Martin

Re: Martin

Příspěvekod Martin Danes » pon 16. říj 2017 13:25:01

Příběhy zlatého věku

Jazyky

Narůstající prožitek přítomnosti přináší zázraky každým směrem, kterým se zaměřím. Chodím rád do čínské restaurace na domácí tofu. Jak báječné je, rozumět jejich řeči a jak kouzelný a vzrušující pocit je objednat si jídlo v čínštině. Ty udivené a zároveň obdivné, rozzářené oči a pohledy rodiny majitelů, když od evropana slyší svoji rodnou kantonštinu. A já si to opravdu užívám.
Miluji také italskou kuchyni a v té mojí oblíbené restauraci vaří skutečně moje kamarádka italka. A není lepší italské jídlo, nežli od italské maminky. Každý dobrý italský kuchař se nestará o školy a diplomy, ale učil se vařit od svojí maminky. Italská kuchyně je prostě domácí kuchyně. Její manžel je chorvat a já tam chodím jako k rodině, jsou to lidé, co vás buď přijmou, nebo nepřijmou, dost často to záleží právě na tom, jestli vy přijmete je. Takže je to vždy oběd, či večeře s rodinou. Jak kouzelné a osvobozující je, že díky přítomnosti rozumím a mluvím jakýmkoli jazykem. Vytváří to vír radostné energie, když si se svými přáteli mohu popovídat chorvatsky a italsky.
Vědomí přítomnosti se stará o vše, užívám si, jak toto vědomí roste a expanduje. Přicházejí nové a nové možnosti a schopnosti. Nejsou to pouhé jogické síly, pouhá cirkusová čísla, poukazující na onu dovednost. Jsou to zcela přirozené schopnosti, byť nazývané zázraky. Protože vědomí přítomnosti je vědomím naprosté přirozenosti. Každá schopnost z této přítomnosti vyvěrá a každá schopnost na tuto přítomnost poukazuje. V tom je pointa mého psaní o těchto nových schopnostech. Není to o vyzdvižení ega, ale o poukázání na onu boží přítomnost. Každým svým nádechem a výdechem, každým svým činem, každým svým článkem, větou, slovem poukazuji na boží přítomnost, na její růst ve mně, na její růst v celém kolektivním vědomí lidstva, poukazuji na tuto zářnou evoluci, poukazuji na tuto podanou ruku, která září v hrudi každého člověka. Stačí si této podané ruky povšimnout a pevně se jí chytit. Můžete se jí chytit přímo, nebo skrze svého gurua, skrze přírodu, skrze svoji rodinu, skrze to, co máte rádi, všude tam je slyšet hlas zevnitř a ten hlas, ten plamen, oheň, ta záře sílí pro každého a pro všechny. Moje práce a veliká zábava je pouze v tom, na toto světlo ukazovat. Martin
Uživatelský avatar
Martin Danes
 
Příspěvky: 201
Registrován: čtv 05. úno 2009 13:08:14
Poděkoval: 33
Poděkováno: 36-krát v 33 příspěvcích

Re: Martin

Příspěvekod Martin Danes » pon 23. říj 2017 12:33:42

Pár principů tvoření

Tento Vesmír je tvořený, je tvořený právě teď, neboť jen přítomnost existuje. Zákon přitažlivosti říká, „čemu dáme pozornost a energii, to tvoříme.” Pokud řeknu, „myslím na zelenou kouli” a pokud řeknu, „nemyslím na zelenou kouli,” výsledek je stejný, v obou případech myslím na zelenou kouli. Ve Vesmíru tedy platí, že ano je ano a ne je také ano. Někdo by mohl namítat, co když si lidé kolem mne volí něco, co já sám nechci? Každý máme svůj vlastní bod přitažlivosti a jsme doslova středem Vesmíru. Dle svého vyzařování tvořím paralelní Vesmír, ve kterém žiji. Pokud se ladím na své nejvyšší ideály, tvořím své nejvyšší ideály, pokud se ladím na své nejhorší představy, zhmotňuji své nejhorší představy. Dokud je tu mysl a podvědomí, funguje zde filtr, skrze který se ohýbají a lomí mé přání a mé vyzařování a mé zhmotňování reality. Pokud realizuji své pravé Já, jsem tedy plně osvícený, toto světlo pravého Já převibrovalo každou buňku těla a mysli na světlo a vědomí zářivého Já, potom jediným mým vyzařováním, je právě ono zářivé Já, čili to, čím skutečně jsem. Vyzařování pravého Já, znamená neustálý prožitek nektaru štěstí a blaženosti. Takovou realitu potom tvořím a zhmotňuji, do takového paralelního Vesmíru se posouvám, synchronicita a Vortex pracují pro mě ideálně. Martin
Uživatelský avatar
Martin Danes
 
Příspěvky: 201
Registrován: čtv 05. úno 2009 13:08:14
Poděkoval: 33
Poděkováno: 36-krát v 33 příspěvcích

Re: Martin

Příspěvekod Nic » úte 24. říj 2017 12:26:25

Martin Danes píše: Vyzařování pravého Já, znamená neustálý prožitek nektaru štěstí a blaženosti. Takovou realitu potom tvořím a zhmotňuji, do takového paralelního Vesmíru se posouvám, synchronicita a Vortex pracují pro mě ideálně.



Hledejte především Boží království a spravedlnost, a všechno ostatní vám bude přidáno.

(Matouš 6,33)
Nic
 
Příspěvky: 1697
Registrován: úte 07. čer 2016 15:14:14
Poděkoval: 74
Poděkováno: 17-krát v 17 příspěvcích

Následující uživatelé by rádi poděkovali uživateli Nic za tento příspěvek:
Martin Danes

Re: Martin

Příspěvekod Martin Danes » stř 25. říj 2017 11:38:22

Cestování v čase

Jednoho rána jsem se probudil a před očima jsem měl tu velice omezenou lineární čáru. Viděl jsem přítomnost a jednosměrku do minulosti a jednosměrku do budoucnosti. Viděl jsem tu omezenou vědeckou představu o čase. Srandovní představu, protože vědci věří, že když se po té čáře posunete do minulosti a zařídíte, aby se vaše rodiče nesetkali, nenarodíte se a jednoduše nebudete existovat. Viděl jsem dokument, kde ty největší a nejvěhlasnější vědecké kapacity takhle smýšlí. Tak krásně dokonalá je bohyně Májá. Dělá skvělou práci. Na iluzi můžete mít dokonce doktorát a věhlasné renomé.
Člověk má v těle mnoho nádí(energetických drah), kudy ideálně proudí prána(životní energie). Každé takové nádí propojuje čakry, těch hlavních je sedm, to ví každý, ale těch menších jsou v těle tisíce. Jsou jako malé žárovičky, které buď svítí a fungují, nebo nefungují. Naše energetické dráhy jsou povětšinou deaktivovány nějakým programem. Tomu programu se říká karma a je potřeba tuto karmu rozpustit ve světle. Poznání pravého Já je právě takovou dostačující silou, která postupně, či naráz tyto dráhy uvolňuje. Vždy, když se nějaká taková dráha uvolní, začne jí proudit životní energie a čakra se rozsvítí jako žárovička. Ve svém vědomí potom zaregistrujete nové rozšíření, novou barvu duhy.
Pamatuji si, jak v jeden den jsem vnímal lineární plynutí času, smrtelnost a následující den tady bylo vědomí věčnosti a smrt zmizela. Takhle to funguje, energetický systém člověka se očišťuje v nových energiích na planetě Zemi a člověk přirozeně objevuje nové možnosti. Když zmizí čas a vy vidíte, že jen mysl je čas a představy o čase. Vidíte, že existuje jen přítomnost, živá přítomnost.
Z této přítomnosti jsou všechny možnosti na pohled a na dosah. Kamkoli vaše vědomí pohlédne, díváte se do reality, která existuje. Můžete jí nazvat minulostí a můžete jí nazvat budoucností, nebo se díváte na představu, kterou byste nezařadili ani do minulosti, ani do budoucnosti, a přesto se díváte na realitu, která existuje. Do každé z této reality se jednoduše můžete posunout. Můžete se zhmotnit u dinosaurů, ve starověku, středověku, zašermovat si s rytíři, můžete navštívit jakékoliv století chcete a nestane se nic z toho, co znáte z filmů o cestování v čase, nezměníte budoucnost, protože ve skutečnosti nejste v minulosti a budoucnost neexistuje, jediné, co je, je přítomnost a v přítomnosti můžete navštívit jakoukoliv realitu chcete. Martin
Uživatelský avatar
Martin Danes
 
Příspěvky: 201
Registrován: čtv 05. úno 2009 13:08:14
Poděkoval: 33
Poděkováno: 36-krát v 33 příspěvcích

Re: Martin

Příspěvekod Saruman » ned 29. říj 2017 22:18:40

Na jednom fóre som čítal pekné spojenie - snůška keců plných lží. Tieto články sú také uhladené, že je ťažké veriť v ich úprimnosť. Ale možno sa mýlim. Možno si naozajstný zasvätenec, a chceš sa s nami podeliť o svoje poznanie. Tak len pokračuj v písaní, ja si to rád prečítam. A možno sa od teba aj niečo naučím. :meditace:
Uživatelský avatar
Saruman
 
Příspěvky: 128
Registrován: ned 14. zář 2014 11:41:55
Poděkoval: 6
Poděkováno: 5-krát v 5 příspěvcích

Následující uživatelé by rádi poděkovali uživateli Saruman za tento příspěvek:
Martin Danes

Re: Martin

Příspěvekod Martin Danes » úte 05. pro 2017 0:54:29

Osvícený je osvobozený od psychologického já. Martin
Uživatelský avatar
Martin Danes
 
Příspěvky: 201
Registrován: čtv 05. úno 2009 13:08:14
Poděkoval: 33
Poděkováno: 36-krát v 33 příspěvcích

Re: Martin

Příspěvekod Martin Danes » stř 06. pro 2017 14:23:53

Odpadlík

Odpadlík je jedna z nejkrásnějších a nejdůležitějších lidských poloh a možností. Všude je tolik kladený důraz na pevnou vůli a výdrž a sílu. Člověk je neustále posazován a tlačen do role sportovce. Pevná vůle, soutěživost, výdrž, úsilí a trénink, často, hodně, pořád, dokola a dokola. To stejné se děje ve společnosti a v náboženství. Udržet si svoji tvář, hlavně se neumazat, neposkvrnit, protože nic nejde vzít zpět. Lidé se bojí života, bojí se chyb, bojí se žít. Bojí se odpadlictví.
Uvnitř člověka je něco, co je nekonečné, nesmrtelné a neposkvrnitelné, neustále zářící. Naše mysl, naše ego je jen hra stínů, která může být v kterýkoliv okamžik tímto světlem prozářena. Stín má jednu vlastnost, ve své podstatě neexistuje, je to nedostatek světla. Přineste světlo a stíny jsou pryč. A žádný stín nemůže zastínit světlo, které je ze své podstaty absencí stínů. Jak jsem tedy řekl, je to hra stínů, máme možnost ony stíny, prožitky stínů, brát s vážnou tváří, nebo s lehkou myslí, s vědomím, že je to jen hra, protože ona to jen hra je.
Odpadlík je klíč k osvícení a k pokladům života. Odpadlictví je dokonce důležitější, než samo osvícení, protože odpadlík musí nakonec odpadnout i od osvícení. Odpadlík je otevřen životu, na ničem nelpí, dokonce ne na duchovnu a svatosti a dosahování čehokoliv, včetně osvícení. Osvícení může přijít a nemusí, může přijít mnoho mystických stavů a odpadlík si je vychutná, ale neprodlévá u nich. Když to přijde, přijde to, když to odejde, odejde to. Odpadlík je v jednotě se životem. Není nic krásnějšího, než v určitý moment odpadnout. Mnoho škol a guruů se nás bude snažit udržet ve stávající situaci. Musíme úspěšně a vytrvale studovat školu, kterou studujeme, vydržet a vytrvat jako dobrý syn, později dobrý manžel a otec. Musíme vytrvat na duchovní stezce, kterou jsme se vydali, dodržovat meditace, svoji sadhanu, duchovní cvičení a jsou nám guruem, zákony, společností a kolektivní myslí dány jasně zákazy, do jakých vod vůbec nevstupovat, kam se nikdy nevydávat, dokonce na to ani nemyslet. Člověk je tedy stavěn do role poslušného otroka, jakoby žít bylo za trest a ne, jako dar. Jakoby někdo jiný a něco jiného bylo středem mého bytí.
Odpadlík je sladkost života odpadnutí ze statusu quo. Je to jisté nadání pro život, pro to, být obyčejný, být nevinný, bez jakýchkoliv předsudků, co je to obyčejnost a nevinnost. Je to nadání, nebýt svázán koncepty, myslí a rozumem. Je to nadání, které vás občas vezme do pekla a jindy do ráje. V odpadlictví je krása lidskosti. Pokud je něco doopravdy lidské, je to odpadlictví. Zvíře nemůže odpadnout od toho, čím je, rostliny nemohou odpadnout od toho, čím jsou, příroda nemůže odpadnout od toho, čím je, svatý si nenechá vzít svoji svatost a špatný člověk se nedokáže zbavit pocitu viny a špatného svědomí. Odpadlíka můžete jeden den potkat v nebeských sférách a druhý den někde, kde byste ho opravdu nečekali. Odpadlictví je klíč k životu bez násilí. Lidé na sobě páchají násilí, protože jsou na sebe tvrdí, otrávili mnoho věcí, které nazvali špatností a zlem a zbožštili postoje a věci, které na člověka vyvíjejí tlak. Člověk má mnoho představ ráje, ale já osobně zbožšťuji pouze život sám a nevinnost života. Martin
Uživatelský avatar
Martin Danes
 
Příspěvky: 201
Registrován: čtv 05. úno 2009 13:08:14
Poděkoval: 33
Poděkováno: 36-krát v 33 příspěvcích

Re: Martin

Příspěvekod Martin Danes » stř 06. pro 2017 15:54:47

Učitel je člověk, ukazující mi ten nejnudnější a nejhloupější pohled na svět. Martin
Uživatelský avatar
Martin Danes
 
Příspěvky: 201
Registrován: čtv 05. úno 2009 13:08:14
Poděkoval: 33
Poděkováno: 36-krát v 33 příspěvcích

Re: Martin

Příspěvekod Nic » stř 06. pro 2017 18:36:24

Nejlepší učitel je sám život.
Nic
 
Příspěvky: 1697
Registrován: úte 07. čer 2016 15:14:14
Poděkoval: 74
Poděkováno: 17-krát v 17 příspěvcích

Následující uživatelé by rádi poděkovali uživateli Nic za tento příspěvek:
Martin Danes

Re: Martin

Příspěvekod Tino » stř 06. pro 2017 21:54:24

Martin Danes píše:Učitel je člověk, ukazující mi ten nejnudnější a nejhloupější pohled na svět. Martin

Asi záleží především na tom, jaké jsou naše dosavadní zkušenosti s učiteli. Pokud nám učitelé neustále něco radili a doporučovali, ačkoliv jsme se jich na nic neptali, může nakonec dojít až k tomu, že vidíme každého učitele jako někoho, kdo lidi k něčemu nutí... a vzniká v nás pak přirozeně odpor ke všem učitelům. Tenhle odpor je ale důsledkem naší vlastní zkušenosti, která způsobila, že v nás nakonec vzniklo apriorní odsuzování všech učitelů.

Jenže kromě spousty učitelů, kteří podléhají svému nutkání nabízet druhým to, co sami považují za "nejlepší", existují i učitelé, kteří tohle nedělají. Necítí už žádnou potřebu druhým něco doporučovat. Jen přátelsky zareagují na to, co se právě děje, a odpovídají tedy i na otázky, které jim pokládají ti, co za nimi přicházejí. Jinak jsou potichu, nemají potřebu něco druhým doporučovat.

Proč takového učitele lidi vyhledávají a ptají se ho "Jak můžu taky dojít k takovéhle trvalé spokojenosti?" Protože vnímají, že tenhle člověk je v neuvěřitelně pokojné, hravé, spontánní harmonii se životem, ať se děje cokoliv. Přijde jim to jako malý zázrak a rádi by k tomu taky došli, jenže nevědí, jak.

Jak rozpoznáme takového učitele? Když dokážeme vnímat nepředpojatě, jaká energie z koho vychází. Jaké to, co pozorujeme, právě je. Bez ohledu na to, kdo to je, bez předsudků, bez apriorního preferování nebo zavrhování.
Uživatelský avatar
Tino
 
Příspěvky: 198
Registrován: pát 09. pro 2011 12:02:23
Poděkoval: 12
Poděkováno: 17-krát v 16 příspěvcích

Následující uživatelé by rádi poděkovali uživateli Tino za tento příspěvek:
Martin Danes

Re: Martin

Příspěvekod Martin Danes » stř 06. pro 2017 23:51:05

S druhým člověkem se můžeme doopravdy setkat pouze ve svém vlastním bytí. Láska může být naplněna pouze v nás. Znáte to, jak je vztah s druhým člověkem vlastně neustále v nějakém ohrožení, literatura je toho plná. Jsou to podmínky a podmínky, které občas hrají a často nehrají do našich karet. Jsme sami a s tím, koho milujeme bychom chtěli doslova splynout. Ve světě ega sami sebe a toho druhého svazujeme. Ve světě bytí, jsme všichni jedno, teprve tam mohou být vyhojeny všechny naše bolesti, teprve tam jsme jedno s rodiči, partnery, našimi dětmi, prostě s lidmi, které milujeme, a které jsme milovali. Pořád se bojíme, abychom o tyto lidi nějak nepřišli, chtěli bychom je blíže a ještě blíže a nejlépe napořád. A život, jakoby byl proti nám. Všechno nám může vzít, a také často bere. Hledáme štěstí ve věcech a ve vztazích a občas to na chvilku funguje, ale většinou ne a rozhodně ne napořád a bezpodmínečně. Když hovořím o bezpodmínečném štěstí uvnitř nás, nemám tím na mysli, že my osobně budeme šťastni a tak nějak moudře budeme přijímat ztráty a změny života. Mám tím na mysli, že se celá existence sbíhá v našem Já, že je toto Já středem všech věcí a každý, kdo poukazuje na toto Já, poukazuje stále na to jedno a stejné Já, byť v rozdílných podobách a tělech a formách, je to pořád to jedno Já. V sobě se tedy opravdu můžeme zcela naplněně a uspokojeně setkat se všemi, co jsme kdy milovali, a které milujeme. Naše Já je ono nebe, kam všichni po smrti odchází, je to ono místo, kde všichni právě nyní jsou, žijí a existují. Čím více se ponoříte sami do sebe, tím blíže budete každému, koho milujete. Martin
Uživatelský avatar
Martin Danes
 
Příspěvky: 201
Registrován: čtv 05. úno 2009 13:08:14
Poděkoval: 33
Poděkováno: 36-krát v 33 příspěvcích

Následující uživatelé by rádi poděkovali uživateli Martin Danes za tento příspěvek:
Nic

Re: Martin

Příspěvekod Martin Danes » úte 12. pro 2017 2:19:46

Já jsem Ty a Ty jsi Já. Martin
Uživatelský avatar
Martin Danes
 
Příspěvky: 201
Registrován: čtv 05. úno 2009 13:08:14
Poděkoval: 33
Poděkováno: 36-krát v 33 příspěvcích

Následující uživatelé by rádi poděkovali uživateli Martin Danes za tento příspěvek:
Nic

Re: Martin

Příspěvekod Nic » úte 12. pro 2017 14:31:10

Martin Danes píše:Já jsem Ty a Ty jsi Já. Martin


Je možné, aby tohle bylo jen projevem radosti,

že Tvá existence osvobozená od soudů mysli je stejnou existencí, jako má,

že ta láska, kterou to všechno je, není nikde oddělená.

Je možné, aby tohle uvědomění bylo vyjádřeno slovy: "Jsem Ty, jsi Já..."

aniž by tu byl nárok na to, aby tohle vyjádření bylo úplnou a dokonalou definicí.

Je tady možnost zmizet ve stejném, které se může z iluze dvojnosti jevit jako sdílení stejného.

Martin Danes píše:Já jsem Ty a Ty jsi Já. Martin


A je možné to zkoumat jako definici a držet se filtru mysli, kdy se jeví, že Já proměněno v Ty je plné chyb, nedostatků, neúplné, nakonec něčím jiným, než celistvou láskou, protože jí snad ani není hodno.

Pak i Já nemůže být úplné, celistvé a dělí se na Ty a já, kdy si možná nerozumíme, kdy se možná i soudíme, odsuzujeme a žádáme, aby se to Ty změnilo, aby pochopilo, aby se probudilo a poznalo dokonalost a celistvost lásky, která tím vším je....

Stejná slova, která mohou působit zcela odlišně v závislosti, jestli rezonují v našem srdci otevřeném lásce, nebo se jich chytne kritická posuzující mysl.

A je možné být zároveň v srdci, kde je vědomá jednota a nechat mysl ať se účastní té hry na dvojnost.

Je možné být zároveň v obou světech.
Nic
 
Příspěvky: 1697
Registrován: úte 07. čer 2016 15:14:14
Poděkoval: 74
Poděkováno: 17-krát v 17 příspěvcích

Re: Martin

Příspěvekod Nic » úte 12. pro 2017 17:31:59

Nic
 
Příspěvky: 1697
Registrován: úte 07. čer 2016 15:14:14
Poděkoval: 74
Poděkováno: 17-krát v 17 příspěvcích

Re: Martin

Příspěvekod vostalpetr » stř 13. pro 2017 7:26:42

Byli jste trvale zabanováni na tomto fóru.

Kontaktujte administrátora fóra pro další informace.

Důvod banu: Vůle lidu, vůle Boží

Tento ban byl vydán na vaši IP adresu.


No jasně....
Uživatelský avatar
vostalpetr
 
Příspěvky: 5259
Registrován: úte 20. led 2009 13:57:12
Poděkoval: 98
Poděkováno: 666-krát v 510 příspěvcích

Re: Martin

Příspěvekod Nic » stř 13. pro 2017 13:05:00

Zabanování Tvé IP adresy bylo vyslyšením přání vícero bytostí navštěvujících Poradnu, protože jsi tam je a jim blízké opakovaně urážel, nadával jim do troubů, blbů a idiotů.

Teoreticky by mohlo být možné po Novém roce setkání v Praze, mluvili jsme o tom zrovna s Vašíkem a Rosadou. Kdyby měl kdokoliv další včetně Martina i Tebe zájem, bude rád viděn.

Jednu věc sem přeci jen ještě napíšu. Může tady existovat i tenká průzračná bublina nevědomosti, kdy se sice prohlédne, že mysl je ve skutečnosti prázdná, nic nevytváří iluzi oddělenosti, celá existence je tím pádem štěstím, blahem, krásou, každý a všechno je tím Božským Já, ale může se jevit, že jsou tady bytosti, které tohle neví, trpí iluzí oddělenosti a je třeba jim pomoci poznat kým skutečně jsou, aby se netrápily.

Díky Honzamovi se vyjasnilo něco, co možná nebudu schopná dost dobře vysvětlit. Objevila se možnost to, kým Honzam skutečně je, tedy to, co se té hry mysli neúčastní, konfrontovat s projekcí Honzamky, s myslí, v níž se rodí celá ta hra dvojnosti.

A ukázalo se zcela jasně, že ta mysl je opravdu prázdná. Nejen moje, ale všechna. Honzam má hotovo a není co zachraňovat.

Mysl není prázdná z důvodů meditace, nějakého dosažení, ale protože to je její skutečná vlastnost. Jasně, že to ví s prominutím každý blb, ale tohle naturální prohlédnutí, že veškerý tvar, projev, forma jejíž podstatou je jen a jen mysl, je ve své podstatě prázdná, je vyléčením ze všech tendencí kohokoliv zachraňovat. Ovšem to neznamená, že si bytosti z lásky už nemohou nijak pomáhat.
Nic
 
Příspěvky: 1697
Registrován: úte 07. čer 2016 15:14:14
Poděkoval: 74
Poděkováno: 17-krát v 17 příspěvcích

Re: Martin

Příspěvekod vostalpetr » stř 13. pro 2017 13:40:49

Jo a ještě k tomu setkání,

úplně mně tady stačilo to, co psal Arikian a co jsi tady psala pak i ty,

díky, na nějaký to setkání se mnou bude muset ještě na tý svý nirváně máknout...
Uživatelský avatar
vostalpetr
 
Příspěvky: 5259
Registrován: úte 20. led 2009 13:57:12
Poděkoval: 98
Poděkováno: 666-krát v 510 příspěvcích

Re: Martin

Příspěvekod Nic » stř 13. pro 2017 14:23:52

vostalpetr píše:proč si někteří lidi diví tomu, že jsem vůči nim agresivní ???


Možná se někdo diví, protože na něco takového třeba není zvyklý, někoho takového nikdy nepoznali...
Obrázek
Nic
 
Příspěvky: 1697
Registrován: úte 07. čer 2016 15:14:14
Poděkoval: 74
Poděkováno: 17-krát v 17 příspěvcích

Re: Martin

Příspěvekod Nic » stř 13. pro 2017 14:42:55

Koukám, že jsme si Tebou s Vostálpetrem tady už před osmi lety povídali a oba jsme Ti tehdy dali poděkování.
Nic
 
Příspěvky: 1697
Registrován: úte 07. čer 2016 15:14:14
Poděkoval: 74
Poděkováno: 17-krát v 17 příspěvcích

Re: Martin

Příspěvekod honzam » stř 13. pro 2017 14:43:06

Jana alias Nic píše:Díky Honzamovi se vyjasnilo něco, co možná nebudu schopná dost dobře vysvětlit. Objevila se možnost to, kým Honzam skutečně je, tedy to, co se té hry mysli neúčastní, konfrontovat s projekcí Honzamky, s myslí, v níž se rodí celá ta hra dvojnosti.



Nejlepší je čínská verze. :D

Tak konfrontovat se se mnou bys chtěla. Tohle vlákno se jmenuje Martin a ne Honzam.
E PLURIBUS UNUM
Uživatelský avatar
honzam
 
Příspěvky: 2923
Registrován: pon 13. zář 2010 16:09:02
Poděkoval: 63
Poděkováno: 127-krát v 120 příspěvcích

PředchozíDalší

Zpět na Inspirativní osobnosti

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků

cron