Trini píše:Nic píše:
Na druhou stranu, když zemřel herec Jan Tříska, tak jako kdyby něco takového nebylo možné, jako by mu v těch posledních okamžicích na cestě Domů chybělo spojení.
K zamyšlení: Jak by ti bylo, kdyby někdo na veřejnosti napsal, že tvému tatínkovi nebo tomu Filípkovi chybělo spojení Domů, že to nebylo možné. Věřila bys mu?
Nic píše:Jeví se jako praktické zkoumat, co to spojení narušuje a co ho může obnovit.
jako by mu v těch posledních okamžicích na cestě Domů chybělo spojení.
Alaja píše:....natož na okraji mostu.....
https://www.spiritualresponse.info/privtelene-duse/
Jak odvádím zbloudilé a přivtělené duše
Ing. Pavel Kaiser
Alaja píše:jako by mu v těch posledních okamžicích na cestě Domů chybělo spojení.
A že jsi mu nepomohla to spojení obnovit?
Nic píše:Alaja píše:jako by mu v těch posledních okamžicích na cestě Domů chybělo spojení.
Něco takového není v mých možnostech.
Honzam na začátku věděl, že v tom není, stejně jako ani já v té hře na cestování do pekla nebo do a ráje, nejsem.
Teď, jak říká, v tom je víc, než v tom není a pomáhá bytostem, které mají namířeno do pekla. Honzam je ten, kdo je tady pro tyhle bytosti, které se ztratily.
Bytosti, které mají namířeno do Božího království, pomoc nepotřebují, protože v nich je síla, která sama Boží milost přitahuje.
Ve mně je jen radost a vděčnost za to, že nalézající nalézají.
Alaja píše:Nic píše:Alaja píše:
Něco takového není v mých možnostech.
Honzam na začátku věděl, že v tom není, stejně jako ani já v té hře na cestování do pekla nebo do a ráje, nejsem.
Teď, jak říká, v tom je víc, než v tom není a pomáhá bytostem, které mají namířeno do pekla. Honzam je ten, kdo je tady pro tyhle bytosti, které se ztratily.
Bytosti, které mají namířeno do Božího království, pomoc nepotřebují, protože v nich je síla, která sama Boží milost přitahuje.
Ve mně je jen radost a vděčnost za to, že nalézající nalézají.
No, a jak jsi se vlastně dozvěděla o tom jeho chybějícím spojení na cestě Domů? A jsi si jistá, že se to opravdu týkalo toho dotyčného?
Nebo ti tam někde uvnitř mysli naskočilo...ha, on spáchal sebevraždu (na netu to přece psali) , takže nezná cestu Domů...?
Trini píše:Vždyt' si plete Ježíšovo Boží království s nějakými posmrtnými sférami. Píše jako vždy naprosté nesmysly.
Alaja píše:Trini píše:Vždyt' si plete Ježíšovo Boží království s nějakými posmrtnými sférami. Píše jako vždy naprosté nesmysly.
Mě by doopravdy zajímalo, jak k tomu tvrzení dospěla...
Trini píše:Alaja píše:Trini píše:Vždyt' si plete Ježíšovo Boží království s nějakými posmrtnými sférami. Píše jako vždy naprosté nesmysly.
Zřejmě si to namluvila. Měla hlasy v hlavě. Ona ví, že jeden herec je v nebi a druhý v pekle.
honzam píše:Trini píše:Alaja píše:
Zřejmě si to namluvila. Měla hlasy v hlavě. Ona ví, že jeden herec je v nebi a druhý v pekle.
Tak to říká zákon o zachování štěstí a utrpení. Za každou bytost směřující do nebe směřuje jiná bytost do pekla.
Alaja píše::an-dab: ?
Trini píše:Zřejmě opatření, aby se nebe nebo peklo nepřeplnilo.
Alaja píše:No já nevím...
L.Rampa psal o pekle jinak...
Osamělé vědomí uvázlé v šedočerné mlze....samo se sebou, se vzpomínkami na své pozemské skutky....nebe bylo za tou tenkou mlhou...na dosah....žádní čerti tam nebyli...
Alaja píše:Trini píše:Zřejmě opatření, aby se nebe nebo peklo nepřeplnilo.
Tak proto umírá předčasně a nevinně tolik lidí - jen aby se to za každou cenu vyrovnalo počtu umrlých hříšníků....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků