Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod Alaja » sob 26. zář 2015 23:51:34

Americký fyzik promluvil o tom, co se skutečně odehrává na Měsíci

“ Jsem skeptický ohledně mnoha věcí, například, že vláda má vždycky pravdu a že lidé nejsou schopni se vyrovnat s pravdou. S vyzvednutím opony v této věci jsme již dlouho pozadu. Máme výpovědi z vysoce důvěryhodných zdrojů – těch kteří ví – o fascinujícím fenoménu, jehož podstata stále není objasněna.” John Podesta ( z knihy UFOs: Generals, Pilots, and Government Officials Go On The Record, pro kterou J.Podesta napsal předmluvu )

Dr.John Brandenburg PhD je plazmový fyzik. Svou diplomovou práci provedl v Kalifornii při Lawrence Livermore National Lab v kontrolované plazmové fúzi a pracoval v energetice, obraně a vesmírném výzkumu po mnoho let. Momentálně je konzultantem při Morningstar applied Physics LLC a na poloviční úvazek instruktorem pro vesmír, fyziku a matematiku při Madison College. Je hlavním vynálezcem MET ( Microwave Electro-Thermal ) plazmového pohonu, který používá vodu jakožto paliva pro vesmírné lety. Brandenburg se podílel na projektu Clementine na Měsíci, což byla společná akce BMDO ( Ballistic Missile Defense Organization ) a NASA. Mise objevila vodu na měsíčních pólech v roce 1994. Brandenburg byl jedním z hlavních manažerů projektu.

Stojí zde za zmínku, že ruská vláda nedávno navrhla mezinárodní vyšetřování amerických přistání na Měsíci s ohledem na chybějící artefakty ( měsíční vzorky ) a zmizení filmového záznamu.

Brandenburg říká:

“ Byla to ( mise Clementine ) fotografická špionážní mise za účelem prozkoumání, jestli ne Měsíci někdo nestaví základny, o kterých bychom nevěděli. Očekával to snad někdo?”

Dále také prohlásil, že po skončení mise Clementine, byly výsledky analyzovány týmem z ministerstva obrany s nejvyšším utajením.

“ V podstatě si všechno nechali pro sebe a dělali jen svou práci. Bylo nám řečeno, abychom se jim do toho nepletli…”

Mise byla naplánována, aby prozkoumala a zmapovala každý kout Měsíce.

Toto je velmi zkráceně kariéra někoho, kdo je očividně respektovaný “akademik” ve svém oboru. Nedávno se zařadil na dlouhý a rostoucí seznam “akademiků”, kteří pomáhají pozvednout oponu, která zaslepovala lidstvo dlouhou dobu, přestože toto téma je stále zesměšňováno zbytkem akademického světa.

Bylo to přesně během mise Clementine, přesněji při mapování měsíčního povrchu, kdy Brandenburg začal tušit mimozemskou přítomnost na Měsíci.

“ Ze všech snímků Měsíce, které ukazují možné struktury je nejvíce překvapující fotografie lineární struktury, která je míle široká. To vypadalo očividně uměle a nemělo by to tam být. Z pozice člověka pohybujícího se v komunitě vesmírné obrany jsem se díval na takovouto strukturu s velkým znepokojením, protože to není naše. Je nemožné, abychom takovou věc postavili. Znamená to, že tam je někdo jiný.”

Brandenburg byl také citován jinde:

“ Byli jsme si vědomi možnosti neznámé existence, pravděpodobně mimozemské, v blízkosti Země… Náhle sedím v místnosti plné vojenských a leteckých generálů a admirálů v důchodu a společně sledujeme něco, co vypadá jako přestřelka ve vesmíru. Nejstarší z nich se ke mě naklonil a řekl ‘odkud si myslíte, že jsou?’ a já na to ‘nevím pane, slyšel jsem, že jejich domov je 40 světelných let daleko.”

Brandenburg byl a stále je velmi respektovaný akademik. Nicméně v roce 2012 se příliš otevřel kritice, když navrhoval, že existují důkazy o termonukleární válce na Marsu v daleké minulosti. Od té doby byl neúnavně kritizován, stejně jako stovky dalších důvěryhodných svědků, kteří promlouvají o mimozemské realitě. Díky stále více lidem, kteří vycházejí na veřejnost, se stigma, které je spojené s takovými výroky pomalu rozpouští, což dodává odvahu dalším, aby sdíleli své příběhy. Zde je několik citátů od jiných odborníků, což je jen vzorek z dlouhého seznamu:

“ Inteligentní bytosti z jiných hvězdných systémů navštívily a stále navštěvují planetu Zemi. Označují se obecně jako Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd… Jsou zde právě teď, to není záležitost dohadů, nebo vysněného přání,” Theodor C.Loder III PhD, profesor emeritus of Earth Science, Univerzita New Hampshire

“ Existuje jiná možnost, ať už jsou to červí díry, nebo ohýbání časoprostoru, musí existovat způsob jak vygenerovat dostatek energie z vakua a skutečnost, že oni tu jsou nám ukazuje, že našli tento způsob,” Jack Kasher PhD, profesor emeritus of physics, University of Nebraska.

“ Existuje mnoho důkazů, že jsme kontaktováni, že nás civilizace navštěvují již dlouhou dobu. Jejich vzhled je bizarní a nezapadá do naší západní materialistické perspektivy a názoru na svět. Tito návštěvníci používají technologie založené na vědomí, používají toroidy, používají rotující magnetické disky ve svých pohonných systémech. To se zdá být obecný poznávací znak fenoménu UFO,” Dr. Brian O’Leary, bývalý NASA astronaut a profesor fyziky na Princetonu.


Zdroj a foto: collective-evolution.com

Překlad: Michael M.Faitl

http://www.astronauti.cz/news/americky- ... na-mesici/
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...
Uživatelský avatar
Alaja
 
Příspěvky: 5678
Registrován: stř 09. zář 2015 10:07:22
Poděkoval: 289
Poděkováno: 404-krát v 388 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod vostalpetr » ned 27. zář 2015 7:42:59

To mně ale řekni,

proč by to tajili ?

V seriálu hvězdná brána to taky zatvrzele tajej,

myslím z důvodu aby nevznikla mezi lidmi panika,

a přitom když na to sami přišli a objevili jiné civilizace,

tak místo paniky byli nadšení...


Pokud něco tajej, tak nejspíše proto,

protože maj strach že by politicko náboženský systémy útlaku obyvatelstva

tedy vyvolávání strachu z toho či onoho,

mohlo vzít za své,

a lidé by přestali věřit na Ježíška a Mohameda a demokracii...
Uživatelský avatar
vostalpetr
 
Příspěvky: 5259
Registrován: úte 20. led 2009 13:57:12
Poděkoval: 98
Poděkováno: 666-krát v 510 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod vostalpetr » ned 27. zář 2015 7:44:26

Ale nějak taky nechápu, proč by se zase mimouši schovávali ?

Že by si nás mimoušský kosmetický firmy chovali v terárku podobně jako pokusné myšky pro své zkoumání ?

A mimoušský psychologové zase zkoumají, jak lze člověka totálně zblbnout

voluntaristickým duchovnem, náboženstvím a politikou ?

Zázračné narození Ježíše a Budhy by tomu vcelku nasvědčovalo,

že šlo o mimozemštany... :D :D :D

A to nemluvím o židech kteří byli ozařování záhadnou energií vycházející z truhly úmluvy,

sice je již dávno ztracena,

ale další generace židů se chovají zcela vyjímečně a zcela pitomě

jak si lze povšimnout...
Uživatelský avatar
vostalpetr
 
Příspěvky: 5259
Registrován: úte 20. led 2009 13:57:12
Poděkoval: 98
Poděkováno: 666-krát v 510 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod Alaja » ned 27. zář 2015 16:20:26

vostalpetr píše:Ale nějak taky nechápu, proč by se zase mimouši schovávali ?


Opravdu dobrá otázka.

Ale oni se fakt schovávají.

Třeba jednou...v devadesátých letech.... pozoruji si triedrem bílý mimoušský disk visící nad Prahou...pohupuje se mírně z boku na bok, kolem trochu duhy z toho jak se světlo láme o nějaké to magnetické pole. trvá to dlouhé minuty, snad čtvrt hodiny. No a já si skočím pro hvězdářský dalekohled, že si disk prohlédnu ještě lépe, rychle ho nastavím, už ho mám v hledáčku...a disk si najednou odskáče bleskurychle za horizont.
To nemohli viset ještě další čtvrt hodinu na jednom místě?

letos...kamera na orbitální stanici ISS....stanici rychle oblétává disk, zahalený do mlžného oparu....a odhaluje se jen tehdy, když zastaví...nejlíp když je schovaný před kamerou za nějakým kusem stanice a je ho vidět (disk) jen kousek....

:donknow:
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...
Uživatelský avatar
Alaja
 
Příspěvky: 5678
Registrován: stř 09. zář 2015 10:07:22
Poděkoval: 289
Poděkováno: 404-krát v 388 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod vostalpetr » ned 27. zář 2015 18:29:25

No jo,

ale na kafe a cigáro a pokec se nestavěj...

Asi si s náma nemaj co říct,

jen se choděj podívat na krev co tu teče...
Uživatelský avatar
vostalpetr
 
Příspěvky: 5259
Registrován: úte 20. led 2009 13:57:12
Poděkoval: 98
Poděkováno: 666-krát v 510 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod Alaja » ned 27. zář 2015 18:51:19

Letos...orbitální stanice...dlouhé hodiny se v blízkosti stanice zdržuje nějaký ten obláček mlhy. a pak se najednou začínají otřásat panely stanice, včetně kamery, všechno vibruje.....
Za chvíli se odněkud vyřítí spousta dalších obláčků mlhy, , pak mlha zmizí a jsou z nich jakési víceůhelníkové orbíky ...
pár se jich přiblíží do těsné blízkosti toho obláčku, který tu byl předtím. začne nějaké přetahování, chvění stanice ustane....ve středech orbíků lze rozpoznat obrysy disků se světýlky, v jednom dokonce blikne jasné zelené světlo.....a všechny podivné světelné útvary zmizí, vezmou roha...
Po pár hodinách se ke stanici znovu přiblíží pár mlžných obláčků a začnou oblétávat stanici, kamera je sleduje...to jsou ty okamžiky, kdy se občas obláček zastaví a z něho se vynoří nazelenalý placatý disk, pevných obrysů....
a ještě později....na obrazovce je vidět část velkého kulatého předmětu, se světýlky v několika řadách nad sebou, vše světle modře září....visí tam po mnoho oběhů stanice kolem Země, občas na chvíli zmizí...

Napadlo mne, že ten první disk asi chtěl na to kafe, ale nevěděl, kde se ty velké plechovky (stanice) otevírají, aby mohl dovnitř.....možná chtěl jít za Samantou, jedinou přítomnou ženou na stanici, protože v dalších několika dnech se v mracích osvětlených sluncem pod stanicí objevovaly namalovaní usměvaví orbíci :) , sem tam se mihlo i srdíčko vepsané do mraků.... :srdce:

***
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...
Uživatelský avatar
Alaja
 
Příspěvky: 5678
Registrován: stř 09. zář 2015 10:07:22
Poděkoval: 289
Poděkováno: 404-krát v 388 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod vostalpetr » ned 27. zář 2015 19:18:13

Asi nákej zamilovanej ufoun,

tomu ale určitě nešlo o to kafe... :D
Uživatelský avatar
vostalpetr
 
Příspěvky: 5259
Registrován: úte 20. led 2009 13:57:12
Poděkoval: 98
Poděkováno: 666-krát v 510 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod Alaja » ned 11. říj 2015 2:18:15

https://www.youtube.com/watch?v=986mT1DT3K0

Best UFO Sightings - NASA's Alien Anomalies Caught By Webcam (video)


:)
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...
Uživatelský avatar
Alaja
 
Příspěvky: 5678
Registrován: stř 09. zář 2015 10:07:22
Poděkoval: 289
Poděkováno: 404-krát v 388 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod Alaja » úte 27. říj 2015 6:31:46

VENUŠANÉ 2.


Mladá dívka z Ruska, která tvrdí, že přišla z Venuše. Ve svém příběhu "Jsem mimozemskou inkarnací z Venuše!“ popisuje podobnou story jako Omnec Onec. K pobytu na Zemi si vytvořila vlastní tělo, ve kterém žila a vyrůstala, a které se v některých detailech liší od pozemského. Má zejména zvláštní ruce - prý jsou delší než obvykle, špičatější a mají tvar "plamene svíčky". Také její očnicové oblouky jsou jiné. Kristýna má léčitelské schopnosti a vědomosti, které by neměla mít. Říká, že pochází z města Rits na Venuši. Venušanské lodi podle ní mohou cestovat skrze čas díky svému kmitočtu. Popisuje fascinující a fantastický svět duchovně vyspělé civilizace:



Kristýna (Christina)

"Život na Venuši je docela jiný než náš. Vše je tvořeno myšlenkou - ne jako tady, kde musíme fyzicky tvořit realitu. Jakmile naše mysl věří, že můžeme obdržet to, co chceme, manifestuje se objekt, skrze co se zdá být fyzické úsilí, jenže ve skutečnosti zamýšlený objekt byl obdržen pouze duchovní vírou. Na Venuši lidé přeskakují tento krok a získávají všechno pouze myšlenkou. To je důvod, proč když se díváme na Venuši teleskopem, nic nevidíme ve fyzické rovině." Pouze jedno město prý zůstalo na fyzické a astrální rovině Venuše a podobá se poušti. V astrální realitě má Venuše rostliny a stromy jako u nás. Například slunečnice byly přivezeny na zemi z Venuše. Venušané jsou telepatičtí a éteričtí. Říká: "Nejsme fyzičtí, jen dvojníci na astrální rovině. Venušané existují na astro úrovni těla - nejsou ve fyzické rovině, jak ji známe. Astrální realita je tak skutečná jako naše fyzická realita. Fyzické tělo je spojené se všemi úrovněmi existence…" Říká také, že Venušané jsou předci mnoha pozemských lidí (18).



Etel

Luis Fernando Mostajo Maertens je považován za jednoho z nejvýznamnějších současných kontaktérů. Pochází z Bolívie. Kontakty má přes více než 30 let a stejně dlouho s nimi seznamuje svět. Pořádá například "Kurzy přípravy na kontakt", zejména ve státech Jižní Ameriky. Setkal se s bytostmi z Venuše a Ganyméda, a také se "Staršími" z Vnitřní Země. Napsal pět knih. Kontakty začaly telepatickou formou. Už tisíce let jsou s námi Venušané v kontaktu a připravují se na Velký plán, přípravu a pomoc planetě při změnách, které se dotýkají celé galaxie. Jsou prý již zde. Jsou součástí Konfederace planet.

Luis byl přenesen na Venuši, do "kouzelného údolí". Nebe mělo mnoho barev, asi jako u nás při polární záři. Oni to nazývali "sluneční déšť". Byla tam vegetace. Setkal se tam s bytostí Etel. Bylo mu sděleno, že žijí v podzemí - uvnitř to však vypadá jako na povrchu - je tam i obloha. Je jich méně než pět milionů a většina jsou ženy. Jejich civilizace je podobná naší a naopak. Živí se podobně jako my, jsou ovšem vegetariáni. Etel byl vysoký jako pozemský muž, měl jasné oči. Kůži mají bílou. Uši větší než naše. Jejich šaty přiléhaly těsně na tělo. Skutečná spiritualita je pro ně žít v harmonii s přírodou - rozumět zákonům přírody. Dále myslet pozitivně, cítit pozitivně a konat pozitivně. Používají univerzální jazyk - telepatii a přenos "ideogramů".

Ohledně Země mu bylo řečeno, že skutečná "pozitivní vláda Země" je umístěna uvnitř Země a představuje ji Velké bílé bratrstvo. Čeká na lidstvo, až dozraje, tak že nám bude moci být předána moudrost a nové lidstvo bude moct být vedeno tak, že už nebude dělat chyby. Lidé mají vzít vládu do svých rukou a pozitivně změnit budoucnost, nejen pro sebe, ale pro všechny (19).



Dolores

Velmi výmluvný příběh se stal podle vyprávění v neobyčejných a pro ufologii zlatých padesátých letech, kdy byla přítomnost mimozemšťanů mezi lidmi větší než kdy předtím.

7. srpna 1954 se konala konference o UFO na hoře Palomar. Účastnili se mimo jiných sám George Adamski, dále Truman Bethrum nebo Daniel Fry. Na kongresu bylo více než tisíc účastníků. Adamski tam prý během své přednášky ukazoval lidem obrázek Venušana. Na setkání byli přítomni také tři lidé, kteří upoutali pozornost návštěvníků - podezřívali je, že jsou to Venušané, protože prý vypadali jako z obrázku od Adamského, a zahrnovali je otázkami, zda je to pravda, že jsou mimozemšťané. Jedna z nich, žena, měla dlouhé blond vlasy a černé zvláštní oči. Brazilský novinář João Martins s ní udělal rozhovor - zjistil, že se jmenovala Dolores Barrios a žila se dvěma dalšími lidmi v Kalifornii. Odmítala se nechat vyfotit. Vypravování pokračuje: "Po zbytek konference ti tři zůstali stranou od ostatních a nemluvili s ostatními účastníky. Následující den, na konci setkání, se ti zvláštní cizinci nechali vyfotografovat. Říká se, že Martins fotografoval Dolores s pomocí blesku a tím ji překvapil. Dolores se vylekala a utekla do lesa. Chvíli na to byl spatřen létající talíř bleskově stoupat vzhůru, nikdo ho však nedokázal vyfotit…" (20).



Borealis

Příběh Rolfa Telano a jeho kontaktu byl popsán v knize Dr. Daniela Frye The White Sands Incident a v jeho vlastní knize "Hovoří vesmírná žena" (21). Rolf se setkal s Venušankou jménem Borealis z rasy "Norů" v padesátých letech. Sdělila mu, že na Venuši je kněžkou chrámu Matky. Jejich náboženství je monotesitické. Bůh je podle nich "nepojmenovatelný". "Norové" nejsou fyzičtí, ale jsou smrtelní; jsou éteričtí. Považují se za naše bratry a sestry. Jsou prý největší skupinou mimozemšťanů operující v naší soustavě. Její domov je svět o něco větší než planeta Venuše. Sleduje nás mnoho lodí. Ochraňují Zemi před vnějším nebezpečím. Vyznávají "univerzální bratrství".



Další kontakty s Venuší

Z dalších osobností, které měly nějaký kontakt s Venuší, je to například známý spisovatel T. Lobsang Rampa, autor knihy Třetí oko, nebo japonská první dáma.

Rampa popsal svou návštěvu Venuše ve "ztracené knize" My Visit to Venus (Má cesta na Venuši) (22). Tibeťané prý podle něj již od pradávna mají kontakt "s bohy" a na určitém utajeném místě v horách je starodávné město - mimozemská základna. Odtud byl Rampa spolu s dalšími lámy převezen v létajícím talíři na Venuši. Tam viděl "pohádková města vypínající se do nebe", éterická, s neobyčejnou architekturou: "Vysoké špičaté věže a oblé kupole a z věže k věži napnuté mosty jako pavoučí síť…" Celé město prý bylo pokryto mrakem. Nebe bylo zářící, nebyly nikde žádné stíny. Obyvatelé byli na pozemské poměry "nesmírně krásní. Ošklivost byla v tomto světě neznámá, ať už ošklivost duše nebo těla, oboje zde chybělo." Pozdravili ho telepaticky - univerzálním jazykem myšlenek, žádné zvuky. Nad zemí viděl vznášet se "vzdušné automobily".

Žena současného japonského premiéra, Miyuki Hatoyama, prý také cestovala na Venuši. Jednou byla také podle jejích slov unesena mimozemšťany. Zpráva se objevila na stránkách exopolitiky. "Když mé tělo spalo, myslím, že má duše odešla v UFO trojúhelníkovitého tvaru a letěla na Venuši" vysvětlovala v jednom díle své knihy, kterou minulý rok publikovala. "Bylo to velmi pěkné místo a bylo velmi zelené (23)."

Existenci civilizace na Venuši potvrzuje také Unarius - akademie věd v učeních Ernesta Normana z padesátých let. Tato "akademie" je považována za jedno z UFO-náboženství. Ernest sepsal sedm knih formou blízkou channelingu, komunikací s bytostí Mal-Var z Venuše. Popisuje například, že hlavní město Venuše se nazývá Azure a existuje ve vyšších vibracích, tudíž je pro nás neviditelné. Obyvatelé taktéž žijí v "energetických tělech". Jejich civilizace je vyvinutější než naše. Specializuje se na léčení ve všech formách, zejména léčení duše a psychických potíží. Například říká: "Můžeme také říci, že mnoho lidí navštěvuje Venuši ve spánku. Opouštějí své fyzické tělo na Zemi a cestují skrze frekvenční hranici k planetě Venuši, která se nachází hned za dělící čárou dimenzionální frekvenční hranice." Úkolem Venuše je pomoc, asistence a léčení. Budovy ve městech jsou z krystalové (křišťálové) energie (24).

Život na Venuši také potvrzuje Benjamin Creme - mluvčí duchovního mistra Maitreyi. Hovoří o existenci "nordických mimozemšťanů" a potvrzuje ze svých zdrojů pravost Adamskiho případu a jeho kontaktů a to i na fyzické rovině. Na Venuši na éterické rovině prý existuje civilizace používající létající talíře, pomocí nichž, když sníží své vibrace, se dokáží zmaterializovat v naší atmosféře. Creme spolu s "theosofisty" také tvrdí, že "vládcem planety Země" je Sanat Kumara, nordický mimozemšťan původem z Venuše. Potvrdil také, že Adamski byl Venušan, a že Venuše se musela přesunout z fyzické úrovně, podobně, tak jako je tomu teď na Zemi, kvůli měnícím se přírodním podmínkám. Vzdali se fyzických těl a vyměnili je za světelná těla. Všichni andělé z biblických příběhů, podle jeho tvrzení, byli mimozemšťané a bytosti z jiných dimenzí a přicházeli sem odjakživa (25).



Esoterika a New Age o Venuši

Současná esoterika a New Age umisťují na Venuši většinu významných duchovních mistrů známých z historie - i současných. Z Venuše prý pocházejí např.: Mistr Sananda, Sanat Kumara, Lord Maitreya, Panna Marie, Buddha a další. Již tisíciletí pracují na navrácení lidstva ke Stvořiteli.

Anne Givaudan, astrální cestovatelka, prý podnikla ve stavu mimo tělo cestu na Venuši a setkala se s jejími obyvateli (26). Historii Venuše z hlediska esoteriky popisuje např. Stephen Skinner ve své knize Venusian Seed (27), kde říká, že Venuše byla první osídlenou planetou, než její civilizace byla donucena přesídlit na Zemi. Naši planetu prý čeká stejný osud. Podobně popisuje historii Venuše Amorah Quan Yin (28). Venušané svou planetu dovedli k zániku a přesídlili na Mars, Zemi a planetu Maldek.

Dr. Joshua D. Stone popisuje Venuši jako "sesterskou planetu", "starší bratr respektive sestra v planetárním smyslu". Z Venuše přišli na Zem duchovní učitelé jako Ježíš a Buddha. Nordická rasa - "Nors" - jsou prý "Staršími" tohoto vesmíru. Jejich předkové kdysi žili v civilizaci Lemurie, pak museli odejít. Venušané jsou telepatičtí, žijí v "bratrství se všemi bytostmi", žijí tisíce let, věří v reinkarnaci, pomáhají lidem, planetě; v době krizí přicházejí ve větších počtech, což je i nyní (29).



Civilizace - shrnutí

Ze všech poskytnutých informací si můžeme učinit obrázek o tom, jaká asi je civilizace na Venuši, a jaký k nám má vztah. Souhrnně lze říci, že Venuše je pro nás důležitá a s pozemským lidstvem má vztahy blízké. Život na ní je především na vyšších úrovních, ke kterým se teprve musíme dostat, abychom je dokázali vnímat. Mnoho lidí na Zemi je spojeno s Venuší a naopak. Podle jiné informace má každý na Zemi "dvojče" na Venuši. Na Venuši žijí obyvatelé ve vyspělé společnosti, na planetě někdy popisované jako "pohádková" nebo "rajská". Můžeme tedy tuto rasu označit za pozitivní a přátelskou.



Úvaha na závěr: Mimozemšťané tehdy a dnes

Za poukázání ještě stojí následující skutečnost - totiž rozdíl mezi vnímáním mimozemšťanů tehdy a dnes a povahou vztahu k lidem, který se od té doby citelně změnil: V padesátých letech plných bohatých kontaktů byli mimozemšťané, se kterými se setkávali první průkopníci jako Adamski a další, zcela lidští. Nebyli to žádní šediví oškliví trpaslíci vzbuzující strach a unášející lidi. Naopak, tehdejší mimozemšťané byli příkladem harmonické lidské bytosti a přicházeli s poselstvími míru a univerzálního bratrství. Připomeňme, že mimozemšťané byli v padesátých letech označováni jako "Vesmírní bratři a sestry" a byli tak všeobecně chápáni a bráni. Vzpomínky na tyto přátelské kontakty jsou bohužel zapomínány a do obecného povědomí lidí se dostal obrázek mimozemšťana jako malé zakrslé zelené bytosti, nelidské a cizí, se sobeckými motivacemi. Je to náhoda nebo omyl? Jak a proč došlo k takovému obratu a zapomnění? To nechám na úvaze čtenářů.



Vysvětlivky, odkazy:

(18) "My Life on Venus! An Extraterrestrial Human Walk In!: A Live Confession on Videotape from an ET..." Online: http://alientattletale.com/alternate_ve ... venus.html (19) Extraterrestrial Guides: The Great White Brotherhood in the Andes & Lake Titicaca by Luis Fernando Mostajo Maertens. Earth Transformation: New Science, Consciousness and Contact Conference, May 17, 2008, Kailua-Kona, Hawaii. Online: http://exopoliticsjournal.com/vol-2/vol ... rnando.htm (20) DO THEY LIVE HERE AMONGST US? Have Aliens Walked In To Earthly Bodies? http://forgetomori.com/2009/aliens/uma- ... s-barrios/ (21) TELANO, R. A Spacewoman Speaks. Understanding Publishing Company, 1960. Daniel W. Fry and Rolf Telano: The White Sands Incident. Horus House Press, 1992. (22) RAMPA, T., L. My visit to Venus. Inner Light/Global Communications, 1989. Amazon: http://www.amazon.com/My-Visit-Venus-Lo ... 093829461X Kompletní text knihy: http://www.thelivingmoon.com/44cosmic_w ... Venus.html (23) http://www.exopolitika.cz/news/byla-jse ... ka-prvni... (24) http://unarius.org/ (25) CREME, B. The Reappearance of the Christ and the Masters of the Wisdom London. Tara Press, 1980, s. 117,205. (26) GIVAUDAN, A. Alliance: Message from the Venusians to the people of the Earth. 2007. (27) SKINNER, S. Venusian Seed. Athena Press, 2007. Amazon: http://www.amazon.com/Venusian-Seed-ebo ... _1?s=boo... (28) Amorah Quan Yin. Vývoj lidstva očima Plejáďanů: 2013 - začátek nového evolučního cyklu. Fontána, 1996. (29) STONE, J. S. Venus. Hidden mysteries. Online: http://www.galeon.com/ignaciodarnaude/u ... 0Venus.htm
Další literatura a články týkající se Venuše: Nick Redfern: Contactees: A History of Alien-human Interaction, New Page Books, 2009; HESEMANN, M. UFO: Kontakty. ETNA, 1992.; UFO Contact from Planet Venus: We Are Not Alone, by Edward James and Wendelle Stevens; SALLA, M. Mimozemšťané mezi námi. 2006. http://www.exopolitika.cz/news/mimozemstane-mezi-nami/ ; V. Thor, Rolf Telano a další; http://www.galactic.no/rune/valienthor.html ; Martians Among Us, By William F. Hamilton III.; http://www.thelivingmoon.com/47john_lea ... ng_Us.htm; David Icke Forum: V. Thor, Adamski, Vivenus a další.; http://www.davidicke.com/forum/showthre ... 316&page=2
Podrobný a detailní seznam všech kontaktérů a literatury.; http://www.ufohypotheses.com/cont.htm; Women From Venus http://binnallofamerica.com/tr011810.html; Venušané (franc.) http://lesvenusiens.jimdo.com/ ; Venušané – wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Venusians# ... te-lufer-4



Ladislav Zelinka

Zdroj: http://www.exopolitika.cz/

http://www.cez-okno.net/clanok/exopolitika/venusane-2
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...
Uživatelský avatar
Alaja
 
Příspěvky: 5678
Registrován: stř 09. zář 2015 10:07:22
Poděkoval: 289
Poděkováno: 404-krát v 388 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod Alaja » stř 28. říj 2015 14:43:23

mimouši na orbitu....
Přílohy
P5020041m.jpg
P5020041m.jpg (44.06 KiB) Zobrazeno 94226 krát
P5020043_01m.jpg
P5020043_01m.jpg (41.91 KiB) Zobrazeno 94226 krát
iss 6.3.2015-01.jpg
iss 6.3.2015-01.jpg (43.7 KiB) Zobrazeno 94226 krát
iss 6.3.2015-02.jpg
iss 6.3.2015-02.jpg (41.75 KiB) Zobrazeno 94226 krát
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...
Uživatelský avatar
Alaja
 
Příspěvky: 5678
Registrován: stř 09. zář 2015 10:07:22
Poděkoval: 289
Poděkováno: 404-krát v 388 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod Alaja » stř 28. říj 2015 19:40:02

mimouši na orbitu.... :meditace:
Přílohy
0390.jpg
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...
Uživatelský avatar
Alaja
 
Příspěvky: 5678
Registrován: stř 09. zář 2015 10:07:22
Poděkoval: 289
Poděkováno: 404-krát v 388 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod Alaja » stř 28. říj 2015 19:48:05

mimouši na orbitu....
Přílohy
0299.jpg
0300.jpg
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...
Uživatelský avatar
Alaja
 
Příspěvky: 5678
Registrován: stř 09. zář 2015 10:07:22
Poděkoval: 289
Poděkováno: 404-krát v 388 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod Alaja » stř 28. říj 2015 19:53:10

mimouši na orbitu....
Přílohy
0188u.jpg
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...
Uživatelský avatar
Alaja
 
Příspěvky: 5678
Registrován: stř 09. zář 2015 10:07:22
Poděkoval: 289
Poděkováno: 404-krát v 388 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod Alaja » stř 28. říj 2015 19:56:54

mimouši na orbitu....
Přílohy
0112.jpg
0112vzv.jpg
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...
Uživatelský avatar
Alaja
 
Příspěvky: 5678
Registrován: stř 09. zář 2015 10:07:22
Poděkoval: 289
Poděkováno: 404-krát v 388 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod Alaja » stř 28. říj 2015 20:00:08

mimouši na orbitu....
Přílohy
0089.jpg
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...
Uživatelský avatar
Alaja
 
Příspěvky: 5678
Registrován: stř 09. zář 2015 10:07:22
Poděkoval: 289
Poděkováno: 404-krát v 388 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod Alaja » stř 28. říj 2015 20:07:16

mimouši na orbitu....
Přílohy
0014.jpg
0015.jpg
0016.jpg
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...
Uživatelský avatar
Alaja
 
Příspěvky: 5678
Registrován: stř 09. zář 2015 10:07:22
Poděkoval: 289
Poděkováno: 404-krát v 388 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod Alaja » čtv 29. říj 2015 9:26:48

před chvilkou na orbitu.....dva disky, každý umně zahalený v mlžném obláčku.....provázející orbitální stanici...
Přílohy
1652.jpg
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...
Uživatelský avatar
Alaja
 
Příspěvky: 5678
Registrován: stř 09. zář 2015 10:07:22
Poděkoval: 289
Poděkováno: 404-krát v 388 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod Alaja » pát 30. říj 2015 10:05:27

červená světýlka přelétávající oblohu se zase ukazují....některá v mracích mizí, některá ne....
Přílohy
1643.jpg
1671.jpg
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...
Uživatelský avatar
Alaja
 
Příspěvky: 5678
Registrován: stř 09. zář 2015 10:07:22
Poděkoval: 289
Poděkováno: 404-krát v 388 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod Alaja » úte 03. lis 2015 14:19:23

...dnes.....objekty pod (směrem k Zemi) orbitální stanicí....
Přílohy
1683.jpg
1693.jpg
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...
Uživatelský avatar
Alaja
 
Příspěvky: 5678
Registrován: stř 09. zář 2015 10:07:22
Poděkoval: 289
Poděkováno: 404-krát v 388 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod vostalpetr » úte 03. lis 2015 15:55:42

Víš ty jak je to tam znečištěný ???

Kdejakej bordel z raket a raketoplánů tam lítá,

měli by tam vystřelit nějaký zelený aktivisty co chráněj přírodu, aby to tam vyčistili...

Červený světýlka kurna ale nevidím, at dělám co dělám,

a to jsem si vzal brejle na čtení...
Uživatelský avatar
vostalpetr
 
Příspěvky: 5259
Registrován: úte 20. led 2009 13:57:12
Poděkoval: 98
Poděkováno: 666-krát v 510 příspěvcích

Další

Zpět na Úvahy a zamyšlení

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron