mates píše:a spravna odpoved je....
hehe, no tak na tu bychom se museli zeptat Abrahama.. resp. na tu Abrahamovskou spravnou odpoved, jinak muzu zde dat svou spravnou odpoved
Ta otazka Proc?
byla spravna.
Pokud chceme hrat proto, ze nas to bavi, tak nam nevadi cvicit, protoze to jako cviceni ani nebereme, protoze i to nas bavi. Pokud chceme byt treba tak dobri, tak moc dobri, abychom byli schopni rozdavat radost z nasi hudby i ostatnim, tak nam pak nevadi ani to cviceni, protoze do neho jdeme s tou vizi, ze to bude proste bomba.. to cviceni si muzu uzivat...muzu objevovat.. zdokonalovat..
pokud zase nechci byt slavny a hrat na koncertech, tak pak asi nemam ani tolik energie do cviceni.. a spise si hraju jen pro radost a mam z toho proste radost..a co vic si prat
pokud bychom meli cvicit jen z povinosti, tak bych osobne rekl at to ani nedelame
.
Ja v tomto take nejsem dokonaly, protoze treba jak se ucim dalsi cizi jazyk, tak take obcas se ucim ve chvilich, kdy vylozene nadsenej z toho nejsem a chci to mi spise odbyto
, ale pak mi zase dela radost, ze uz to budu mit odbyto..
ale vetsinou se snazim ucit, kdyz me to bavi, kdyz z toho mam dobry pocit, kdy me bavi prichazet na nove souvislosti, vazby, odvozeniny slovicek, objevovat krasu ciziho jazyka, skladat vety, ktere jsem pred tim jeste sam neslozil....
tak treba tak nejak to jde i s hudbou, se sportem, s cimkoliv..