které se sice snažím změnit, ale miluji se i chybující.

Pátrejme tedy, co nám naše duše naznačuje prostřednictvím bolístek těla,
hledejme sami sebe a stávejme se lepšími.

Buďme LÁSKOU, ta je totiž lékem na všechny bolístky i trápení."

http://empatia.cz/duchovni-priciny-nemoci
Uživatelský avatar
Zero
 
Příspěvky: 49
Registrován: pon 05. pro 2011 22:35:42
Poděkoval: 24
Poděkováno: 4-krát v 4 příspěvcích

Aktuální energie - 18.12.2012

Příspěvekod Monika » stř 19. pro 2012 12:14:46

Slova povzbuzení do dalších hodin, dní a let

Poselství od Zlaté dušičky, přijaté 18.12.2012

"Lidé lásky, bytosti tohoto světa…

Nastává konec dalšího období. Vše, co jste si předsevzali ve svých životech, jste se snažili zvládnout jak nejlépe jste uměli. Mnohdy byly vaše snahy marné, někdy naopak. Ať je to jak chce, dospěli jste do tohoto bodu. Jste součástí vesmírného dění, jste součástí postupného probouzení lidstva i celé Země. Často jste byli zakřiknuti, báli jste se promluvit, necítili jste svobodu, spíše manipulaci. Často jste se stavěli proti proudu života. To vše bylo vaší zkušeností. Nyní je čas změnit se. Je čas pochopit život s jeho souvislostmi. Je čas otevřít svá srdce a pustit do nich všechny lidi, život, lásku a mír. Probuďte se a vnímejte změny. Nikdy už nebudete stejní. Čas pokročil. Život se mění. Minulost odchází a vy čím dál více chápete, že život takový, jaký jste znali, je již neúnosný. Že je potřeba mnoho změnit, že takto přece dál žít nechcete a nemůžete. Chcete cítit lásku, respekt, prožívat jednotu, propojení, milovat lidi kolem sebe, důvěřovat všem. Chcete být chápáni a podporováni, ne manipulováni a nepochopeni. Máte možnost změnit vše, co si budete přát. Máte možnost tvořit. Máte možnost změnit osud vaší země, tak jako osudy své. Začněte. Nenechte to dojít ještě dál. Probuďte se a začněte po novu. Svět čeká na změnu. Čím více vás bude, tím dříve se svět změní. Jste děti světla, jste láska, máte potenciál tvořit, copak to nechápete? Dosud jste spali, nyní vstaňte a měňte svět. Materializujte své vize, neboť svět je tím, čím jste vy sami. A vy už nejste ustrašené ovce, tak jak by se ještě do nedávna mohlo zdát. Už jste mnohé dokázali. Jste součástí celku a pokud se spojíte, dosáhnete zázraků. Vykročte vpřed. Šiřte lásku ze svých srdcí. V těchto dnech pošlete lásku každému, koho jste ve svém životě potkali a ať zase oni ji pošlou dále. Pocítíte tu nádheru, jaká se rozlije kolem vás. Je potřeba začít konat. Už jste to pochopili? Pomozte jednomu člověku a pokud on pomůže dalšímu, budou všichni najednou o mnoho šťastnější. Vždyť vy můžete všechno. Vy to nevíte, dosud jste o tom jen snili, neboť jste byli zadupáváni, abyste se neprojevili. Ale nyní povstaňte a měňte sami sebe, měňte svět k lepšímu. Ne bojem, ale svým příkladem, svou láskou bezpodmínečnou. Ta je vaší pravou podstatou. To jste vy. Všichni jsme jedno. Skrývá se ve vás nekonečná síla. Víme, že to dokážete."

Tato poselství mohou být volně šířena v nezměněné podobě
s kontaktem na autora a s aktivními odkazy na internetové
stránky včetně této poznámky.

Zdroj: zlata.dusicka.sweb.cz, zlata.dusicka@seznam.cz
Uživatelský avatar
Monika
 
Příspěvky: 1132
Registrován: čtv 05. lis 2009 22:14:16
Poděkoval: 553
Poděkováno: 368-krát v 288 příspěvcích

Následující uživatelé by rádi poděkovali uživateli Monika za tento příspěvek:
Motýlek, Zero

Re: Příznaky transformace

Příspěvekod Zero » čtv 20. pro 2012 11:58:59

Čím více nás bude, tím dříve se svět změní.

Yes :)
Uživatelský avatar
Zero
 
Příspěvky: 49
Registrován: pon 05. pro 2011 22:35:42
Poděkoval: 24
Poděkováno: 4-krát v 4 příspěvcích

Re: Příznaky transformace

Příspěvekod vostalpetr » čtv 20. pro 2012 20:27:42

PROLETÁŘÍ VŠECH ZEMÍ SPOJTE SE ...... :D
Uživatelský avatar
vostalpetr
 
Příspěvky: 5259
Registrován: úte 20. led 2009 13:57:12
Poděkoval: 98
Poděkováno: 666-krát v 510 příspěvcích

Re: Příznaky transformace

Příspěvekod Tino » čtv 20. pro 2012 21:13:31

Čím více nás bude, tím dříve se svět změní.

Yes :)

Werner Ablass říká:

"Jsi-li milující člověk, zvyšuje se tvá vibrační úroveň. Den za dnem, měsíc po měsíci" .
Zvýší se pokaždé, když zareagujeme na druhého s pochopením, beze stopy agrese. A současně se nepatrně zvýší i vibrační úroveň celého lidstva a jeho reakcí.
:flower2:

Stejně to - bohužel - funguje i opačným směrem. Ať chceme, nebo ne, každá naše reakce ovlivní vibrování celkového energetického zemského pole, buď směrem nahoru, nápomocným, nebo směrem dolů, ničivým. Nakumulované energerické vibrace pak automaticky vyvolají jim odpovídající dění a události. Miliony nepatrných energetických projevů nás všech - buď směrem k lásce, nebo k nenávisti - neustále modifikují kvalitu celkového energetického pole Země a tudíž i kvalitu toho, co se po celém světě děje. Nejen mezi lidmi, i v přírodě. Všechno je projevem energií a ty buď celou zemskou oblast disharmonizují - nebo ji harmonizují.



:yes: :give_flower:
Uživatelský avatar
Tino
 
Příspěvky: 198
Registrován: pát 09. pro 2011 12:02:23
Poděkoval: 12
Poděkováno: 17-krát v 16 příspěvcích

Aktuální energie - 27.12.2012

Příspěvekod Monika » pát 28. pro 2012 12:51:08

Konec 2012


"Poselství od Zlaté dušičky, přijaté 27.12.2012

Mnoho jste prožili v těchto dnech, neboť vaše touhy a přání se zhmotnily. Vaše duše stále pracují na cestě vzhůru. Je však mnoho, co není dokončeno. Vy všichni jste se snažili a máte možnost proměny. Mějte víru a sílu do budoucích dnů. Jsou zde možnosti dalšího růstu, vy však buďte přirození a klidní, záleží na mnohých okolnostech. Buďte trpěliví a mějte v sobě lásku. Přichází mnohé změny přesto, že možná již nedoufáte. Všichni jste součástí této reality a vše není tak, jak mělo být. Přesto stále pokračuje proces. Mnoho z vás již získalo informace a ví, co dělat dále. Někteří však ještě zůstávají tam, kde byli dosud. Síla energií je mocná, s mnohými provedla změny, ale je potřeba více prosvětlit Zemi. Nevzdávejte se a láska ať se stane průvodcem ve všech situacích. Od konce roku zažijete mnohé nepochopitelné, budete si pamatovat méně, nežli dosud. Transformace vědomí pokračuje. Vaše těla se vzdávají posledním změnám. Je čas otevřít svá srdce i srdce těch, kteří nevěří. Nyní se rozhodne, zda jste obstáli. Máte se radovat, neboť láska se šíří. Nalezněte své blízké duše a spusťte sílu, kterou společně tvoříte. Ještě můžete vše změnit. Na konci roku. Poslední den v roce. Stanete se součástí důležitého procesu. Pocítíte spojení.

Tato poselství mohou být volně šířena v nezměněné podobě
s kontaktem na autora a s aktivními odkazy na internetové
stránky včetně této poznámky.

Zdroj: zlata.dusicka.sweb.cz, zlata.dusicka@seznam.cz"
Uživatelský avatar
Monika
 
Příspěvky: 1132
Registrován: čtv 05. lis 2009 22:14:16
Poděkoval: 553
Poděkováno: 368-krát v 288 příspěvcích

Re: Příznaky transformace

Příspěvekod vostalpetr » pát 28. pro 2012 17:39:35

Od konce roku zažijete mnohé nepochopitelné, budete si pamatovat méně, nežli dosud.


No už ted si pamatuju velký kulový,
ale jestli se to ještě zhorší,
tak zapomenu i to, jak se jmenuju.... :D
Uživatelský avatar
vostalpetr
 
Příspěvky: 5259
Registrován: úte 20. led 2009 13:57:12
Poděkoval: 98
Poděkováno: 666-krát v 510 příspěvcích

Rozhovor o procesu transformace

Příspěvekod Zero » pát 28. pro 2012 20:18:10

Uživatelský avatar
Zero
 
Příspěvky: 49
Registrován: pon 05. pro 2011 22:35:42
Poděkoval: 24
Poděkováno: 4-krát v 4 příspěvcích

Předchozí

Zpět na Články

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron