honzam píše:Je to skutečně tak nebo se Probuzení mýlí? Kdo je ten každý?
...
Tak jako matka svým vlastním životem
chrání své dítě, své jediné dítě,
právě v tak nezměrném srdci
měl by každý chovat všechny živé tvory
a vyzařovat laskavost do celého světa:
Ať se šíří vzhůru k nebesům
a dolů do hlubin,
do všech stran a mimo jakékoli meze.
Stoje či kráčeje, sedě či leže,
ať nikdo neochabuje
a uchovává toto připomenutí -
to se nazývá vznešeným prodléváním.
Aniž by se držel utkvělých názorů,
ten, kdo má čisté srdce a nezkalený zrak,
nespoután lákáním smyslů,
splnil své poslání na tomto světě.
Jana píše:PS: Bylo by fajn, Honzame, když už začneš něco organizovat, neoznačoval za organizátora někoho druhého.
Jana píše:Poslala jsem Ti mail a jestli budeš chtít, tak s Tebou za ní pojedu.
Jana píše:Ahoj Honzo,
Kontakt na Terezku ---:
---. třída, Základní škola ---, bydlí u ---, ale ta se jmenuje jinak, jestli jsem to z Terezčina vyprávění dobře pochopila, tak bydlí asi tady:
mapy.cz
Pokud bys měl zájem, tak bych to domluvila se školou a zajela bych tam s Tebou.
Naše ředitelka se jmenuje --- ---, telefon ---, možná by Tě mohla zaměstnat jako asistenta u dětí ve škole.
Mail: ---,
měj se krásně.
Jana
Jana píše:Byla v tom projevu dítěte taková síla, že jsem se o to podělila s několika blízkými bytostmi. Mimo jiné mezi nimi byla i má nadřízená, která mi na mail odpověděla: "Díky! to teď potřebuji!"
honzam píše:Chtěl jsem ti udělat jako asistent radost, protože své současné zaměstnání teď neplánuju opustit.
Potřeboval bych od tebe pomoc při jednání s tvou vedoucí (pouze předání nezbytně nutných osobních údajů Terezky) a asi i při zprostředkování kontaktu se školou a spíš hlavně kontaktu s její rodinou. První potřebujeme znát ty narozeniny, abychom věděli, kolik máme času na přípravu. Taky prosím napiš svým blízkým, kterým jsi Terezku už představila. Věřím, že je to vážně míněná pomoc a i tvé nadřízené by další setkání určitě pomohlo, sama ti přece psala, že právě tohle potřebuje. Jestli se ostýcháš blízké pozvat, pošli mi na ně prosím kontakty, pozvu je sám. Nebudu je tady zveřejňovat.
honzam píše:Taky prosím napiš svým blízkým, kterým jsi Terezku už představila. Věřím, že je to vážně míněná pomoc a i tvé nadřízené by další setkání určitě pomohlo, sama ti přece psala, že právě tohle potřebuje. Jestli se ostýcháš blízké pozvat, pošli mi na ně prosím kontakty, pozvu je sám. Nebudu je tady zveřejňovat.
Nic píše:honzam píše:Chtěl jsem ti udělat jako asistent radost, protože své současné zaměstnání teď neplánuju opustit.
I to, že nechceš své současné zaměstnání opustit mi dělá radost, protože tam jsi nejspíš spokojený.Potřeboval bych od tebe pomoc při jednání s tvou vedoucí (pouze předání nezbytně nutných osobních údajů Terezky) a asi i při zprostředkování kontaktu se školou a spíš hlavně kontaktu s její rodinou. První potřebujeme znát ty narozeniny, abychom věděli, kolik máme času na přípravu. Taky prosím napiš svým blízkým, kterým jsi Terezku už představila. Věřím, že je to vážně míněná pomoc a i tvé nadřízené by další setkání určitě pomohlo, sama ti přece psala, že právě tohle potřebuje. Jestli se ostýcháš blízké pozvat, pošli mi na ně prosím kontakty, pozvu je sám. Nebudu je tady zveřejňovat.
Naše ředitelka by Ti mohla nabídnout nanejvýš to zaměstnání, Terezka spadá pod jinou školu, ale s tou mám skvělé zkušenosti, takže teoreticky by to nemusel být problém. Pokud nebudu mít hlídání, tak teoreticky bych se mohla sjet podívat za Terezkou v pátek.honzam píše:Taky prosím napiš svým blízkým, kterým jsi Terezku už představila. Věřím, že je to vážně míněná pomoc a i tvé nadřízené by další setkání určitě pomohlo, sama ti přece psala, že právě tohle potřebuje. Jestli se ostýcháš blízké pozvat, pošli mi na ně prosím kontakty, pozvu je sám. Nebudu je tady zveřejňovat.
Nevím, jestli sis toho všiml, ale cesta těch, kteří následují Antikrista, vede skrz slávu, moc, majetek a utrpení.
Pokud bys chtěl udělat z Terezky celebritu, tak bys jí ublížil.
Jana píše:Je fakt, že mě při setkání s tím dítětem, které má tu boží milost, kterou vyjadřuje slovy: "Mě mají všichni rádi", mě napadlo, že by možná mohlo Tobě pomoci víc, než Ty jemu.
Nic píše:Honzo, jestli Bůh dá, tak za ní pojedu v pátek, pak se uvidí, co se vyvrbí. Můžeš jet se mnou, jestli Ti to vyjde. Pořádat nějakou megaakci, při které se jen vykolejí, mi připadá nesmyslné.
Nic píše:Honzo, oceňuji Tvou ochotu a díky.
Tak jako matka svým vlastním životem
chrání své dítě, své jediné dítě,
právě v tak nezměrném srdci
měl by každý chovat všechny živé tvory
a vyzařovat laskavost do celého světa:
Ať se šíří vzhůru k nebesům
a dolů do hlubin,
do všech stran a mimo jakékoli meze.
Stoje či kráčeje, sedě či leže,
ať nikdo neochabuje
a uchovává toto připomenutí -
to se nazývá vznešeným prodléváním.
Aniž by se držel utkvělých názorů,
ten, kdo má čisté srdce a nezkalený zrak,
Nic píše:Honzo, teď by se hodilo uspořádat tu největší duchovní megaoslavu. Největší duchovní setkání, jaké kdy existovalo.
Bude skutečně duchovní, protože se všichni setkáme v duchu.
Všichni můžeme nezávisle na čase vstoupit do nezměrného srdce, kde jsme všichni láskou, která má ráda Terezku a všechny ostatní.
honzam píše:Nic píše:Honzo, teď by se hodilo uspořádat tu největší duchovní megaoslavu. Největší duchovní setkání, jaké kdy existovalo.
Všichni můžeme nezávisle na čase vstoupit do nezměrného srdce, kde jsme všichni láskou, která má ráda Terezku a všechny ostatní.
OK. Napiš mi, až budeš při smyslech.
Nic píše:honzam píše:Nic píše:Honzo, teď by se hodilo uspořádat tu největší duchovní megaoslavu. Největší duchovní setkání, jaké kdy existovalo.
OK. Napiš mi, až budeš při smyslech.nespoután lákáním smyslů,
honzam píše:Nic píše:Honzamka je někdo jiný, než Honzam?
tykačka ... Honzam a světské záležitosti
3. osoba ... Její Výsost a duchovní záležitosti
honzam píše:tykačka ... Honzam a světské záležitosti
Nic píše:honzam píše:tykačka ... Honzam a světské záležitosti
Možná by to bylo duchovní, v duchu je možné cokoliv. Jenže nebylo by to setkání v tom nezměrném srdci, kde všichni a všechno je milující milovanou láskou. Nesetkali bychom se v srdci Probuzených a Terezky.
V tom místě, kde lásku nezabíjí žádná křivda ani vina, není láska rozdělena na mocné, bezmocné, Výsost a podřízené. V tom místě, kde jsme se nikdy nerozdělili, jsme jedním. Všichni jsme tady pravým jediným Já - 1. osoba. Je tu jen Boží přítomnost, JSEM, KDO JSEM.
honzam píše:
OK. Napiš mi, až budeš při smyslech.
Trini píše:Vědomí vytváří nespočetně malých já a jedno malé já si představuje "my jsme se rozdělili". Nezměrná arogance duchovního ega. Hlavně aby to mělo všechno pod kontrolou, aby o všem mohlo rozhodovat. Ale i tato nezměrná arogance a touha po moci je projevem (ve) Vědomí.
"my jsme se rozdělili"
Trini píše:Nic píše:honzam píše:tykačka ... Honzam a světské záležitosti
Možná by to bylo duchovní, v duchu je možné cokoliv. Jenže nebylo by to setkání v tom nezměrném srdci, kde všichni a všechno je milující milovanou láskou. Nesetkali bychom se v srdci Probuzených a Terezky.
V tom místě, kde lásku nezabíjí žádná křivda ani vina, není láska rozdělena na mocné, bezmocné, Výsost a podřízené. V tom místě, kde jsme se nikdy nerozdělili, jsme jedním. Všichni jsme tady pravým jediným Já - 1. osoba. Je tu jen Boží přítomnost, JSEM, KDO JSEM.
Vědomí vytváří nespočetně malých já a jedno malé já si představuje "my jsme se rozdělili". Nezměrná arogance duchovního ega. Hlavně aby to mělo všechno pod kontrolou, aby o všem mohlo rozhodovat. Ale i tato nezměrná arogance a touha po moci je projevem (ve) Vědomí.
Alaja píše:...Když ono je to u Nic složité...:
Nic píše:Alaja píše:...Když ono je to u Nic složité...:
Je to zcela jednoduché, pokud je Terezka (nebo kdokoliv jiný) Tvou láskou, setkat se s tou láskou ve svém srdci a uvědomit si, že v té lásce neexistuje vůbec žádná iluze oddělenosti, žádný čas a ani prostor, který by vás odděloval. Je to nesmírně krásné si takhle uvědomovat, kým jsme.
A je zcela nemožné setkat se s láskou ve svém srdci, pokud si žádnou lásku neuvědomujeme.
Zpět na Události, akce, přednášky, srazy a setkávání
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků