Nic nechtěj, nebo-li nic si nepřej

Nic nechtěj, nebo-li nic si nepřej

Příspěvekod Monika » čtv 09. led 2014 11:42:37

"Dnem 6.ledna začala velká událost a tak ji sdělujeme a na vás pak bude jak ji přijmete. Tedy 6.ledna 2014 se ve sférách vymazal a vyčistil prostor, tak jak někteří proroci např. májové předpověděli. Dokonce vědecká komunita se vyjádřila, že tento stav nechápe a snaží se vše vysvětlit. Totiž energie, která dorazila dnešním dnem na naši Planetu Zemi je právě ta energie, které k nám putovala z galaktického středu. Někteří vědci tuto událost očekávali dříve a jiní později. Málo kdo z nich však 6.lrdna 2014. Inu stalo se a je to moc dobře. Dobře však jen pro někoho a nedobře pro jiného. Vysvětlím nyní význam tohoto proudu energie z galaktického středu. Tento proud se dá přirovnat k jakému si magnetu, který když přiložíme na CD disk, vymaže z něho údaje. Dá se říct, že ho vyčistí od informací, které na CD disku byly. To samé nebo spíše podobně se událo v mezi prostorech éterický světů a sfér.

Jednoduše řečeno, dříve když jste si něco SPRÁVNĚ přáli, než se to uskutečnilo, trvalo to do realizace fyzického materiálního světa dlouho. To proto, že myšlenka, nebo emoce přání musela projít skrze úrovně až ke zdroji a pak zpět. Tyto úrovně byly plné jiných energií, které způsobovali buď zpoždění, překážku a nebo dokonce zátaras a tak se přání skrze překážky a různě klikatou cestou nejen přeměnilo ( vzpomeňte na hru tichá pošta, slovo které bylo na začátku jasné a zřetelné, na konci pak vyšlo úplně jiné) ale také se ke zdroji díky vyčerpání vůbec nedostalo. Takže to co se stalo 6.ledna 2014 je to, že se prostor od všech překážek a zátaras vyčistil. Tento den 6.ledna 2014 je nejsilnější, ale jeho síla bude trvat ještě cca jeden celý rok, než ho lidé a jiné formy energií trochu svým nesprávným myšlením zase začnou naplňovat a tedy tvořit překážky. Ve své podstatě, budou časem zase tyto prostory a sféry v éterickém smyslu hustější a hustější ale přesto díky tomuto jevu mnoho lidí změní svůj směr. Neplatí to však jen na lidstvo, ale týká se to samozřejmně i rostlinné, živočišné a jinné říše. O co tedy jde? Tím, že je tento prostor čistý, vaše přání se začnou plnit velmi rychle, jelikož momentálně na jejich cestě není žádných zákrut, překážek a jiných zádrhelů. To vypadá velmi skvěle, ale také velmi nebezpečně, protože, kdo si neumí ještě do dnes správně přát, může tento rok a pak další zažívat doslova toální nemilé životní zvraty. Víte i vy jak si správně přát? Pokud dodržíte to co teď napíšu, pak se zvratů vůbec neobávejte, protože vás se to týkat nebude.

Tedy základní první doporučení zní: Nic nechtěj, neboli nic si nepřej.

Zní to trochu protiřečně, ale čtěte dál. Mnoho z vás již ví, že vesmír je velké zrcadlo, nebo jeden velký kopírovací stroj. Co vyšlu myšlenkou, emocí nebo obojím, to mi vesmír vrátí. Dřív to bylo tak, že se tyto emoce a myšlenky cestou ke zdroji někde zasekly, zbloudily a ve většině případů změnily díky ovlivnění jinými energiemi, entitami, egregory, elementáry atd. svůj význam. To teď neplatí. Teď, když je čistý prostor, jde myšlenka, či emoce přímo ke zdroji a to bez překážek, takže vesmírný zrcadlo vám vrátí plnou parádou to, co vyšlete. Pokud vyšlete, že něco chcete, pak vám vesmír jako zrcadlo pošle to samé. Takže když vesmíru pošlete: „chci to a to“, pak vám vesmír odpoví: „chceš to a to“. Výsledek je tedy žádný, s tím rozdílem že vám vesmír vrátil pouze ještě větší touhu chtít. Je to zrcadlo, každý pohyb, který uděláte doma před zrcadlem udělá vaše zrcadlo v koupelně naprosto to samé co vy. Dříve to zrcadlo bylo samá šmouha a tak nebylo skoro nic vidět. Dnes je však vaše zdrcadlo vyleštěné a čisté, takže vidíte v něm vše co právě děláte. Pokud nic nechcete, pak vysíláte vesmíru že máte všeho dostatek a proto vám jako zrcadlo ten dostatek vrátí, tudíž se vám dostatek objeví i v materiálním světě. Celé kouzlo je být spokojený s tím co již máte, být vděčný co právě prožíváte, žijete-li v rozpadlém domě, pak buďte za něj rádi a nepřejte si nový, protože projevením ( opravdové projevení) spokojenosti s vašim domem vám vesmír ve své podstatě zrcadlí nový dům, nebo starší ale větší a opravený atd.

Chcete nebo potřebujete nový auto? Pak se spokojte s tím autem co již máte, protože tak vesmíru vysíláte stejné vibrace spokojenosti s vašim dosavadním autem a tím vesmír naladíte na stejné vibrace a jak je známo a i vědci dnes potvrzeno – stejné přitahuje stejné. Vaší vděčností stvoříte ve vesmíru jiné nebo rovnou nové auto. Teď jiné příklady. Jsou rodiče, které o svých dětech tvrdí, že jsou zlobivé. Děti nejsou zlobivé, vyjadřují pouze svoji emoci, kterou jim rodiče naprogramovali. Pokud budou rodiče tvrdit stále, že mají zlobivé děti, pak jim vesmír dá teprve zlobivé děti a až pak teprve si rodiče uvědomí, jak ty děti byli dříve hodní. Ti rodiče a jiní lidé, kteří nevědí jak dál se svým životem, pak svou pozornost obraťte na malé děti, pozorujte jejich chování, jejich bezprostřednost, radost svého bytí a to vše dělají v přítomném okamžiku. Učte se od nich, protože jsou to praví učitelé.

Veškeré strachy a obavy se nyní okamžitě zrcadlí a manifestují do materiálního světa, tedy do naší fyzické reality. Proto zapomeňte na strach a obavy ať se týkají čehokoliv, protože tak dáte sami sobě šanci, aby se tyto obavy a strachy vesmírem přetransformovaly, přeměnily na bezstrachovost. Máte finační dluhy? Pak je nenazývejte dluhami, ale například čistě obyčejnou půjčkou, kterou v klidu časem po částech splatíte. Přesně tak to prociťte a vesmír, jako zrcadlo to tak zařídí. A co vztahy? Je to všechno stejné, kontrolujte svoji mysl a myslete klidně, přítomně, radostně, vděčně, bohatě. Je však důležité si na to nehrát. Zde nějaké afirmace nepomůžou. Zde pomůže jen upřímnost a přímé jednání. Stejně tak již tímto dnem 6.1.2014 neplatí lidmi tak oblíbený film TAJEMSTVÍ ( THE SECRET). Tento způsob, který se prezentuje ve filmu TAJEMSTVÍ je ve své podstatě obelhávání, jaké si namlouvání něčeho, co již v tyto dny neplatí. Pokud budete takto činit, pak vám vesmír dá naprosto stejné zrcadlení, také vás bude obelhávat, takže svého cíle nedosáhnete. Dříve, pokud to člověk takto dokázal celou dobu upřímně hrát, se dalo nějakého výsledku opravdu dostát. To však neplatí nyní. Nyní každý, kdo bude krást, lhát, podvádět, zneužívat a tvořit jiné gaunerství, se dočká toho samého gaunerství na sobě v několikanásobku. To platí samozřejmně i pro politiky. Zde nejde o trest. Vesmír netrestá, jen dává to, co člověk vysílá, činí, to jak člověk smýšlí, to jak reaguje na situace atd. Proto si každý člověk může vybrat co chce prožívat, protože od teď mu to vesmír dá s plnou parádou.

Budete-li vděčný, pak vesmír je vděčný k vám, budete-li okrádat, pak vesmír okrade vás. Budete-li spokojený s tím co máte, pak vás vesmír jako zrcadlo uspokojí ještě více. Budete-li zoufalí, pak vám vesmír zoufalosti přidá. Budete-li veselí, pak vám vesmír pošle mnoho vtipů, aby jste se veselili ještě více. Budete-li např. žárliví, pak vám vesmír vaši žádost splní a učiní vám takové životní situace, aby jste teprve měli pořádný důvod k žárlivosti. Budete-li nespokojení, pak vám vesmír nespokojenost přidá atd. Mohl bych tak pokračovat až do haleluja.

Zkraťme to: Od 6.1.2014 platí tyto vesmírné zákony, které se oproti dřívějšku okamžitě rychle a plně realizují, jelikož již nemají překážek: Jak zaseješ, tak sklidíš, neboli stejné přitahuje stejné. Jak se chováš k druhému tak se bude chovat on k tobě. Je důležité, aby jste se spokojili i s tím co máte a netoužily po něčem jiném, novém. Pokud budete toužit po něčem jiném, pak tím zrcadlíte naprostou stejnou věc a to touhu, takže to dopadne, že se vám ta touha znásobeně vrátí a tak začnete toužit ještě víc, místo toho, aby jste danou věc dostali. Opět radím buďte vděčný za vše co máte. Pokud máte momentálně v peněžence např. sto korunu ( nebo třeba jen jednu korunu ) Buďte za ní v děční, protože jestli ji momentálně nepotřebujete, pak to značí, že máte přebytek. Tou vděčností a byť jen jednokorunovým přebytkem vám vesmír zákonitě odrazí (vrátí) zase jen přebytek a vděčnost, neboli spokojenost. Takže se vám začne plnit peněženka. Co se týče zdraví je to stejné. Jste nemocný? Smiřte se s tím, nebojujte myslí proti tomu. To jak se cítíte opět vesmír zrcadlí, vrací. Bojujte proti nemoci? Pak vám vesmír vrátí jen další důvody, aby jste mohli stále bojovat a takový důvod je třeba ještě zhoršení zdravotního stavu. Jako dobrá pomůcka je si vždy říct nebo doslova uvědomit si jiné horší případy, nebo děje, než momentálně ve skutečnosti jsou. Jako příklad uvádím Pána co si stále stěžuje na bolest kolene. Vesmír mu to zrcadlí a tak ho koleno stále bolí a stav se zhoršuje. Kdy by si tento pán vzal na pomoc příklad jiného pána, který přišel o celou jednu nohu, pak by se na svoji pouhou bolest kolene díval z radostí, neboli by tuto bolest, tento stav přijal a byl za něj vděčný, než aby přišel o celou nohu. Tím, že by takto přemýšlel, by vysílal vděčnost a radost a tak by mu vesmír poslal to samé- vděčnost, radost a jelikož vždy dává na víc, tak by mu také poslal uzdravení kolena. Podívejte se na jiné horší situace, než momentálně prožíváte vy a buďte vděčný za tu svoji.Takovýto příklad si vložte do jakékoliv situace ve vašem životě. Je jedno co je to za situaci, jenom se musí schodovat. Například nebudu používat příklad pána z bolavým kolenem, když se jedná o s cela jinou situaci a to takovou že např. mi ukradli auto. V tomto případě je vhodné si říct, bůh ví co by se mi v tom autě mohlo stát. Např. havárie, kde bych mohl být vážně zraněn nebo i zemřít, či bych v tom autě někoho srazil atd. Takto vezmete za vděk, že vám to auto ukradli a jste rád, že jste zdraví a žijete. Takto vyslané emoce vděku a radosti opět vesmír vrací a zase vždy k tomu dává bonusy.

Druhé doporučení zní: žij v přítomnosti, v přítomném okamžiku.

Byť se to zdá být pro někoho nemožné, opak je pravdou. To jediné je právě možné, vše ostatní je přelud.
O přítomném okamžiku se nebudu více rozepisovat, protože na vysvětlení a pochopení tohoto jedinečného a jediného pravdivého bytí, je potřeba napsat knihu. A to se již stalo a hned několik. Jeden z autoru, který přítomný okamžik sám žije a dobře to vysvětluje ve svých knihách je možná vám již známí EDGAR TOOLE. Doporučuji jeho knihy, protože jsou opravdu dobře pochopitelné. Také stačí zadat jeho jméno na youtube a vyjede vám mnoho jeho odkazu. Pokud ještě přidáte za jeho jméno CZ ( Edgar Toole cz), tak je i s českými titulkami. Nezapomeňte si však titulky zapnout.
Takže buďte vděčný za to co již máte a žijte v přítomnosti. Pokud nejste zatíženi těžkou karmou, pak se odvážím tvrdit ( pokud opravdu vše upřímně dodržíte), že se stanete velmi šťastnými bytostmi naplněné všeobecným bohatstvím jak duchovním tak třeba i finančním.

Kdo jste nepochopil napište rád vysvětlím. Merlain@seznam.cz

Šiřte dál tento odkaz dle libosti, pomůžete tak i své rodině, přátelům, a i jiným lidem.

S úctou k vám lidem a k samotnému bytí Merlain."
Uživatelský avatar
Monika
 
Příspěvky: 1132
Registrován: čtv 05. lis 2009 22:14:16
Poděkoval: 553
Poděkováno: 368-krát v 288 příspěvcích

Re: Nic nechtěj, nebo-li nic si nepřej

Příspěvekod irulan » pát 10. led 2014 9:06:36

ahoj Mončo,
četla jsem to už na Poradně. S myšlenkou o tom, že nejlepší "pozitivismus" je být spokojený s tím co je, souhlasím a funguje mi to pak tak, že pak skutečně nemám touhy po lepším. Jen to, jak autor došel k datu 6. ledna a že vědci "něco vědí" ale jsou z toho zmateni mi přijde jako nevysvětlená ptákovina. No a trošku popletl i jméno Eckharta Tolleho, zdá se mi.. Není to až tak úplně blbé, ale je to dost zmatený článek, to je můj názor :)
Uživatelský avatar
irulan
 
Příspěvky: 71
Registrován: čtv 19. dub 2012 20:00:01
Poděkoval: 34
Poděkováno: 3-krát v 3 příspěvcích

Re: Nic nechtěj, nebo-li nic si nepřej

Příspěvekod MuadDib » pon 13. led 2014 20:47:17

Zde jsou autoři http://www.dobresdeleni.estranky.cz/, rodiče dítěte s Downovým syndromem. Ta stránka je úplně nová, ještě se vyvíjí a stojí za to se tam podívat.
Naposledy upravil MuadDib dne čtv 16. led 2014 22:00:18, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
MuadDib
 
Příspěvky: 43
Registrován: stř 11. led 2012 11:48:34
Poděkoval: 5
Poděkováno: 1-krát v 1 příspěvku

Re: Nic nechtěj, nebo-li nic si nepřej

Příspěvekod Yana » úte 14. led 2014 13:04:46

Ked je toto pravda, tak som vyhrala v loterii. Lebo cely cas zhruba od 5teho myslim nato, ze som vyhrala :D no fakt :lol: ale ci som vyhrala, to zistim az 18teho vecer, lebo vtedy si budem kontrolovat tiket, ked mi skoncia vsetky zrebovania. No urcite tam nejaka vyhra bude, tak ako vzdy, ale ci prave ta co chcem? :lol:
Inac, mame ten clanok brat ako vtip, alebo vazne?
Uživatelský avatar
Yana
 
Příspěvky: 10
Registrován: pát 26. dub 2013 16:22:59
Poděkoval: 0
Poděkováno: 1-krát v 1 příspěvku

Re: Nic nechtěj, nebo-li nic si nepřej

Příspěvekod Motýlek » stř 15. led 2014 19:43:17

Yana píše:Ked je toto pravda, tak som vyhrala v loterii. Lebo cely cas zhruba od 5teho myslim nato, ze som vyhrala :D no fakt :lol: ale ci som vyhrala, to zistim az 18teho vecer, lebo vtedy si budem kontrolovat tiket, ked mi skoncia vsetky zrebovania. No urcite tam nejaka vyhra bude, tak ako vzdy, ale ci prave ta co chcem? :lol:
Inac, mame ten clanok brat ako vtip, alebo vazne?


Ať už na ten tiket vyhraješ nebo nevyhraješ, bude to vždy správně.
Ať už ten článek pochopíš jako vtip nebo naprosto vážně, bude to vždy správně.
Pochopila´s? Nepochopila´s?
Nevadí. Obojí je správně! :)
přijímám sebe sama
Uživatelský avatar
Motýlek
 
Příspěvky: 309
Registrován: ned 19. zář 2010 17:19:06
Poděkoval: 121
Poděkováno: 93-krát v 63 příspěvcích

Re: Nic nechtěj, nebo-li nic si nepřej

Příspěvekod MuadDib » čtv 16. led 2014 12:33:33

Yana píše:Inac, mame ten clanok brat ako vtip, alebo vazne?

Ten "článek" není není nic méně nebo více než poselství, zapsané (nedokonalými) lidmi v dobré víře. Jejich optiku nejlépe ať každý posoudí sám (viz zdroj výše). I běžný člověk si dokáže představit, že 6.ledna se hodně odpočatých lidí vrhlo zpět do práce, což mohlo vyvolat vlnu entuziazmu, kterou citliví lidé zachytili.
Uživatelský avatar
MuadDib
 
Příspěvky: 43
Registrován: stř 11. led 2012 11:48:34
Poděkoval: 5
Poděkováno: 1-krát v 1 příspěvku

Re: Nic nechtěj, nebo-li nic si nepřej

Příspěvekod Yana » pát 17. led 2014 17:18:49

Ked som si presla ten link co k tomu bol potom mi to doslo. Je jedno ci sa skratil alebo predlzil interval medzi "prianiami", vesmir odpoveda rovnako ako doteraz na negativne aj pozitivne (pre nas) priania, takze sa vlastne nic nezmenilo :happy:
Uživatelský avatar
Yana
 
Příspěvky: 10
Registrován: pát 26. dub 2013 16:22:59
Poděkoval: 0
Poděkováno: 1-krát v 1 příspěvku

Re: Nic nechtěj, nebo-li nic si nepřej

Příspěvekod veronika1991 » pát 02. kvě 2014 10:08:08

Jedině šo s tímto článkem souhlasím je to že : ANO buď vděčná za to co máš , je to " urychlovač " tvých přání , a ANO je skvělé být šťastná Tu a Nyní v přítomnosti , ale POUZE PROTO aby ses netrápila nad tím , že ještě nevidí hmatatelné důkazy ve své realitě, a tým vytvářela rezistenci svého přání , které už dávno EXISTUJE ve vibačnej realitě, ale svým odporem si nedovolila spatřit ty důkazy ...
Je skvělé mít staré auto , málo peněz atd. . protože zažijete KONTRAST za který musíte být vděčný protože bez něj bychom se nevěděli co chceme :) takže když někdo přežije období chudoby mnohem více si dokážete užít to období bohatsví , proto děkujte všem kontrastem ve vašem životě :) ) není to skvělé vědět že vše i to špatně je vlastně jen dobréé ? :)
Tvá " skutečná realita " je POUZE vlastně výsledkem z tvých minulých myšlenek .. takže proč by ses měl trápit co v ní máš ? ? ? i já jsem si svým negativním myšlením přitáhla samé špatné věci, protože jsem na to zaměřila svou pozornost .... taková realita ani neexistuje a když se trápíš vytváříš pouze více odporu a si proti proudu vortexu .. pak je jasné že se ti přání nesplní ..
A jedině co se mi líbilo na článku že se urychluje čas tvého přání ale NE proto že se již neodporují entitami , égregory , elementární ... a podobné výmysly ... ale že si TY sám neodporují vortexu a svým touhám ...
vůbec nesouhlasím s tím že mít více tužeb a když něco velmi chceš tak ti vrací vesmír v podobě toho že ještě víc toho budeš chtít, a vlastně podle Moniky nemáme chtít ani toužit co je nereálné ! ! ! ! ! to je zcela protimluv celého Abrahomvho učení , který tvrdí že čím více túžov máš , tým je to lepší, tým se způsobuje expanzi tvého vyššího JA a pokud jdeš po proudu vortexu tak se ti to musí splnit ... proto jsme se vrátili do fyzična aby jsme malý velké sny a věděli jsme že mé emoce mi v tom budou pomáhat , abychom se cítili radostně a toužili , toužili , toužili stále více a více :) ) ) takovým článkem pouze lidí vystrašíš , že se budou i bát něco chtít ! !
Jinak souhlasím s názorem že Tajemství není aktuální ale ono to ani nikdy nebylo ... sice upozornili na zákon přitažlivosti ale zapomněli na dost důležitý detail , že když si budeš odporovat tak tým si vytváříš větší mezeru mezi sebou a vyšším JA ...
takže si můžeš představovat že vlastníš krásné auto ale když si v další moment připomeneš že máš staré auto a závidíš ostatním a mluvíš si že ty i tak nemáš peníze na nové ... nemůže se manifestovat to nové krásné auto ...
Mně například velmi pomáhá když si říkám svůj příběh v přítomném čase a už nyní za to děkuji že to mám , klidně i přesnou částku bohatsví ...
čím více věnuješ tomu pozornost tím víc je dominantnější myšlenka kterou vesmír pochopí jako tvou realitu a tým ti ji odrazí iv tvé " skutečné přítomnosti " protože vesmír neví co je skutečná realita nebo vibrační ...
toto video je důkaz toho , a Teal Scott a shoduje s Abrahamem takže ať si každý udělá vlastní úsudek ... takže je krásné toužit ale musíš se vibračně shodnout svů svou touhou .. přece něco tak radostné jako když představuješ co chceš, se nemůže do života odrazit negativně že ještě víc to chceš ... a nemáš vlastně nic ... Jaký mají ostatní čtenáři z tohoto článku pocit ? z kádě jste vlastně dostali ten datum ? :) )
Zde je video https://www.youtube.com/watch?v=10GSuNv7JeY
PODÍVEJTE SI TO VIDEO , a váš pocit vám sám řekne zda tomu věřit nebo ne :)
a všechny videa od Abrahama i po datu 6.1.2014 stále stejně říkají stejně ... takže děkujte i za to co máte ale nebojte se přát více , vesmír je bohatý a pokud je pravda že se urychluje manifestace , tak to je jen dobreeeee :) )
Uživatelský avatar
veronika1991
 
Příspěvky: 4
Registrován: ned 27. dub 2014 8:45:03
Poděkoval: 0
Poděkováno: 0-krát v 0 příspěvku

Re: Nic nechtěj, nebo-li nic si nepřej

Příspěvekod vostalpetr » ned 22. čer 2014 18:34:58

Tedy 6.ledna 2014 se ve sférách vymazal a vyčistil prostor, tak jak někteří proroci např. májové předpověděli.


Mám pro vás špatnou zprávu,

prostor u nás doma je již zamořen naším psem, nebot od 6. ledna si již minimálně dvěstěkráte prnul,
takže jediné přání které se nám plní velmi rychle,
je opustit tento zamořený prostor,

jiná přání se neplní, neb vám jiná přání na mysl ani nepřijdou... :)
Uživatelský avatar
vostalpetr
 
Příspěvky: 5259
Registrován: úte 20. led 2009 13:57:12
Poděkoval: 98
Poděkováno: 666-krát v 510 příspěvcích


Zpět na Články

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků