Monitorování života a dění hrdobců

Monitorování života a dění hrdobců

Příspěvekod vostalpetr » čtv 07. pro 2017 1:50:15

Ač jsou hrdobci poměrně vzdálený živočišný druh od člověka samého,

jsou přesto svou saprofágností a koprofágností člověku velmi blízko,

jeden by skoro řekl, že jsou našimi přímými předky z nichž jsme se nějakým evolučním skokem vyvinuli,

určitě je tedy inspirativní se zamyslet nad životem těchto podivuhodných tvorů

jenž s námi sdílejí život na této planetě :

https://kreslenyvtip.cz/hovnival
Uživatelský avatar
vostalpetr
 
Příspěvky: 5259
Registrován: úte 20. led 2009 13:57:12
Poděkoval: 98
Poděkováno: 666-krát v 510 příspěvcích

Re: Monitorování života a dění hrdobců

Příspěvekod vostalpetr » čtv 07. pro 2017 2:05:58

Uživatelský avatar
vostalpetr
 
Příspěvky: 5259
Registrován: úte 20. led 2009 13:57:12
Poděkoval: 98
Poděkováno: 666-krát v 510 příspěvcích

Následující uživatelé by rádi poděkovali uživateli vostalpetr za tento příspěvek:
Nic

Re: Monitorování života a dění hrdobců

Příspěvekod vostalpetr » čtv 07. pro 2017 10:38:17

Hovniválí krédo :

Jestli je tady někdo, kdo opravdu trpí a pokud je tady někdo, kdo ho má rád, tak se s tím jeho trápením asi těžko smiřuje.
V té snové hře dvojnosti to takhle je.



Třetím momentem, který je všem taoistům společný, je silně negativistická společenská kritika – ta ovšem může stejně tak dobře vést k individualistickému stažení se ze společnosti, jako i k revoltnímu postoji vůči daným řádům. Tak jako samotář-estét někde v horách píšící básně, tak i taoista-povstalec a bojovník je všudypřítomným zjevem v čínských dějinách.

Stát je pro Lao-c’a skutečně organizovaným násilím jako pro Marxe, to není žádná dnešní aktualizace – stát je to, co nejvíc stojí v cestě přirozeného vývoje, nejvíc brání uskutečnění vzoru TAO, stát je tedy to, co je nutno odstranit ze všeho nejdřív. V mnoha kapitolách se Lao-c’ stále vrací k tomu, jaké naprosto negativní, morálně devastující účinky má státní organizace. „Kde je opuštěno svrchované TAO, objevuje se lidumilnost a spravedlivost. Kde vládne chytrost a mazanost, objevuje se pokrytectví a klam.“ Vždyť všechny ty slavné konfuciánské ctnosti, počínaje velebenou humanitou a spravedlivostí, jsou jen důsledkem všeobecného zkažení, ba co dím důsledky: přímo současně i nástroje tohoto všeobecného zkažení, jsou to berly pomáhající udržovat nepřirozený stav, násilnický vykořisťovatelský stát, a slouží mu jako fíkový list pro hanebnost.
Uživatelský avatar
vostalpetr
 
Příspěvky: 5259
Registrován: úte 20. led 2009 13:57:12
Poděkoval: 98
Poděkováno: 666-krát v 510 příspěvcích

Re: Monitorování života a dění hrdobců

Příspěvekod Nic » čtv 07. pro 2017 13:59:35



:thumb:

11:15 "No a poučení je asi toto..."
Nic
 
Příspěvky: 1697
Registrován: úte 07. čer 2016 15:14:14
Poděkoval: 74
Poděkováno: 17-krát v 17 příspěvcích

Re: Monitorování života a dění hrdobců

Příspěvekod vostalpetr » čtv 07. pro 2017 15:38:26

Úplně stejný jako v případě Ježíše, kterej se nasíral do zmijí a prasat...

Vono totiž ego není nic jiného, než ztotožněné UV, takže při troše snahy a koncentrace může nakopat prdel kde komu,

pokud tedy zrovna není zajíc, stačí bejt hovnivál....
Uživatelský avatar
vostalpetr
 
Příspěvky: 5259
Registrován: úte 20. led 2009 13:57:12
Poděkoval: 98
Poděkováno: 666-krát v 510 příspěvcích

Re: Monitorování života a dění hrdobců

Příspěvekod vostalpetr » čtv 07. pro 2017 20:20:29

Hovnivál se orientuje podle hvězd na obloze. Směr mu ukazuje Mléčná dráha

Brouci válející většinu svého života kuličku z trusu jsou schopnější, než jsme si mysleli.

Hmyz s miniaturním mozkem a minimálními početními schopnostmi se stal prvním druhem, u kterého bylo prokázáno, že se orientuje podle Mléčné dráhy. Vědci z Jižní Ameriky a Švédska nedávno publikovali výsledky svých výzkumů - ukázalo se, že existuje určitá spojitost mezi pohybem hovniválů a rozmístěním hvězd.

Afričtí vrubouni posvátní (neboli hovniválové), ale i další druhy hmyzu ví přesně, kam směřuje jejich cesta. A vědí to přesně, bez ohledu na množství a náročnost překážek, které jim do cesty staví příroda a při tomto výzkumu (záměrně) i vědci.

Výzkumníci, ale zjistili, že se hovniválové jen tak obalamutit nedají. Ze směru, kam se vydali, se svést nenechali. Vědci svoji hypotézu zkoušeli testováním v planetáriu, kde bylo možné snadno simulovat proměny noční oblohy. Sledovali chování vrubounů při úplném zakrytí zrakového ústrojí i při částečném omezení.
Těžký život hovnivála

Vrubouni (brouci čeledi Scarabaeidae) válejí kuličky vytvořené z trusu, a to na docela velké vzdálenosti. Jsou totiž jejich hlavním zdrojem potravy, nebo do nich kladou vajíčka apod. Jejich celoživotním úkolem je ukořistit co největší kus trusu (na co jen stačí) a dostat ho co nejdále. A k tomu se jim nejlépe osvědčilo vytvořit z trusu kuličku a odválet ji co nejdál. Vědce odjakživa zajímalo, jak hledají svou cestu (pohybují se po přímých linkách) k hnízdu i v nocích, kdy nesvítí měsíc. A to už byl kousek k hypotéze, že se možná orientují podle hvězd

Hovniválové mají slabý zrak, nemohou tak rozeznat jednotlivá souhvězdí, ale poznají sílící nebo slábnoucí světlo Mléčné dráhy - a právě tento stříbrný pás táhnoucí se celou oblohou, jehož svit způsobuje množství hvězd, vnímají hovniválové jako svůj hlavní orientační bod.

Šikovní brouci

Marcus Byrne a jeho tým z Wits University již dokázal, že vrubouni využívají ke své orientaci polohy Slunce, Měsíce a polarizované světlo. Zjistili také, že hovniválové často vylézají na kuličky a předvádějí něco, co vědci poeticky nazvali "orientačním tancem", při kterém lokalizují zdroje světla.

A právě v planetáriu se simulovanou noční oblohou vědci zjistili, že jim nejvíce pomáhá Mléčná dráha. Hovniválům k orientaci ale neslouží všechny zdroje světla. A když je na obloze viditelný například Měsíc i Mléčná dráha? Vědci se domnívají, že tito brouci mají něco jako žebříček oblíbenosti.
Uživatelský avatar
vostalpetr
 
Příspěvky: 5259
Registrován: úte 20. led 2009 13:57:12
Poděkoval: 98
Poděkováno: 666-krát v 510 příspěvcích

Re: Monitorování života a dění hrdobců

Příspěvekod vostalpetr » čtv 07. pro 2017 20:22:36

K čemu hovniválům slouží kulička hnoje? I jako úkryt před horkem
24.10.2012 02:00 | PRAHA (Ekolist.cz)
Hovnivál vybavený speciálními "botičkami" proti horku.
Hovnivál vybavený speciálními "botičkami" proti horku.
Licence | Všechna práva vyhrazena. Další šíření je možné jen se souhlasem autora
Zdroj | Wits University
Afričtí hovniválové používají svou kuličku hnoje nejen jako zdroj potravy, ale také jako ochranu před horkem. Kuličku, která je často až padesátkrát těžší než samotný brouk, využívají jako útočiště, kam mohou vylézt a uniknout tak z rozpáleného písku. V hmyzí říši jsou tím hovniválové unikátní. Jsou prvním objeveným příkladem hmyzu, který využívá mobilní úkryt před horkem.


Hnojníci, jak se broukům také říká, používají kuličku hlavně jako zásobu potravy, kterou si mohou odvalit z dosahu jiných strávníků. Výzkumníci z Jižní Afriky a Švédska shodou náhod přišli ještě na jedno praktické využití kuličky.

Při sledování brouků zjistili, že hovniválové vylézají na vršek koule daleko častěji v horké části dne.

„Hovniválové vylézají na svou kouli hnoje, jakmile se jim začnou přehřívat přední nožičky či hlava,“
říká Marcus Byrne z Wits University. Vědci původně zkoumali „orientační“ tanečky brouků, při kterých se hovnivál na vršku koule rozhoduje, kterým směrem se dále vydá. Výzkumníci si všimli, že brouci na kouli vylézají nejčastěji v odpoledních hodinách, kdy vrcholí denní teplota.

Při dalším zkoumání se ukázalo, že kulička jako útočiště před horkem slouží jen, když brouk válí kuličku přes rozpálenou zem. Pak totiž brouci utíkají na kouli sedmkrát častěji než na chladné zemi.

Své pozorování si vědci potvrdili experimentem, při kterém dali hovniválům na přední nožičky jakési botičky z chladivého silikonu. „Brouci, vybaveni touto ochranou před horkem, pak na vrcholek koule vylézali méně často,“ říká Jochen Smolka z Lund University, který na výzkumu spolupracoval.

Při vysokých denních teplotách si hovniválové na vršku koule často otírají obličej. Roztírají si tím sliny po hlavě a nožičkách, čímž se ještě více ochlazují.

„Evoluce má neskutečnou schopnost najít nová využití pro už existující věci. V tomto případě jde o využití zdroje potravy pro vlastní termoregulaci,“ komentuje novinku z hmyzí říše Smolka.
Uživatelský avatar
vostalpetr
 
Příspěvky: 5259
Registrován: úte 20. led 2009 13:57:12
Poděkoval: 98
Poděkováno: 666-krát v 510 příspěvcích

Re: Monitorování života a dění hrdobců

Příspěvekod Nic » pát 08. pro 2017 6:06:10



11:15 Jan Werich: "No a poučení je asi toto, i když jsi orel, neurážej chrobáky..."

By Ti mohl do hnízda hodit kuličku.

Emocionální upírství:

Zlostní, mrzutí, sobečtí, závistiví, nepřející či nějak nemocní a stárnoucí lidé mají tendenci se do sebe uzavírat. A jsou chvíle, kdy se pod tíhou ran osudu uzavírá i velmi mnohý z nás zdánlivě „normálních“ lidí kteréhokoliv věku. Tendence stát se alespoň na chvíli upírem životní energie na úkor lidí ve svém okolí ovšem zesiluje vždy, pokud se člověk právě setkává s pro sebe nepříznivými životními podmínkami, jakými jsou nemoc, finanční nouze, osamělost, ztráta práce či společenského postavení...

Proč energetičtí upíři nutně provokují, urážejí a útočí na lidi ve svém okolí? Člověk, který chce energeticky parazitovat na druhém, potřebuje jeho energie v jejich temnější, jakoby hustější podobě. Jsou mu k ničemu energie člověka, který si veselý a usměvavý a jen tak poletuje světem radostně jako motýl. Tyhle energie ale upír nechce, to by si je mohl stahovat přímo, kdyby se nerozhodl svobodně pro negativně vyladěnou dráhu upíra.

Ve chvílích, kdy jsme veselí a usměvaví a jen tak poletujeme světem radostně jako motýl, totiž každý z nás září nádhernými energiemi a naše energie se prolínají s energiemi Slunce, přírody a z hvězd, odkud je právě radostně přijímáme. Ale energetický upír žízní po něčem jiném a dobře ví, jak to udělat, aby dostal právě to, co potřebuje.


Ta hra dvojnosti se prostě takhle hraje a má tady své místo. Hra na emocionální upírství dotažená do dokonalosti může od iluze dvojnosti i osvobozovat.

Osvobozovat může konec konců úplně všechno.

A ještě zbytek toho Werichova poučení: "Když jsi chrobák a když Tě mrzí, že jsi chrobák, tak dělej něco jiného a nebo si zvykni. A když jsi zajíc, to se nedá nic dělat."
Nic
 
Příspěvky: 1697
Registrován: úte 07. čer 2016 15:14:14
Poděkoval: 74
Poděkováno: 17-krát v 17 příspěvcích

Re: Monitorování života a dění hrdobců

Příspěvekod vostalpetr » pát 08. pro 2017 8:50:40

Proč energetičtí upíři nutně provokují, urážejí a útočí na lidi ve svém okolí? Člověk, který chce energeticky parazitovat na druhém, potřebuje jeho energie v jejich temnější, jakoby hustější podobě. Jsou mu k ničemu energie člověka, který si veselý a usměvavý a jen tak poletuje světem radostně jako motýl. Tyhle energie ale upír nechce, to by si je mohl stahovat přímo, kdyby se nerozhodl svobodně pro negativně vyladěnou dráhu upíra.



To víš to je prostě karma,

vono bejt proti utrpení znamená že pak v důsledku tohoto svého postoje začneš na tom utrpení pěkně serfovat, protože si to přitáhneš,
proto si to taky Ježíš tak pěkně přitáhnul a tak si v tom rochnil,
a proto taky všichni katolíci milujou utrpení a velmi ho ocenují, protože jsou proti utrpení,
proto taky všude maj obrazy a sochy ukřižování....

Ty jsi takovej energetickej upír co provokuje, uráží a útočí podobně jako ten Ježíš a stejně jako von se maskuješ nějakou tou láskou nebeskou,
jenže,
já umím tyhle sračky i bez nějaký tý posraný lásky,
mně prostě stačí znát onen výchozí bod,
stačí prostě nechtít utrpení :

. A jsou chvíle, kdy se pod tíhou ran osudu uzavírá i velmi mnohý z nás zdánlivě „normálních“ lidí kteréhokoliv věku. Tendence stát se alespoň na chvíli upírem životní energie na úkor lidí ve svém okolí ovšem zesiluje vždy, pokud se člověk právě setkává s pro sebe nepříznivými životními podmínkami, jakými jsou nemoc, finanční nouze, osamělost, ztráta práce či společenského postavení...
Uživatelský avatar
vostalpetr
 
Příspěvky: 5259
Registrován: úte 20. led 2009 13:57:12
Poděkoval: 98
Poděkováno: 666-krát v 510 příspěvcích

Re: Monitorování života a dění hrdobců

Příspěvekod vostalpetr » pát 08. pro 2017 9:14:19

Osvobozovat může konec konců úplně všechno.


A proto si s tím nemusíš dělat žádný starosti, dokud si s tím děláš starosti, tak se to rozhodně nestane...
Uživatelský avatar
vostalpetr
 
Příspěvky: 5259
Registrován: úte 20. led 2009 13:57:12
Poděkoval: 98
Poděkováno: 666-krát v 510 příspěvcích

Re: Monitorování života a dění hrdobců

Příspěvekod Nic » sob 09. pro 2017 5:43:19

vostalpetr píše:
Osvobozovat může konec konců úplně všechno.


A proto si s tím nemusíš dělat žádný starosti, dokud si s tím děláš starosti, tak se to rozhodně nestane...


V tom místě, kde je láska jen láskou, žádné skutečné starosti neexistují.

V tom místě, kde jsme se nikdy nerozdělili, neexistuje nikdo, koho by mohla trápit iluze rozdělenosti.

Láska ta ví všechno v jedno.
Nic
 
Příspěvky: 1697
Registrován: úte 07. čer 2016 15:14:14
Poděkoval: 74
Poděkováno: 17-krát v 17 příspěvcích

Re: Monitorování života a dění hrdobců

Příspěvekod Nic » sob 09. pro 2017 6:05:09

PS: A k tomu psaní a mazání vulgarit na Poradně, je od Tebe hezké, že se snažíš v sobě díky ztrátě zubů vidět většího kreténa, než bys nalézal ve mně, nicméně:

Všechno má určenou chvíli a veškeré dění pod nebem svůj čas:
Je čas rození i čas umírání, čas sázet i čas trhat;
je čas zabíjet i čas léčit, čas bořit i čas budovat;
je čas plakat i čas smát se, čas truchlit i čas poskakovat;
je čas kameny rozhazovat i čas kameny sbírat, čas objímat i čas objímání zanechat;
je čas hledat i čas ztrácet, čas opatrovat i čas odhazovat;
je čas roztrhávat i čas sešívat, čas mlčet i čas mluvit;
je čas milovat i čas nenávidět, čas boje i čas pokoje.
Jaký užitek má ten, kdo pracuje, ze všeho svého pachtění?
Viděl jsem lopotu, kterou Bůh uložil lidským synům, a tak se lopotí.
On všechno učinil krásně a v pravý čas, lidem dal do srdce i touhu po věčnosti, jenže člověk nevystihne začátek ani konec díla, jež Bůh koná.
Poznal jsem, že není pro něho nic lepšího, než se radovat a konat v životě dobro.
A tak je tomu s každým člověkem: to, že jí a pije a okusí při veškerém svém pachtění dobrých věcí, je dar Boží.
Poznal jsem, že vše, co činí Bůh, zůstává navěky; nic k tomu nelze přidat ani z toho ubrat. A Bůh to učinil, aby lidé žili v bázni před ním.
Co se děje, bylo odedávna, a co bude, i to bylo; a Bůh vyhledá, co zašlo.
Dále jsem pod sluncem viděl: na místě práva – svévole, na místě spravedlnosti – svévole.
Řekl jsem si v srdci: Spravedlivého i svévolníka bude soudit Bůh, nastane čas soudu nad vším děním, nad vším, co se koná.
Řekl jsem si v srdci: To se stane kvůli synům lidským, aby je Bůh tříbil, aby nahlédli, že je to s nimi jako se zvířaty.
Vždyť úděl synů lidských a úděl zvířat je stejný: Jedni jako druzí umírají, jejich duch je stejný, člověk nemá žádnou přednost před zvířaty, neboť všechno pomíjí.
Vše spěje k jednomu místu, všechno vzniklo z prachu a vše se v prach navrací.
Kdo ví, zda duch lidských synů stoupá vzhůru a duch zvířat sestupuje dolů k zemi?

Shledal jsem, že není nic lepšího, než když se člověk raduje z toho, co koná, neboť to je jeho podíl. Kdo mu dá nahlédnout, co se stane po něm?

(Kazatel 3)
Nic
 
Příspěvky: 1697
Registrován: úte 07. čer 2016 15:14:14
Poděkoval: 74
Poděkováno: 17-krát v 17 příspěvcích

Re: Monitorování života a dění hrdobců

Příspěvekod vostalpetr » sob 09. pro 2017 8:40:01

PS: A k tomu psaní a mazání vulgarit na Poradně, je od Tebe hezké, že se snažíš v sobě díky ztrátě zubů vidět většího kreténa, než bys nalézal ve mně, nicméně:


Nicméně s tím máš problém,

a protože ty máš problém tak ho mám i já....

Nicméně karma funguje furt i když pomalu....

Nicméně pokud si někdo naizeruje že něco maže tak já si reciprocně naizeruju zase svoje pravidla ohledně potlačování a popírání

Nicméně si s tebou vytřu prdel nebot nicméně platí voko za voko

Nicméně hovnivál...
Uživatelský avatar
vostalpetr
 
Příspěvky: 5259
Registrován: úte 20. led 2009 13:57:12
Poděkoval: 98
Poděkováno: 666-krát v 510 příspěvcích

Re: Monitorování života a dění hrdobců

Příspěvekod vostalpetr » sob 09. pro 2017 8:57:41

V tom místě, kde je láska jen láskou, žádné skutečné starosti neexistují.

V tom místě, kde jsme se nikdy nerozdělili, neexistuje nikdo, koho by mohla trápit iluze rozdělenosti.

Láska ta ví všechno v jedno.


Láska neví nic, to jenom tvý ego ví a proto tady kváká roky tyhle kraviny...

Ty si neustále představuješ, že když si svou agresivitu zamaskuješ nějakou láskou a kydama vo nějaký lásce co ví všechno v jedno,

tak si z toho tady každej sedne v úžasu na prdel,

no nesedne, stejně jako si nikdo nesednul na prdel před nákým Ježíšem...
Uživatelský avatar
vostalpetr
 
Příspěvky: 5259
Registrován: úte 20. led 2009 13:57:12
Poděkoval: 98
Poděkováno: 666-krát v 510 příspěvcích

Re: Monitorování života a dění hrdobců

Příspěvekod Nic » sob 09. pro 2017 9:05:37

vostalpetr píše:
PS: A k tomu psaní a mazání vulgarit na Poradně, je od Tebe hezké, že se snažíš v sobě díky ztrátě zubů vidět většího kreténa, než bys nalézal ve mně, nicméně:


Nicméně s tím máš problém,


Problém je jen představou v mysli. Pokud je pro Tebe něco radostí, tak jakýpak je to problém. Pokud je pro Tebe radostí psát na Poradnu vulgarity, tak to pro Tebe není žádný problém.

Pokud je pro mě radostí ty vulgarity mazat, tak to taky není problém. V případě, že by to mazání nebylo radostí, ale zátěží, tak by bylo radostí banování, jelikož radostí je všechno, co osvobozuje od toho, co by radostí nebylo.

a protože ty máš problém tak ho mám i já....

Nemáš žádný problém. Problém může mít Tvá mysl, ale to není Tvůj problém, pokud se s tím, co se v mysli objeví, neztotožňuješ. Pokud se s tím, co se objevuje v mysli, ztotožňuješ, tak samozřejmě můžeš mít i problém. Mysl nabízí neomezené množství možností. V tom je také hravost, radost a krása.

Nicméně karma funguje furt i když pomalu....

Karma funguje jen při ztotožnění s tělem a mysli, je tu možnost nebýt karmou nijak dotčen. Dokonce je to Tvoje pravá přirozenost, na kterou máš právo.

A co bude dál může klidně zůstat tajemstvím i překvapením a je to ve skutečnosti Jedno, protože ve skutečnosti Boží přítomnost je pořád stejná.

Obrázek
Nic
 
Příspěvky: 1697
Registrován: úte 07. čer 2016 15:14:14
Poděkoval: 74
Poděkováno: 17-krát v 17 příspěvcích

Re: Monitorování života a dění hrdobců

Příspěvekod Nic » sob 09. pro 2017 9:08:28

vostalpetr píše:
V tom místě, kde je láska jen láskou, žádné skutečné starosti neexistují.

V tom místě, kde jsme se nikdy nerozdělili, neexistuje nikdo, koho by mohla trápit iluze rozdělenosti.

Láska ta ví všechno v jedno.


Láska neví nic, ..


Mělo to být správně dohromady. Správně to mělo být :

Nic píše:Láska taví všechno v jedno.


Ale ta hravost dvojnosti to rozdělila na ta ví.

Obrázek
Nic
 
Příspěvky: 1697
Registrován: úte 07. čer 2016 15:14:14
Poděkoval: 74
Poděkováno: 17-krát v 17 příspěvcích

Re: Monitorování života a dění hrdobců

Příspěvekod vostalpetr » sob 09. pro 2017 9:21:39

Ty fakt vymýšlíš super čuromrdárny,

co je mně do nějakých tvých radostí ???

Ty tvoje pocitářský motanice kterejma si chceš zdůvodnovat a maskovat svou agresivitu mě nezajímaj....

Nemáš žádný problém. Problém může mít Tvá mysl, ale to není Tvůj problém, pokud se s tím, co se v mysli objeví, neztotožňuješ. Pokud se s tím, co se objevuje v mysli, ztotožňuješ, tak samozřejmě můžeš mít i problém. Mysl nabízí neomezené množství možností. V tom je také hravost, radost a krása.


At se snažíš jak se snažít, furt ti čouhá z bot to trpící ego, který v jednom kuse popíráš zuby nehty pomocí svých kváků,
pravě onen tlak a urputnost s jakým to tady v jednom kuse sereš
je toho důkazem,

ale máš smůlu, já umím tlačit taky...

Pro mě jsi ego co totálně zblblo a jen mele kraviny....
Uživatelský avatar
vostalpetr
 
Příspěvky: 5259
Registrován: úte 20. led 2009 13:57:12
Poděkoval: 98
Poděkováno: 666-krát v 510 příspěvcích

Re: Monitorování života a dění hrdobců

Příspěvekod Nic » sob 09. pro 2017 10:29:57

Při probuzení je jasné, že ta realita je obráceně, než se původně jevila. Při snění v nevědomém spánku jsme snovou postavou mezi snovými postavami, jsme osobou ve světě, od ostatní existence odděleni a při probuzení je veškerý projev v našem vědomí, v nás a jsme tou celou existencí, všechno je Já.

Kdysi Tě napadlo si tu realitu obrátit, ale udělal sis to jaksi nešikovně, místo, aby se obrátila Tvá existence do samotného Bytí, sis to obrátil polidsku.

Na místo lásky sis zvolil nenávist, na místo radosti nas.štvanost.

Takže mou radosti bude, pokud něco na Poradnu napíšeš, to obrátit správně.

Obrázek
Nic
 
Příspěvky: 1697
Registrován: úte 07. čer 2016 15:14:14
Poděkoval: 74
Poděkováno: 17-krát v 17 příspěvcích

Re: Monitorování života a dění hrdobců

Příspěvekod vostalpetr » sob 09. pro 2017 10:42:35

Vždyt nezvládneš ani tu posranou koncentraci na tu svoji hitovku - lásku,

tak doprdele jak bys pak mohla vědět něco vo meditaci ????

Proto taky furt jenom víš a navíc to co víš víš ještě blbě, páč ta tvoje koncentrace je jen hromadou hnoje a sraček...

Proto taky furt trpíš...
Uživatelský avatar
vostalpetr
 
Příspěvky: 5259
Registrován: úte 20. led 2009 13:57:12
Poděkoval: 98
Poděkováno: 666-krát v 510 příspěvcích

Re: Monitorování života a dění hrdobců

Příspěvekod Nic » sob 09. pro 2017 10:44:17

vostalpetr píše:tak doprdele jak bys pak mohla vědět něco vo meditaci ????

Už jsi zkusil někdy meditovat a něco při tom o tom vědět?

:D
Nic
 
Příspěvky: 1697
Registrován: úte 07. čer 2016 15:14:14
Poděkoval: 74
Poděkováno: 17-krát v 17 příspěvcích

Další

Zpět na Úvahy a zamyšlení

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 26 návštevníků

cron