Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod Alaja » stř 20. lis 2019 14:18:22

https://vehvezdach.cz/rusti-kosmonauti- ... WEicmP5zbE

Ruští kosmonauti promluvili o svých setkáních s UFO

V roce 2002 se v nevadském Laughlinu konal Mezinárodní kongres o UFO. Promítal se na něm mimo jiné dokumentární film, v němž ruští kosmonauti vyprávěli o svých zkušenostech s neznámými létajícími objekty. Vladimir Kovaljonok, který létal na lodích Sojuz a pobýval na orbitální stanici Saljut 6, v něm vzpomínal, že 5. května 1981 okolo 18. hodiny spatřili neznámý objekt eliptického tvaru, letící ve stejné výšce a na stejném kurzu jako stanice.

Nepřibližoval se, ani se nevzdaloval. Kosmonauty náhle oslepil záblesk zářivě žlutého světla, připomínající tichý výbuch, a objekt se změnil na třpytivě zlatou kouli. Ale ukázalo se, že je to jen začátek. Došlo ještě k dalším dvěma tichým výbuchům, protože najednou se objevily dvě další zlatavé koule obklopené oblakem kouře, který se postupně také zformoval do kulovitého tvaru. Stanice letěla směrem na východ a blížila se k linii soumraku, která odděluje „den“ a „noc“. Když vstoupila do stínu Země, všechny tři koule zmizely z dohledu a žádný z členů posádky je pak už nespatřil.

Svědkem tajemné události byl i Gennadij Strekalov, který v roce 1990 pobýval na stanici Mir. Když prolétali nad jasně viditelným Newfoundlandem, v průzoru se náhle objevil zářící kulatý objekt, který jim ze všeho nejvíc připomínal obří skleněnou vánoční ozdobu. Kosmonauti úkaz bohužel nemohli natočit, protože – jak už to v podobných případech bývá – neměli po ruce kameru. Barevnou podívanou obdivovali asi deset sekund.

Další kosmonaut Pavel Popovič, který létal na lodích Vostok a Sojuz a také pobýval na stanici Saljut, se s UFO setkal v roce 1978. „Letěli jsme z Washingtonu do Moskvy,“ vyprávěl Popovič. „Letadlo bylo asi ve výšce 10 000 metrů. Byl jsem v kokpitu a skrz čelní okno jsem viděl, že asi 1500 metrů nad námi letí ve stejném kursu zářivě bílý objekt ve tvaru rovnostranného trojúhelníku, který ze všeho nejvíc připomínal plachtu. Naše letadlo letělo rychlostí 900 km/h, ale objekt nás docela snadno předhonil, letěl asi 1,5x rychleji.“ Spolu s členy posádky přemýšleli, co by to mohlo být, ale záhadný trojúhelník se jim nepodařilo identifikovat. „Rozhodně nešlo o letadlo,“ dodal Popovič. „Tehdy navíc žádná letadla tohoto tvaru neexistovala.“

Gennadij Manakov poskytl v září 1990 interview novinářům přímo ze stanice Mir. Sám zmínil, že nad Zemí se odehrávají nesmírně zajímavé jevy. Jeden z nich popsal takto: „Včera kolem 22:50 jsme byli svědky úkazu, který se nazývá neidentifikovaný létající objekt. Na obloze, která byla zcela bez mráčku, se najednou objevila obrovská lesklá stříbrná koule. Nemůžu přesně říct, v jaké výšce nad Zemí se pohybovala, ale odhaduji to tak na 20 až 30 km. Byla opravdu ohromná, mnohem větší než největší vesmírné lodi. Viděli jsme, jak se nehybně vznáší nad Zemí. Objekt byl velmi zřetelně viditelný a měl jasné kontury, ale co to bylo, netuším. Sledovali jsme ho asi šest nebo sedm sekund a potom nám zmizel z dohledu.“
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...
Uživatelský avatar
Alaja
 
Příspěvky: 5678
Registrován: stř 09. zář 2015 10:07:22
Poděkoval: 289
Poděkováno: 404-krát v 388 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod Alaja » čtv 28. lis 2019 17:17:41


https://stoneweb.cz/index.php/kvuli-poz ... _6aqrqvmVg


Kvůli pozorování flotily UFO byly uzavřeny observatoře

Listopad 26, 2019

Oficiální observatoře v Americe, přes které lze za normálních okolností sledovat vesmír a slunce přes webovou kameru, byly najednou uzavřeny. NASA tvrdí, že se uzavřely z důvodu zvláštní aktivity na slunci a přechodu Měsíce před Sluncem, aby uchránily techniku. Tímto ale zamezili veřejnosti sledovat dění v naší sluneční soustavě. Proč to ale udělali?

Stalo se tak již 9.9.2019 a observatoře nebyly uzavřeny jen v Americe, ale po celém světě jak v Evropě (Španělsko), tak i v Austrálii, na Hawaii a v Pennsylvánii.

Přechodu Měsíce před Sluncem se říká zatmění Slunce, ale 9.9 se žádné takové zatmění nekonalo.

Protože ale vesmír a Slunce není pozorované jen národními či nadnárodnimi observatořemi, ale i soukromými společnostmi či lidmi, byla flotila UFO zachycena a zveřejněna ženou jménem Gina Maria Colvin Hill (můžete se ji vyhledat na Facebooku).

Na následující fotografii lze vidět flotilu vesmírných lodí.


Pokud by to byl sluneční vítr, tak by to vypadalo jinač. Taktéž roj komet či meteoritů. Vypádá to jako flotila UFO, která letí vesmírem a byla zachycena na východní straně Slunce, jak zmiňuje Gina Maria.

Gina taktéž zkusila obrázek zvětšit a otočit, aby se podívala blíže na velké šmouhy, které by se mohly zdát jako sluneční vítr, co ale objevila je neskutečné.

Zvětšený obrázek šmouhy na dolním okraji vyjevil klasický UFO disk! Nemůže to být nic jiného, protože takto jasně lesklý, jakoby kokový disk, ve vesmíru nemůže nic vytvořit. Hlavně spolu s velkou doprovázející flotilou. Takže tato loď mlůže být jejich mateřskou lodí!

Ostatní malé šmouhy můžou být také diskového, ale menšího tvaru, pootočeného bokem k pozorovateli.

Je nutno podotknout, že jak již bylo zmíněno, tyto obrázky byly pořízeny v den, kdy byly vypnuty web kamery z veřejných observatoří po celém světě. Takže velké spolešnosti nechtěly, aby veřejnost o tomto průletu UFO flotily někdo věděl. A tím tu máme opět utajování mimozemšťanů, o kterém vlády po celém světě ví, ale nechcou to dát veřejnosti vědět a stále pokračují v postupném pomalém poodhalování skutečnosti, že nejsme ve vesmíru sami.
Přílohy
zvetsene-UFO.jpg
zvetsene-UFO.jpg (4.41 KiB) Zobrazeno 14756 krát
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...
Uživatelský avatar
Alaja
 
Příspěvky: 5678
Registrován: stř 09. zář 2015 10:07:22
Poděkoval: 289
Poděkováno: 404-krát v 388 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod Alaja » čtv 28. lis 2019 23:41:49

https://www.youtube.com/watch?v=IvkRVUFVIWs

UAP / UFO changes speed and direction 4K - ISS Fastwalker




:lol: Jo, když na palubě byla kosmonautka Samantha, tak ufouni lítali kolem orbitální stanice jako vosy kolem sladkostí...
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...
Uživatelský avatar
Alaja
 
Příspěvky: 5678
Registrován: stř 09. zář 2015 10:07:22
Poděkoval: 289
Poděkováno: 404-krát v 388 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod Alaja » sob 30. lis 2019 2:03:35

Z FB... :donknow:
Přílohy
78553154_700435677031846_4682870540103319552_n.jpg
78553154_700435677031846_4682870540103319552_n.jpg (69.9 KiB) Zobrazeno 14735 krát
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...
Uživatelský avatar
Alaja
 
Příspěvky: 5678
Registrován: stř 09. zář 2015 10:07:22
Poděkoval: 289
Poděkováno: 404-krát v 388 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod Alaja » stř 18. pro 2019 15:46:45

Jak vystřiženo z filmu Blízká setkání třetího druhu.... :lol:


https://taktosorry.cz/novinky-aktuality ... bpXNi3jVVU

Ztracená loď v Bermudském trojúhelníku se vrátila po 90 letech

Kubánská pobřežní stráž našla v Karibiku loď, která v Bermudském trojúhelníku zmizela téměř před sto lety
18. května oznámily kubánské úřady, že pobřežní stráž našla ve vodách Karibiku staré plavidlo bez posádky.

Podle jejich informací je nalezená loď slavným americkým parníkem SS. Cotopaxi, který se ztratil v Bermudském trojúhelníku 1. prosince 1925.

Kubánské úřady zaregistrovaly loď již 16. května. Tehdy se najednou objevila na západ od Havany v zakázané navigační zóně. Po zdlouhavých neúspěšných pokusech kontaktovat posádku plavidla byly vyslány tři hlídkové čluny kubánské pobřežní stráže, aby ji zadržely.

Když se pohraniční stráž přiblížila k cíli, šokovalo ji, co uviděla. Plavidlo bylo zrezivělé a zřejmě velmi staré. Ještě více překvapeni byli, když nastoupili na loď − nebyla na ní posádka a všude vládlo ticho. Okamžitě bylo zřejmé, že loď byla již desetiletí opuštěná.

Později se ukázalo, že objevená loď byla vyrobena již před sto lety a je legendou Bermudského trojúhelníku. Zjistilo se, že se jedná o loď SS. Cotopaxi, která záhadně zmizela v roce 1925.

Při inspekci plavidla na palubě byl nalezen deník kapitána, který sloužil v době zmizení lodi ve společnosti Clinchfield Navigation Company.

Autenticitu palubního deníku potvrdil kubánský expert Rodolfo Cruz Salvador. Řekl, že lodní deník obsahuje spoustu cenných informací o každodenním životě posádky, ale bohužel neposkytl žádné stopy ke zmizení lodi a její posádky.

Dokument popisuje zajímavé detaily zaznamenané před zmizením lodi. Poslední záznam v deníku byl proveden 1. prosince 1925. Je to den, kdy SS. Cotopaxi signalizoval stav nouze a přestal komunikovat. Od té doby, téměř 90 let, o lodi nebyly žádné zprávy.

31. prosince 1925 byl zapsán do rejstříku pohřešovaných a navzdory skutečnosti, že posádka ve své poslední zprávě uvedla, že se loď potopila, se stal součástí legendy o Bermudském trojúhelníku.

Na moře vyplul SS. Cotopaxi z přístavu v Charlestonu v Jižní Karolíně 29. listopadu 1925. V době odjezdu bylo na palubě 32 námořníků v čele s kapitánem Mayerem. Parník měl do Havany, hlavního města Kuby, dopravit 2 340 tun uhlí, ale z nějakého neznámého důvodu zmizel za nezjištěných okolností dva dny po opuštění přístavu.

Vzhledem k tomu, že v posledních 90 letech neexistují žádné informace o pohybu této nákladní lodi, místopředseda kubánské rady ministrů, generál Abelardo Colome, slíbil, že úřady jeho země povedou vyšetřování, aby vyřešily záhadu obklopující tajemné plavidlo.

Připomeňme, že Bermudský trojúhelník zahrnuje oblast mezi Bermudami, Miami a Portorikem. V oblasti zmizely desítky letadel a lodí, jejichž osud je stále neznámý. Pachateli těchto záhadných zmizení jsou podle ufologů nadpřirozené síly anebo cizí civilizace.

Nicméně, tyto teorie jsou populární hlavně mezi veřejností, ale vědci je neuznávají a připisují všechny anomálie Bermudského trojúhelníku lidskému omylu při řízení leteckých a námořních plavidel a také případným přírodním jevům.

Ale tajemné objevení legendárního SS. Cotopaxi vzbudilo ve vědeckých kruzích velký zájem a mělo by přinutit řadu odborníků, aby přehodnotili svá tvrzení o této otázce, protože náhlý návrat lodi po 90 letech nepřítomnosti nelze vysvětlil žádnými přírodními jevy a lidskými chybami.
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...
Uživatelský avatar
Alaja
 
Příspěvky: 5678
Registrován: stř 09. zář 2015 10:07:22
Poděkoval: 289
Poděkováno: 404-krát v 388 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod Alaja » úte 24. pro 2019 2:14:28

https://www.youtube.com/watch?v=G2BTTLYPi_Q

UFO Appears In NASA Live Feed? December 2019
Publikováno 13. 12. 2019
Přílohy
6655.jpg
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...
Uživatelský avatar
Alaja
 
Příspěvky: 5678
Registrován: stř 09. zář 2015 10:07:22
Poděkoval: 289
Poděkováno: 404-krát v 388 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod Alaja » úte 24. pro 2019 2:22:14

https://www.youtube.com/watch?v=nxDuLEmFYeE

Mysterious Objects (UFOs) Are Passing By The ISS Space Station! Must Watch

Publikováno 14. 12. 2019
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...
Uživatelský avatar
Alaja
 
Příspěvky: 5678
Registrován: stř 09. zář 2015 10:07:22
Poděkoval: 289
Poděkováno: 404-krát v 388 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod Alaja » čtv 26. pro 2019 18:29:13

Vánoční návštěva u orbitální stanice...nejméně 6 ks UFO.... některé vpravo, některé vlevo....

https://www.youtube.com/watch?v=44bCeNAeKW8

ISS hd camera possible ufos dec 25 2019




PS: dnes tam ty malé černé kuličky nejsou....:-D
Přílohy
25.12.2019ozn.jpg
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...
Uživatelský avatar
Alaja
 
Příspěvky: 5678
Registrován: stř 09. zář 2015 10:07:22
Poděkoval: 289
Poděkováno: 404-krát v 388 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod Alaja » pát 27. pro 2019 0:17:30

Koukla jsem na webkamery na ISS....a po chvíli si to tam prosvištělo malinké UFO, od západu k východu, ani jsem nestačila to natočit...
Počkám pár dní, třeba se to nějakému lovci UFO zdařilo ulovit ...a dá to na jůtučko.. :D


ISS byla zrovna nad Čínou, Ruskem....
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...
Uživatelský avatar
Alaja
 
Příspěvky: 5678
Registrován: stř 09. zář 2015 10:07:22
Poděkoval: 289
Poděkováno: 404-krát v 388 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod Alaja » čtv 16. led 2020 15:05:51

z fb....
Přílohy
82127476_10214802566650393_5694718861710983168_n.jpg
82127476_10214802566650393_5694718861710983168_n.jpg (43.66 KiB) Zobrazeno 14532 krát
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...
Uživatelský avatar
Alaja
 
Příspěvky: 5678
Registrován: stř 09. zář 2015 10:07:22
Poděkoval: 289
Poděkováno: 404-krát v 388 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod Alaja » sob 25. led 2020 14:12:50

https://www.youtube.com/watch?v=Wde0Ulg0T_k

UFO Sightings 2020 Sphere

Publikováno 24. 1. 2020
Přílohy
6658.jpg
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...
Uživatelský avatar
Alaja
 
Příspěvky: 5678
Registrován: stř 09. zář 2015 10:07:22
Poděkoval: 289
Poděkováno: 404-krát v 388 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod Alaja » ned 26. led 2020 8:27:57

https://morezprav.cz/konspirace/vatikan ... Nb2SMdxm4s

Vatikán připravuje konferenci o mimozemském životě

Internetem se šíří informace o nastávající konferenci uskutečněné ve Vatikánu, která by měla mít dosti neobvyklé téma. Měla by se zaměřit na vesmír a možná setkání s jinými civilizacemi. O konferenci, která by měla proběhnout 12. února tohoto roku, informoval španělský server ufo-spain.com.

Katolicismus představuje jeden z nejdůležitějších náboženských proudů světa. Nashromážděné informace napříč několika staletími navíc naznačují, že tato „organizace“ uchovává informace o mimozemských civilizacích a jejich kontaktech s námi. Zda jde o fakt, nebo jen o povídačky, by se mělo ukázat po 2. březnu 2020, kdy umožní Vatikán několika vědcům z mnoha zemí přístup k informacím od roku 1958 až doposud.

Samotné vatikánské archivy jsou považovány za jedno z nejdůležitějších historických sběrných center na světe. Ukrývají přes 150 tisíc dokumentů, 650 různých archivů a 85 kilometrů polic v nichž je 8 století historie. Právě proto si mnoho lidí myslí, že právě zde existují informace vedoucí ke konečnému odhalení existence mimozemského života.

Vraťme se ale ke konferenci, která se má konat 12 února. Hlavní hvězdou bude Vladimiro Bibolotti, novinář na volné noze, který je zastáncem fenoménu UFO od roku 1975. Má dostatek zkušeností, které jej akreditují na specialistu v oboru ufologie, navíc má přímé vazby na Vatikán. Bibolotti se také nechal slyšet v roce 2014, že „pokud dojde k přímému kontaktu nebo odhalení existence mimozemského života, pak by všechna náboženství musela přejít k novým scénářům a vytvořit další světonázor.“

V duchovní linii však vše, co souvisí s jevem UFO, je považováno za mimozemské a tím pádem popírané. Konečné odhalení mimozemského života by totiž změnilo neredukovatelnou pozici náboženství. Což je paradoxní, protože svět příznivců fenoménu UFO je přesvědčen, že Vatikán a ufologie mají hodně společného, a potřebné a zásadní informace jsou bezpečně uschovány v nedotknutelných archivech Vatikánu.
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...
Uživatelský avatar
Alaja
 
Příspěvky: 5678
Registrován: stř 09. zář 2015 10:07:22
Poděkoval: 289
Poděkováno: 404-krát v 388 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod Alaja » pon 03. úno 2020 15:45:22

https://www.reformy.cz/globalni-oteplov ... zgAsxryI2A

Globální oteplování na Marsu? NASA sleduje dramatický KOLAPS polárních čepiček na Marsu

:meditace:
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...
Uživatelský avatar
Alaja
 
Příspěvky: 5678
Registrován: stř 09. zář 2015 10:07:22
Poděkoval: 289
Poděkováno: 404-krát v 388 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod Trini » ned 23. úno 2020 11:12:48

https://www.novinky.cz/veda-skoly/clane ... y-40314340

Miliardáři řeší úprk z planety

Nové epidemie, změny klimatu, přelidnění, stoupající hladiny moří, přetrvávající hrozba jaderné války. Spousta lidí by opustila naši planetu, pokud by jen trochu mohli. A podle webu listu The Daily Star je možná pár těch, kdo by si to mohli dovolit.

Už teď se podle listu spekuluje, že posedlost vesmírnými cestami, projevovaná miliardáři jako Elon Musk či Jeff Be­zos, není jen obyčejným vyváděním lidí, kteří už nevědí, co by. Třeba v tom vidí i záchranný člun pro únik z umírající Země, spekuluje Daily Star.

Ale i respektovaný deník The New York Times (NYT) přišel už předloni s článkem Bohatí plánují opuštění této nešťastné planety. Představil v něm Michaela Suffrediniho, který chce vybudovat na oběžné dráze „luxusní“ vesmírnou stanici Axiom, kde by zbohatlíci mohli trávit dovolenou za nějakých 55 milionů dolarů.

Nyní americká vesmírná agentura NASA oznámila, že Suffrediniho firmu vybrala, aby připojila k Mezinárodní kosmické stanici první komerční modul, a otevřela tak ISS pro další obchodní aktivity v budoucnosti. To by mohl být první krok k realizaci plánů na dlouhodobý pobyt vybraných lidí v kosmu.

Možná tak Suffredini dostane první hosty do kosmu už za dva roky, jak si to podle NYT plánoval.

Útočiště Mars?
Elon Musk se nijak netají záměrem vybudovat trvalou kosmickou základnu na Marsu. „V minulém století jsme zažili dvě mohutné světové války či tři, pokud počítáme i studenou válku. Myslím, že je nepravděpodobné, že už nikdy nebudeme mít další světovou válku,“ tvrdí.

Základna na Marsu by zajistila přežití (vybraného) lidstva, kdyby došlo k nejhoršímu.

Podle amerického mediálního teoretika Douglase Rushkoffa by ovšem Muskova kolonie na Marsu nezajišťovala „ani tak přežití lidstva jako spíše záchranný člun pro elitu“.

Mars je ovšem přece jen příliš daleko a nikdo neví, zda k němu lidé mohou při nynějším stavu techniky dorazit bez poškození zdraví. Měsíc je daleko blíže.
„Z technického hlediska máme k návratu na Měsíc blíž než kdykoli dříve, tentokrát s moderními systémy, které nám umožní zůstat tam déle než kdykoli dříve,“ soudí Cheryl Warnerová z NASA.

Rusko chce podle webu theweek.co.uk už před rokem 2030 vybudovat měsíční hotel, pro nějž bude energii zajišťovat jaderný reaktor. Příjmy z lunárního hotelu mají zajistit dostatek peněz pro základnu, kterou tam chtějí Rusové vybudovat a provozovat s pomocí těžkých nosných raket Jenisej. Základnu chtějí zakopat několik desítek metrů pod povrch, aby byla chráněna před radiací i před teplotními extrémy na povrchu luny.

Závaží gravitace
Podle Marka Hempsella, člena Britské meziplanetární společnosti, představuje jedinou překážkou pro ustavení trvalého osídlení mimo Zemi nalezení náhrady za někdejší americké raketoplány.

„Klíčovým zůstává opakovaná použitelnost,“ zdůraznil a připomněl, že na to se zaměřuje Muskův SpaceX i Blue Origin majitele Amazonu Jeffa Bezose. „Nicméně i oni chodí kolem tohoto problému spíše po špičkách. Přístupy, které volí, mohly stačit tak před třiceti nebo čtyřiceti lety,“ soudí Hempsell.

Technické problémy usídlení mimo Zemi, jako je zajištění potravin či kyslíku, jsou podle něj mnohem snáze zvládnutelné, než si lidé myslí. „Méně jistý je ale dopad dlouhodobých účinků nízké přitažlivosti na lidské tělo ať už na Měsíci, či na Marsu,“ připomněl Brit.



;)
Uživatelský avatar
Trini
 
Příspěvky: 5092
Registrován: úte 25. říj 2011 16:26:14
Poděkoval: 330
Poděkováno: 111-krát v 100 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod Alaja » pon 24. úno 2020 14:25:22

Ty "zajímavé časy" pro lidstvo už nejspíš dorazily.... :cry:
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...
Uživatelský avatar
Alaja
 
Příspěvky: 5678
Registrován: stř 09. zář 2015 10:07:22
Poděkoval: 289
Poděkováno: 404-krát v 388 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod Alaja » čtv 27. úno 2020 21:22:46

Sákryš.... :koukam:

Ale na druhou stranu, potom by to vysvětlovalo to, co jsem v roce 2005 (nebo tak někdy v těch letech) zachytila tím "viděním cizím zrakem".....jak jedno astrální tělo, co zbylo po vraždě jednoho tamějšího syrského potentáta, uložili do nějakého velkého bazénu k recyklaci... :donknow:
(hodně se to totiž vymykalo všemu, co jsem dosud o posmrtném životě "viděla" nebo četla....)

https://aluska.org/americke-vojsko-utek ... i-v-syrii/

Americké vojsko uteklo před útočícími Anunnaki v Sýrii

Přibližně 150 elitních vojáků specálních sil Spojených států a dva tucty poradců uprchlo z města Manbidž v Sýrii, poté co obdrželi věrohodné zprávy o mimozemských útočnících, mířících jejich směrem, jak sdělil federální agent Dimitri Osmosovich.

Ruský prezident Vladimir Putin, který má v reálném čase přehled o globální invazi nebezpečných mimozemšťanů Anunnaki, naléhavě vyzval prezidenta Trumpa, kterého ho varoval, že se početné vojsko Anunnaki „zhmotnilo“ 50 km od Manbidže a kráčelo obrovskou rychlostí k americkému vojenskému táboru.
Přestože Putin nebyl vůbec rád za americkou vojenskou přítomnost v severní Sýrii, jeho nenávist vůči zlovolným mimozemšťanům ho přinutila varovat Trumpa před bezprostřední smrtí jeho vojáků,” uvedl agent Osmosovič.

,,Zpočátku Trump Putinovi nevěřil. Myslel si, že si to Putin vymyslel. Trump řekl, že Putinovi údajní Anunnaki byli pravděpodobně syrští vojáci (SAA), kteří se chystali pomstít za své padlé členy a že americké speciální síly se jich umí snadno zbavit.

Putin mu proto poslal šifrované přísně tajné fotografie a videozáznamy, na kterých byli zachyceni válečníci Anunnaki, jak zabíjejí syrské civilisty poblíž Ras al-Ayn. Chápu, že Trump na fotografie ohromeně civěl, mlčel a poté poděkoval Putinovi za informaci,“ řekl Osmosovich.

Nepotvrzená zpráva z Bílého domu uvádí, že prezident Trump osobně kontaktoval generála Richarda D. Clarka, velitele zvláštního operačního velení Spojených států, a nařídil mu, aby okamžitě evakuoval veškerý americký personál z Manbidže.

Když zmatený generál požádal o vysvětlení, Trump údajně odpověděl: „Nepochybuj o mé autoritě. Jsem prezident. Řekněte svým mužům, aby odešli, utekli, dostali se k vrtulníkům.”

Krátce poté začaly pohotovostní vrtulníky 160. leteckého pluku Special Operations, známého jako Night Stalkers, vyzvedávat všechny pozemní síly. Další vojáci uprchli v Hummerech, nebo jiných vojenských vozidlech. Do 30 minut od Trumpova hovoru s generálem Clarkem byl tábor zcela opuštěn.

Spojovatel speciálních sil tvrdil, že se v dálce objevila masivní vířící písečná bouře. Osmosovič řekl, že písečná bouře je neproniknutelná vlna vetřelců Anunnaki, která by přemohla a porazila všechny, kteří by jim stáli cestě, pokud by Trump včas nenařídil evakuaci.

,,Ve vzdálenosti 15 km od tábora se Anunnaki zastavili a zmizeli, pravděpodobně cestou jimi preferovaných dopravních prostředků – interdimenzionálním portálem,” řekl Osmosovič.

Na otázku, proč je Anunnaki přestali pronásledovat nebo se rovnou neteleportovali do tábora, Osmosovič řekl: „Anunnaki jsou rozmarní a nepředvídatelní. Jejich taktika je tvárná. Pokaždé, když si myslíme, že jim rozumíme, udělají něco nového. Ale také my. A možná váš prezident Trump bude nyní brát hrozbu Anunnaki vážně. Tábor by byl zničen a vojáci by byli zabiti. “

Následující den navštívila skupina reportérů od RT news opuštěný tábor. Video záběry naznačují, že americké síly provedly urychlený ústup, protože tam zanechaly zbraně, vybavení, nábytek, osobní věci, nedojezené večeře a dokonce i zvířata. Reportéry od RT news zde pozdravil opuštěný pes a mourovatá kočka.

Aida Almasi, arabská korespondentka RT, řekla: „Americká armáda odešla tak rychle, že je něco muselo k smrti vyděsit.“

Čerstvých zpráv o potížích s invazí Annunaki v Sýrii se dá nalézt více, ale pokud vás téma zajímá, určitě si poslechněte také následující rozhovor (české titulky lze zapnout), kde je rozhovor s bývalým ruským agentem od KGB, kde se dozvíte další podrobnosti ohledně Annunaki a jejich snaze o vyhrožování ruskému prezidentovi.
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...
Uživatelský avatar
Alaja
 
Příspěvky: 5678
Registrován: stř 09. zář 2015 10:07:22
Poděkoval: 289
Poděkováno: 404-krát v 388 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod Alaja » ned 31. kvě 2020 18:54:16

Ti jedni ufouni ,aby si nechali něco nového ujít....jsou u všeho neobvyklého.... :lol:


https://www.youtube.com/watch?v=5VbErStB2ww

UFO visible at T+4:59 after launch of SpaceX Crew Dragon 30.05.2020
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...
Uživatelský avatar
Alaja
 
Příspěvky: 5678
Registrován: stř 09. zář 2015 10:07:22
Poděkoval: 289
Poděkováno: 404-krát v 388 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod Alaja » čtv 04. čer 2020 5:42:27

Tak mne napadlo, zda ta nynější celosvětová epidemie nějak nesouvisí s tou mimozemskou aktivitou na orbitu v roce 2016..
Tehdy to vypadalo, jako kdyby mimoni pročesávali pečlivě celou planetu postupně kilometr za kilometrem.... (jako kdyby práškovali širé lány...:-D )...

PS...jedna z lodí byla nejspíš pozemská.....že by nějaký Muskův raketoplán?
Obrázek
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...
Uživatelský avatar
Alaja
 
Příspěvky: 5678
Registrován: stř 09. zář 2015 10:07:22
Poděkoval: 289
Poděkováno: 404-krát v 388 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod Alaja » čtv 04. čer 2020 6:51:13

Proč asi touží Musk vyvážet atomové bomby na Mars? Že by se tam skrývali nějací nepohodlní mimoni?


https://21stoleti.cz/2019/08/21/na-mars ... l_DIw1msts

Na Mars jedině s atomovkami! Elon Musk prosazuje kontroverzní přístup k rudé planetě
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...
Uživatelský avatar
Alaja
 
Příspěvky: 5678
Registrován: stř 09. zář 2015 10:07:22
Poděkoval: 289
Poděkováno: 404-krát v 388 příspěvcích

Re: Návštěvníci, Jiní, Hvězdní lidé, ET atd.

Příspěvekod Alaja » čtv 04. čer 2020 7:10:50

Jo a poslední rok nějak mimozemská aktivita na orbitu kolem ISS ustala...proč asi?

:donknow:
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...
Uživatelský avatar
Alaja
 
Příspěvky: 5678
Registrován: stř 09. zář 2015 10:07:22
Poděkoval: 289
Poděkováno: 404-krát v 388 příspěvcích

PředchozíDalší

Zpět na Úvahy a zamyšlení

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 29 návštevníků

cron