Nic píše:Alaja píše:
Jestli jsi si ještě nevšimla, tak ten můj avatár je pátý element, Láska sama osobně...
Alajo, nepochybuji o tom, že jsi láska sama. Co bys byla také jiného? Jen se může stát, že v tom snu a připoutanostech mysli můžeme být ztraceni a nemusí být skutečnost vědomá. Pokud nebude vědomé, že jsi milující milovaná láska, tak o setkání v srdci nemůže být ani řeč. Bezpodmínečná láska sice miluje každého,
ale skrz filtr ega si však budeme ty druhé držet na dištanc, jelikož nejsou hodni toho, aby jim bylo otevřeno naše srdce.
No, když se dotyční, co se cítí mnou nemilovaní, zbaví svých připoutaností, co jim brání vnímat, že je také mám ráda, tak budou vědět, že je ráda mám.
Jejich zaslepenost však moc v oblibě nemám...s tím nic nenadělám....
I malé dítě, které se teprve učí, je nutno sem tam přidržet, hlavně na schodech a na silnici, aby si zbytečně neublížilo. Tím, že je pevně držím za ruku, a nenechám ho dělat si co chce ono, tak dávám najevo, že je nemiluji??? Naopak.... No a s s těmi většími, co se už nedají za ruku udržet ....tak občas stačí domluva, občas, když to nezabírá, tak pokárání...a když ani tohle nezabírá, tak se musí sáhnout pp nějakém trestu. To sama dobře víš...a moc ráda používáš, hlavně ten trest, třeba ve formě banování na svém foru těch, jejichž psaní se ti nezamlouvá (a dovolování svým vyvoleným, aby banovali i bez důvodu jiné, jen tak, aby byla psina) .....
Já se od těch, co se nad svým chováním nedokázali ani trochu zamyslet, z lásky k nim raději sama izolovala....alespoň je ta má izolace nenutí dělat pořád stejné hlouposti, jaké hojně dělávali, když jsem k mání byla...
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...