Našel jsem takovou meditační a relaxační čínskou hudbu. Nemusí to asi vyhovovat každému, je to tradiční stará čínská hudba. Je to tam rozdělený do sekcí Fengšuj, Čchikung, meditace, dosprovod pro různé fáze masáže, roční a denní období, I-ťing, atd. a taky podle draka, fénixe, hada, tygra a želvy, v další části zase podle ohně, země, kovu, vody a dřeva. Chvilku jsem tím jen bloumal, ale pak jsem našel ty části, který vyhovovali právě mně celkem rychle. Ono je to celkem dobře popsaný ve složkách, i když je to anglicky a ne česky. Soubor ke stažení je pořádnej macek, takže jsem to stahoval jako přihlášenej, i tam mi to lezlo do počítače přes 2 hodiny. Takže až vám přijde, že se to stahuje pomalu, tak to je asi normální, u mně to tak bylo taky. Ale výsledek mně fakt potěšil. Díky tomu, kdo to tak nahrál! Je to tohle:
- Kód: Vybrat vše
http://uloz.to/xHm7eSz/wang-xu-dong-chinese-health-music-1996-2002-www-lokotorrents-com-mp3-rar
Buďte od tý dobroty a pokud tomu Feng šuj víc rozumíte, hoďte sem pár slov. Já jsem v začátcích.