Jak Vám funguje Abraham?

Doporučuji! O zákon přitažlivosti a o tom, jak být nepodmíněně šťastný

Re: Jak Vám funguje Abraham?

Příspěvekod janamonika » úte 02. bře 2010 9:56:48

Moji milí dlouho jsem tu nebyla a tak mne zajímaly vaše zkušenosti s Abrahamem, po jejich přečtení jsem trošku posmutněla, skoro nic, Jen Petr má pozitivní změnu v životě. Myslela jsem, že když se tomuto učení tolik věnujete, píšete si o něm, že i na sobě hodně pracujete a nějak mne napadá, že bavit se o tom je něco jiného než praktikovat. Nechci hodnotit - už se stalo spíš zklamání. Vím jak je to těžké, změnit své vzorce chování, ale je to práce na sobě, soustředění se a změnění svého programu v mozku.
jinak jsem narazila na metodu, která umí čistit vzorce chování velmi dobře jde o h oponopono myslím, že i tady na fóru je o tom psáno, mám s touhle metodou úžasné zkušenosti, pomáhá mi i když se dostanu emočně jinam. Umí vyčistit staré vzpomínky - dokonce i rozbité auto, spadlý můstek přes vodu najednou jdou opravovat i když měli původně v plánu nechat to tak rok být. :ahoj4:
Jinak mé zkušenosti jsou velmi pozitivní třeba i to hubnutí mám vyzkoušeno, že když si představuji jak jsem štíhlá tak mé tělo okamžitě reaguje a zatáhne se mi břicho, dokonce i chutě se přizpůsobují, faktem je, že si tohle musím udržovat často, ale jde to. Prostě po vánocích pár kilo mám dole během týdne. :christmas: :cooking:
Jde vlastně o to co svému tělu poskytnete za info ono potom se snaží o to co vy už dopředu cítíte. Můj syn dokonce tvrdí, že je mu o několik let míň než ve skutečnosti až tomu sám snad věří a pravda je, že vypadá na ten nižší věk. I já jsem to zkoušela ubrat si a faktem je, že jsem cítila ve svém těle odezvu. Mívám spíš problémy s tím, že když dočtu novou knihu, nové info tak můj mozek přeprogramovává buňky na základě nových informací a s tím je spojeno čištění - lehké deprese (jakobych prošla starými věcmi, které pominuly, ale už se na ně jen dívala a uvědomovala si je). tím se občas dostanu dolů, než to přejde. Vlastně je to raketa touhy. :angelwing: Tak jsem zvědavá na vaše další zkušenosti, posílám odkazy na tenhle blog svým klientům, protože je učím Abrahama, tak jasně doufám, že se tu něco přiučí a uvidí jak ostatní fungují skvěle :cat: :speaker:
Janina
Uživatelský avatar
janamonika
 
Příspěvky: 9
Registrován: sob 07. lis 2009 19:09:17
Poděkoval: 0
Poděkováno: 4-krát v 4 příspěvcích

Následující uživatelé by rádi poděkovali uživateli janamonika za tento příspěvek:
Petr

Re: Jak Vám funguje Abraham?

Příspěvekod Petr » úte 02. bře 2010 10:19:01

Ahojky,
diky za reakci a za zkusenosti. osobne si myslim, ze tech pozitivnich zkusenosti je vice, jen ne vsichni je maji chut, nebo cas sdilet :). Ja sam vim o spouste lidi, kterym Abraham funguje a treba na anglickych forech jich jsou prehrsle :happy: :) :happy: :D :lol: :) 8-) :P ;) :happy: 8-) :D :) :P.

A mas naprostou pravdu, ze ty zazite vzorce se nemeni ze dne na den...ale cele se to meni postupne..kousek po kousku, si to zazivame, zvykame si na Vortex, jsme cim dal tim vice citlivejsi na pocity a emoce.. emoce, ktere jsme byli ochotni drive tolerovat, ted uz k nim tak tolerantni nejsme. Drive si vsimame myslenek proti proudu a zamerne je otacime.. nedeje se to vetsinou kvantovym skokem, ale postupnou zmenou...Nicmene kdyz se podivame po roce zpet, tak to je skoro kvantovy skok :D ;)
Uživatelský avatar
Petr
Administrátor
 
Příspěvky: 2832
Registrován: čtv 08. kvě 2008 21:17:44
Bydliště: Brno / Praha
Poděkoval: 589
Poděkováno: 1282-krát v 716 příspěvcích

Re: Jak Vám funguje Abraham?

Příspěvekod janamonika » úte 02. bře 2010 10:50:42

Ano to máš svatou pravdu po roce když se otočím je to obrovský kvantový skok. Jen je mi divné, že by se nechtěl nikdo pochlubit jak se změnil a jak je šikovný, jak na sobě zapracoval, mám tak nějak pocit, že se o tom hezky povídá, rozebírá, píše, ale s praktikováním je to horší a těžší. Já když přidám trošku do mlýna tak se taky jako ty snažím o meditaci, k tomu přidávám čištění čaker, když se cítím opravdu dobře tak afirmace, představy...změnilo se mi hodně, hlavně sama já, jsem hodně emotivní až cholerik a tohle mě naučilo se zklidňovat tak nějak samo do sebe. Finančně jsem na tom taky velmi dobře, tolik věcí co jsem si pořídila za rok si nepamatuji za poslední roky... :music: člověka to posune úplně jinam, dokonce i mé děti jsou úplně jidne, mám velké i malé, ty malé jsou tak úžasně napojené na mne, že až žasnu, když jsem v poho i ony. pravda je, že mé okolí s tím ještě bojuje, byli zvyklí na mne v jiné podobě a nějak jsou z toho mimo a tlačí mne zpět. hodně pracuji s energiemi - reiki, shamballa, kundalíní se mi nyní i přidala :2in1:
Občas mrknu na web omlazení tam si píšou lidičky co znají knihu Tajemství a tam je tedy těch úžasných zkušeností víc než tady. :pc2: Mám jednu úžasnou zkušenost, byla jsem na přednášce jednoho nyní biologa (dříve neurolog) mluvil o emocích jak se zpracovávají v hypotalamu a ten vyrobí na jejich základě informace a pošle do buněk, buňky na jejich základě reagují - někdy hubnou, někdy tloustnou, někdy vyrobí nemoc. Tady máš vlastně vědecky potvrzeno, že myšlenky řídí vše. Vždyť co je černá a bílá magie - pouze síla myšlenky. Dokonce ten lékař mluvil o tom, že umějí léčit tak těžké věci jako autismus, lupénku, rakovinu...vezmou ti krev - zjistí, které buňky mají špatné info, vyrobí sérum a vypnou receptory na buňkách a tím je uzdravují. Pojišťovny tohle neproplácejí zatím a je to opravdu individuální léčba a tudíž drahá. Po téhle přednášce se mi do ruky dostalo několik časopisů, kde jsem o tom četla :idea2: tady je opět vidět jak funguje zákon přitažlivosti. Je fakt, že když o takové info nevíš tak ji nepřitáhneš :idea2: Janina
Uživatelský avatar
janamonika
 
Příspěvky: 9
Registrován: sob 07. lis 2009 19:09:17
Poděkoval: 0
Poděkováno: 4-krát v 4 příspěvcích

Re: Jak Vám funguje Abraham?

Příspěvekod Petr » úte 02. bře 2010 13:26:43

hehe, jj hezky se o tom povida.. alespon me :) nejak mi to prijde hezky zajimave :)
s tim okolim je to take pravda...vetsinou jsou uz lide na tebe zvykly v urcite poloze, a pak od tebe ocekavaji urcite veci.. a trosku te to (nebo me to) muze drzet zpet. Ale zase pokud jsi odhodlana, nebo v tom mas jasno, tak se i toto meni..ja vlastne moc okoli nesetrim, jak ktere tedy.. :) a nekdy do toho jdu stremhlav..nekdy ne...ono je to mozna i tak, ze cim min te tlaci, tim min tlacis proti, cim vic te tlaci, tim vic se tomu branis a tlacis proti..

O tech emocich, jak funguji a jak ovlivnuji nase telo a bunky, to uz bylo i v nejakem takovem filmu... nebylo to Tajemstvi? nebo Co my jen vime?...no mozna jsem to videl nekde na youtube.. :).. kdyz na to narazim, tak to sem dam ;)... a je to dobre byt si toho vedom, protoze pak zase muzeme vedomeji tvorit.
Uživatelský avatar
Petr
Administrátor
 
Příspěvky: 2832
Registrován: čtv 08. kvě 2008 21:17:44
Bydliště: Brno / Praha
Poděkoval: 589
Poděkováno: 1282-krát v 716 příspěvcích

Re: Jak Vám funguje Abraham?

Příspěvekod watta » úte 02. bře 2010 14:48:45

když si někdo je vědom toho, co je život a žije jej s velkým porozuměním, je jednodušší zapomenout, že se něčím tak samozřejmým, jako jsou krása, mnohostrannost a zajímavost života, někde někdo i chlubí, nebo že některé objevy se považují stále ještě za zázraky, nebo že nemoc je zlo, které je třeba vytrhat i z kořeny, nebo že ... mohla bych pokračovat v miliónech řádcích :)

myslím, že jsme tu za to vděční každou vteřinou :)

to jen asi tak ve stručnosti

:ahoj4:
Uživatelský avatar
watta
 
Příspěvky: 1022
Registrován: úte 16. čer 2009 12:07:19
Poděkoval: 124
Poděkováno: 291-krát v 200 příspěvcích

Re: Jak Vám funguje Abraham?

Příspěvekod LuKas » čtv 04. bře 2010 11:33:40

Petr píše:
LuKas píše:Máte někdo zkušenost s channelingem /přímo to co dělá Esther/?

Channelujeme svym zpusobem vsichni, jen v ruznych formach... osobne kdyz chci napsat neco delsiho, tak se take naladim, a snazim se psat pouze kdyz jsem ve Vortexu, a pak slova plynou a je to pouze to naladeni se na tu frekvenci a prijimani.
Esther tim, ze predava Abrahamovi vetsi kontrolu, je zase na jinem levelu, protoze si myslim, ze je vice vyjmuta z te zkusenosti a to, co proudi je cistejsi, mene ovlivnene jeji osobni zkusenosti.


jj ..já jen jestli má někdo zkušenost něco jako Roman Pálka.

http://www.havelka.info/ch-palk.html
http://www.havelka.info/ch-palk3.html

Akorát mám pocit, že to co channeluje Roman Pálka asi neni Abraham, nebo jeho Vnitřní Bytost nebo Vyšší Já nebo jak kdo tomu řikáte.

Já chápu channeling jako jednu z dohod kterou máme, když se rozhodneme jít do týhle fyzický reality.

Podle mě člověk channeluje pořád, třeba když sportuje nebo si hraje nebo maluje..ten pocit, jakoby se pro něj zastavil čas...takovej ten pocit jako když člověk vnímá jen ten určitej děj nebo prožitek.
Uživatelský avatar
LuKas
 
Poděkoval: 0
Poděkováno: 27-krát v 22 příspěvcích

Re: Jak Vám funguje Abraham?

Příspěvekod watta » čtv 04. bře 2010 16:03:06

to bych asi úplně neřekla, že úplně pořád. ale určitě to všichni děláme, všichni to velice dobře umíme, ale ne všichni to využíváme tak, jak můžeme.

pokud zůstaneme naladěni (stay tuned :) ), pak jsme ale opravdu ve stavu channelingu pořád - můžeme přijímat.
Uživatelský avatar
watta
 
Příspěvky: 1022
Registrován: úte 16. čer 2009 12:07:19
Poděkoval: 124
Poděkováno: 291-krát v 200 příspěvcích

Re: Jak Vám funguje Abraham?

Příspěvekod amp » pát 26. bře 2010 13:32:03

janamonika píše:Ano to máš svatou pravdu po roce když se otočím je to obrovský kvantový skok. Jen je mi divné, že by se nechtěl nikdo pochlubit jak se změnil a jak je šikovný, jak na sobě zapracoval, mám tak nějak pocit, že se o tom hezky povídá, rozebírá, píše, ale s praktikováním je to horší a těžší....



Prezil som za posledny polrok neuveritelny posun na ceste k duchovnemu obrodeniu :D :poklona: a hoci samotnym Abrahamom sa zaoberam len plus minus tri mesiace, mohol by som napisat desiatky dokazov o jeho fungovani, a to hlavne pri spiatocnom ohliadnuti za svojim doterajsim zivotom, ale tieto veci som si uz sam pre seba prebral a nebudem sa k nim dalej vracat. Spomeniem len jednu s poslednych prihod, ktora mi pri spomienke na nu vycari usmev na tvari, napriek tomu, ze nema stastny koniec... ;) :yellowflower:
Zoberiem to trocha zo siroka, polopatisticky... Ako je to u vecsiny ludi aj moje zakladne zivotne tuzby spocivaju v dobrom zdravi, dobrych vztahoch s ludmi a dostatkom penazi. Kedze zdravie mi sluzi na vybornu, udrzujem si telo po fyzickej aj psychickej stranke zameral som sa na zostavajuce dve oblasti. Zijem v niekolkorocnom partnerskom vztahu a uz dlho citim, ze pre mna tento vztah nema ruzovu buducnost, pocitujem stagnaciu namiesto expanzie, laska sa uz davno vytratila. Preto sa uz dlhsie zaoberam myslienkami na iny vztah, chcem sa posunut dalej, prezit nove zivotne skusenosti, opat prezivat pocit zamilovanosti ( len matne si spominam, co to je :lol: ). A popri tom som sa rozhodol pracovat aj financnom zabezpeceni - 'bez prace su kolace' :happy:
. Pozname vsetci tie kvazi zoznamovacie portaly, kde maju ludia svoje fotoalbumy. Tak sa mi na jednom takomto portaly, kde fungujem, zacali ozyvat rozne mlade zeny, neziadali trvaly vztah ani sa neponukali na sex :lol: Len sa proste chceli zoznamit, pokecat atd. Vecsinou to po par vymeneych mailoch zhaslo, priznam, ze vecsinou z mojej strany, tak nejak som citil, ze to nie je ta osoba, s ktorou by som chcel rozvijat nejake priatelstvo... No naposledy som sa zoznamil s jednou mladou damou za velmi zaujimavych okolnosti. Popri praci mam hobby, respektive uz aj hobby za peniaze, zaoberam sa grafikou. Ale vecsinou robim len grafiku na zakazku, tak nejak si neviem najst cas, ze by som si ukuchtil nieco pre svoje potesenie. Az jedneho dna ma chytila muza ako uz davno nie. Vlastne som tento rok sam pre seba nic nenakreslil, ale ten den som zvladol urobit 6 obrazkov, ktore som si nasledne vyvesil vo svojom profile. No a v ten den vecer sa mi ozvala tato slecna, ze sa jej pacia moje vytvory, ze som velmi kreativny...bla bla :srdce: :) . Tak sme si zacali dopisovat, dozvedel som sa rozne veci, co je ale podstatne pre tento pribeh je, ze je z dobre postavenej financnickej rodiny. Mily zakon pritazlivosti spojil moju tuzbu po peniazoch a po novom vztahu do jednej osoby. Bolo by to krasne, keby to malo happyend... pretoze v poslednej dobe nasa korespondencia ustala, resp. je uplne na mrtvom bode. Co sa stalo z jej strany neviem a ani si nebudem nic domyslat ( pozicane od toltekov ). Este pre par mesiacmi by som to cele nazval nahodnym suhrnom udalosti, dnes viem, ze si za to mozem sam za prispenia zakona pritazlivosti... :) No uvidime, ako to bude pokracovat, ale nevesiam hlavu, naopak som stastny a vdacny za tieto zazitky a tuzobne ocakavam, co si zasa pritiahnem do zivota. :happy: :kvetina: :angelwing:
Uživatelský avatar
amp
 
Příspěvky: 89
Registrován: úte 09. úno 2010 13:38:01
Poděkoval: 121
Poděkováno: 72-krát v 35 příspěvcích

Následující uživatelé by rádi poděkovali uživateli amp za tento příspěvek:
derrida, Jana, Petr

Re: Jak Vám funguje Abraham?

Příspěvekod derrida » stř 30. čer 2010 19:16:43

Zdravím Vás. Som tu nový, ale túto stránku poznám už dlhšie :happy: Dám o sebe iba v stručnosti nejaké to info.
O Abrahamovi som prvý krát počul, keď som videl Secret (bola to ešte verzia s Esther) a bolo to koncom roka 2008. Zo všetkých ma najviac zaujala práve ona, tak som začal browsovať po nete. Na youtube som objavil kopu videí zo seminárov a odvtedy tvorí Abraham takmer každodennú súčasť môjho života. Objavil som toho viac, ale Abraham vo mne rezonuje najviac. Postupne som si kúpil knihy, ale zistil som, že videá zo seminárov mi dávajú viac. Rád počúvam Estherin hlas :D a angličtina mi je tiež bližšia, ako knižné preklady.
Tak som postupne počúval videá z youtubu. Medzi moje najobľúbenejšie patria:
http://www.youtube.com/watch?v=RTb6mKAwftA
http://www.youtube.com/watch?v=GmZ0NBuz2Pc
http://www.youtube.com/watch?v=EgklC_Z7vAA
http://www.youtube.com/watch?v=bWYVOZMX ... re=related

Keď som však objavil video o "tvorivom workshope", pocítil som v sebe niečo neopísateľné. Počúval som niečo, čo som
celý čas bytostne vedel a postupne som sa rozpomínal. Vybavujem si to tak živo. Pamätám si, že som vtedy nedokázal myslieť na nič iné. Asi všetci túto techniku poznáte.
http://www.youtube.com/watch?v=jTCuMGPhGgE
http://www.youtube.com/watch?v=k5KkooII ... re=related

V skratke: ide o každodenný proces, kedy sa po celom dni uložíte na svojej posteli, prípadne kdekoľvek, urobíte si maximálne pohodlie, necítite žiaden stres, naopak tešíte sa..a v tomto stave začnete vo svojich predstavách prežívať vašu túžbu. Ide o stav taký príjemný, že to celé nepreciťujete ani tak pre samotnú manifestáciu, ako o ten pocit zo samotného preciťovania. Samozrejme, že som to chcel hneď skúsiť a odvtedy to robievam vždy, keď mám pred sebou nejaký "cieľ". Robil som to pred štátnicami. Keď ten deň prišiel, celý čas som mal pocit, že som si ten deň už prežil. Akoby som mal celodňové dejavu :D Teraz už viem, že si všetko prežijem už vtedy, keď si to predstavím.. Čím viac si človek začne uvedomovať samého seba, tým viac si začne uvedomovať, že ho nič od nikoho a ničoho nedelí a že tá "nefyzická časť", ktorú má v sebe je vo všetkom okolo neho. A manifestácie sú častokrát okamžité. Long story short, Abraham pre pre mňa fajn, som rád, že táto stránka existuje. Osobne nepoznám žiadneho "abrahamovca/kyňu", ale viem, že aj to sa raz zmení :)
Prajem všetkým pekný večer :)
Uživatelský avatar
derrida
 
Příspěvky: 6
Registrován: ned 20. čer 2010 8:18:44
Poděkoval: 3
Poděkováno: 8-krát v 3 příspěvcích

Následující uživatelé by rádi poděkovali uživateli derrida za tento příspěvek:
AlfaScorpii, amp, Jana, Marketa, Petr

Re: Jak Vám funguje Abraham?

Příspěvekod janamonika » úte 03. srp 2010 13:20:20

taky se mi tohle děje, vlastně když si prožívám své sny dopředu tak emoce jsou leckdy hodně vysoké, hlavně, když jsem konkrétní. Stalo se mi, že jsem si vizualizovala výhru peněz a emoce byly vysoké, pomohlo mi k nim i to, že jsem se dívala na film, na téma získání peněz (veselohra) Výhra přišla do 3 dní asi 13tisíc, a hodně mě překvapilo, že emoce spojené s výhrou nebyly vysoké - jakoby to byla samozřejmost. Podotýkám, že jsem nikdy nic nevyhrála a ani nesázela. Janina :give_flower:
Uživatelský avatar
janamonika
 
Příspěvky: 9
Registrován: sob 07. lis 2009 19:09:17
Poděkoval: 0
Poděkováno: 4-krát v 4 příspěvcích

Re: Jak Vám funguje Abraham?

Příspěvekod Radek » úte 03. srp 2010 22:57:25

Ahoj,

našel jsem tohle fórum náhodou, když jsem hledal nějakou komunitu na českém internetu, která se zajímá o Eckharta Tolleho a tak se dověděl o Abraham.
Intenzivněji se zajímám a snažím se tohle učení praktikovat denně ve svém živote asi kolem jednoho měsíce. Zatím nemůžu říct, že se můj život nějak dramaticky
změnil, ale měl jsem několik silných momentů, kdy jsem si řekl, " ty vole, ono to funguje", až jsem z toho byl trošku překvapený a vrátil se na chvíli ke starým vzorcům myšlení.

Mám pocit, že tohle je poslední kamínek do mozajky, kterou jsem začal skládat někdy před 20 lety:
Dale Carnegie, Napoleon Hill, Luisa L. Hay ... Eckhart Tolle, buddhismus, kvantová mechanika, Toltékové ... a teď Abraham. A mám pocit, že všechno co jsem chtěl vědět, vím,
teď "jen" tyhle vědomosti chci denně praktikovat, ale jsem pevně přesvědčen o tom, že to funguje a že svůj život dokážu změnit.

Mám poprvé v životě pocit, že jsem schopen kontrolovat svoje myšlenky a emoce, zatím ne vždy, ale vím, že to jde.
Uživatelský avatar
Radek
 
Příspěvky: 73
Registrován: ned 01. srp 2010 10:06:05
Poděkoval: 58
Poděkováno: 28-krát v 20 příspěvcích

Následující uživatelé by rádi poděkovali uživateli Radek za tento příspěvek:
Jana

Re: Jak Vám funguje Abraham?

Příspěvekod Lenny » čtv 05. srp 2010 8:59:10

Ahoj všem ***
Za prvé jsem moc ráda, že toto fórum našel Radek - tímto ho tu vítám :give_flower: - vždy mě potěší, když se "probudí" další člověk a zjistí, že si může utvářet svůj život - je to asi nejvíce osvobozující pocit, co se dá zažít :andilek1:
Mé probuzení začalo spíše s objevováním těchto věcí: problémy jsou lekce, na každý problém existuje řešení, toto je jedna z našich mnoha inkarnací (i když jsem si nikdy nemyslela, že po smrti přestanu existovat :happy: ), existuje vyšší Já, náhoda neexistuje, existence "Boha" - pro mě to je "Vesmír" (Bůh mi zní moc křesťansky), jsme tu abychom sbírali zkušenosti, .... a tak dále :happy:
K Abrahamovi jsem se dostala teprve nedávno - možná tak před půl rokem. A jak mi tedy funguje?
Tak asi v milionu malých drobností, jako že se zmíním o nějakém člověku, kterého nevídám, a on mi večer napíše :D Když řeším nějaký problém, zajedu do knihkupectví a koupím si knížku, ve které je odpověď. Prostě čtu a najednou tam je jedna věta, u které se zastavím a řeknu si: To jsem si snad napsala já sama odpověď na moji otázku. Zákon přitažlivosti je také neskutečně vtipný, třeba jednou jsem zase nad něčím dumala a odpověď mi přišla v televizi (!!!! já se na TV koukám tak 2x za rok) a to v kresleném seriálu!!!!!!!!!!! (který zrovna ráno dávali a mně se to nechtělo přepnout, neříkám, že bych se dívala na kreslené seriály pro děti... :D )
Četla jsem knihu Tajemství a tam bylo napsáno, že nějaký pán si představoval pírko se speciálními symboly a opravdu to pírko pak někde našel - tak mě hned napadlo to také vyzkoušet :D a přemýšlela jsem o zeleném jablku, a v té představě se mi otáčelo dokola, i když jsem na to zrovna myslet nechtěla, ale tak si říkám no co, otáčející se zelené jabko, no tak to by mě fakt zajímalo jestli to někde uvidím :lol: Pak jsem na to zapomněla a asi za měsíc jdu domů a u chodníku roste jabloň a přímo přede mnou z ní spadlo zelené jablko a kutálelo se po zemi - no najednou mi to došlo :koukam: . Takže někdy fakt nedokážu pochopit, jak to ten zákon dokáže zařídit...
Minulý týden jsem shlédla Manifestaci ve hmotě za 80 dní od Pepy Kopřivy - je to fakt úžasné - a řekla jsem si: tak s tím konečně začnu nějak vědomě pracovat. Chci si splnit svůj sen a to zpívat v kapele na koncertech a být v tom úspěšná - a tohle byl asi můj největší úspěch se zákonem přitažlivosti. Právě jsem se domlouvala s jednou kapelou, že bych si k nim přišla vyzkoušet zazpívat, že hledají zpěvačku - takže jsem si představovala, že mě vezmou, že se mi jejich hudba líbí, a že máme koncerty. Že časem opravdu budu dobrá zpěvačka - a jak radí Pepa - přestala jsem po tom toužit, ale stále si říkám, že už je to moje. Netoužím se stát zpěvačkou. Já už jí jsem. A budu v tom úspěšná. Vybrala jsem si to.
Ten pocit, co zažívám poslední týden, je nepopsatelný. Jsem celý den nadšená z toho, že se plní můj sen, a jsem si tím jistá. Když přijdou pochybnosti, řeknu si, že jsem si to tak vybrala a nezáleží na tom, co si o tom myslí někdo jiný. I kdyby mě v kapele odmítli, i kdybych teď zpívala jak zhulený havran - jednou se mi sen prostě splní *** Dokonce když vyjdu na ulici, představuji si, že mě lidi poznávají (nesmějte se mi :lol: ).
Odpověď byla neuvěřitelně rychlá a poměrně šokující :happy: Nikdy jsem ještě v kapele nezpívala a ani jsem nevěděla, jestli se jim bude líbit, jak zpívám, protože na zpěv chodím teprve rok. Ale v kapele mě hned vzali a pěli na mě samou chválu *** Moje učitelka zpěvu se včera sama od sebe zmínila, že bych měla chodit na soutěže a konkurzy, nebo jestli nechci na konkurz do nějakého muzikálu - no prostě jsem zírala.... Můj přítel, kterému se nikdy moc nelíbilo, jak zpívám, včera řekl: Dneska se mi líbilo, jak jsi zpívala. Jakoby se na mě všichni domluvili!!! :D Je to neuvěřitelné, jak to funguje! Veškeré pochybnosti o mém zpěvu zmizely - a že jich předtím bylo.. No prostě - je to nádherné :andilek1: Život je tak krásný :srdce:
Lenny
 
Příspěvky: 45
Registrován: čtv 15. dub 2010 8:48:58
Poděkoval: 51
Poděkováno: 24-krát v 14 příspěvcích

Následující uživatelé by rádi poděkovali uživateli Lenny za tento příspěvek:
Jana, Radek, slastimrak

Re: Jak Vám funguje Abraham?

Příspěvekod Kerry » čtv 05. srp 2010 9:43:23

Radek píše:Ahoj,

našel jsem tohle fórum náhodou, když jsem hledal nějakou komunitu na českém internetu, která se zajímá o Eckharta Tolleho a tak se dověděl o Abraham.
Intenzivněji se zajímám a snažím se tohle učení praktikovat denně ve svém živote asi kolem jednoho měsíce. Zatím nemůžu říct, že se můj život nějak dramaticky
změnil, ale měl jsem několik silných momentů, kdy jsem si řekl, " ty vole, ono to funguje", až jsem z toho byl trošku překvapený a vrátil se na chvíli ke starým vzorcům myšlení.

Mám pocit, že tohle je poslední kamínek do mozajky, kterou jsem začal skládat někdy před 20 lety:
Dale Carnegie, Napoleon Hill, Luisa L. Hay ... Eckhart Tolle, buddhismus, kvantová mechanika, Toltékové ... a teď Abraham. A mám pocit, že všechno co jsem chtěl vědět, vím,
teď "jen" tyhle vědomosti chci denně praktikovat, ale jsem pevně přesvědčen o tom, že to funguje a že svůj život dokážu změnit.

Mám poprvé v životě pocit, že jsem schopen kontrolovat svoje myšlenky a emoce, zatím ne vždy, ale vím, že to jde.


Jj, jako bych to psala já :P Se sestrou a kamarádkou už tomuhle učení říkáme jen VORTEX a "čarujeme" :lol: podle těchto zákonů. Je to sranda a neuvěřitelně rychle to někomu funguje, taky se ale setkáváme s tím jak je důležité stále dolaďovat svá přání, protože okolnosti co nevezmeme v potaz často vyjdou v nežádané podobě. V každém případě to funguje a nic jiného už nehledám a nejspíš tak je na tom víc lidí zde.
Moje poslední zkušenost s VORTEXEM byla včera, když jsem po 14-ti dnech nemohla najít nabíječku, ale nechtělo se mi jí kupovat, tak jsem si řekla: dneska chci tu nabíječku najít aniž bych jí hledala a ...... když jsem za hodinu v autě potřebovala něco v přístrojovce, tak pod tím byla ta nabíječka...a to není konec..... večer mi bývalý přítel volá, že mi něco jen předá jestli jsem doma, tak dumám, že je to divný - nikdy moc pozorný nebyl - a on mi fakt koupil novou nabíječku..........kdyby jste ho znali, tak neuvěříte :P Takže mám nabíječky teď dvě
Jo takže VORTEX opravdu není omezen a to ani na počet. :thumb:
Máme taky v běhu plnění přání ohledně partnera a to je 100 krát neuvěřitelnější, jak se to dokáže poskládat.........nemám slov
Hodně krásných úspěchů s VORTEXEM. :ahoj4:
Uživatelský avatar
Kerry
 
Příspěvky: 42
Registrován: pon 10. kvě 2010 14:18:57
Bydliště: Praha
Poděkoval: 50
Poděkováno: 25-krát v 11 příspěvcích

Následující uživatelé by rádi poděkovali uživateli Kerry za tento příspěvek:
AlfaScorpii, Jana, Radek

Re: Jak Vám funguje Abraham?

Příspěvekod Radek » čtv 05. srp 2010 21:05:06

Lenny píše:Ahoj všem ***
Za prvé jsem moc ráda, že toto fórum našel Radek - tímto ho tu vítám :give_flower: - vždy mě potěší, když se "probudí" další člověk a zjistí, že si může utvářet svůj život - je to asi nejvíce osvobozující pocit, co se dá zažít :andilek1:


Díky za přivítanou :thanx:
Nepovažuju se ještě za úplně probuzeného člověka. Někdy mám pocit, že moc tlačím na pilu a chtěl bych najednou hodně věcí změnit a být rychle nějakým nadčlověkem, a myslím, že se to projevuje tím, že něco ve mě se trochu brání a občas mě to stahuje do starých kolejí. Ale jsem teprve začátečník, časem to doladím. :)

Ten tvůj příběh je super, díky za něj a přeju hodně úspěchů v hudební brandži. A co se týče tvého pohledu na svět mám to úplně stejně... ( vesmír, lekce... ) A taky jsem rád, že jsem na tohle f'órum narazil. Většinou jsem si pročítal zahraniční zdroje, měl jsem pocit, že na českém internetu není dostatek informací a ani mě nenapadlo tady něco hledat, byl jsem příjemě překvapený, když jsem tohle fórum našel.
Uživatelský avatar
Radek
 
Příspěvky: 73
Registrován: ned 01. srp 2010 10:06:05
Poděkoval: 58
Poděkováno: 28-krát v 20 příspěvcích

Re: Jak Vám funguje Abraham?

Příspěvekod AlfaScorpii » čtv 05. srp 2010 21:49:38

Kerry, fakt rád čtu, že Ti Abraham funguje zvlášť v oblasti partnerství :-)
Uživatelský avatar
AlfaScorpii
 
Příspěvky: 357
Registrován: čtv 24. pro 2009 17:25:29
Bydliště: Mnichovice u Prahy
Poděkoval: 147
Poděkováno: 148-krát v 94 příspěvcích

Následující uživatelé by rádi poděkovali uživateli AlfaScorpii za tento příspěvek:
Jana, Kerry

Re: Jak Vám funguje Abraham?

Příspěvekod Kerry » sob 07. srp 2010 9:26:56

AlfaScorpii píše:Kerry, fakt rád čtu, že Ti Abraham funguje zvlášť v oblasti partnerství :-)


Ahoj :P No, můj partner se mnou není ve fyzické podobě, ale to brzy přijde. Zatím pracuju na "likvidaci" omezujících osobních přesvědčeních - metoda EFT mi funguje. Bez ostychu musím napsat, že od toho srazu jsem se posunula hodně dopředu a mám ze sebe radost a za to děkuju Abrahamovi - dokonce jsem se díky němu dostala zpět k radostnému chtění, po jednom vnitřním zážitku sama sebe kdy pro mě všechno chtění ztratilo smysl. Prostě život je úžasná hra, Abraham nám vysvětlil pravidla a je jen na nás jak často chceme hrát a vyhrávat, vždyť máme samé "žolíky" :)
Přeju hezký víkend :ahoj:
Uživatelský avatar
Kerry
 
Příspěvky: 42
Registrován: pon 10. kvě 2010 14:18:57
Bydliště: Praha
Poděkoval: 50
Poděkováno: 25-krát v 11 příspěvcích

Následující uživatelé by rádi poděkovali uživateli Kerry za tento příspěvek:
AlfaScorpii, Jana

Re: Jak Vám funguje Abraham?

Příspěvekod wladar » pon 09. srp 2010 9:30:52

Dva roky sa venujem citaniu roznych kniziek od Esther az po dyera :thanx: skusam meditovat, vyzualizujem, podarilo sa mi pred rokom pritiahnut si auto, ktore som si pred dvomi rokmi vystrihol z nejakeho casopisu, prisla mi na neho uzasna ponuka dokonca v tej istej farbe aj vybave, aj ked som uz bol medzitym rozhodnuty pre uplne inu znacku a na povodne zelanie som zabudol :thumb: , takze jazdim vo vysnenom voze, a je toho viac ;) , ale aj tak niekedy u mna nastavaju v zivote situacie, pri ktorych sa mi podari sklznut do zabehnutych starych kolaji a ja mam chvilami pocit, ze je vsetko po starom a trvá aj mesiac kym sa mi podari tým prehrýzt. Menit svoje podvedomie da riadne zabrat. Pekny den :ahoj: ***
Priestor je iba konštrukcia, ktorá poskytuje ilúziu, že tu veci existujú oddelene.
Uživatelský avatar
wladar
 
Příspěvky: 10
Registrován: ned 25. črc 2010 16:58:12
Poděkoval: 20
Poděkováno: 1-krát v 1 příspěvku

Re: Jak Vám funguje Abraham?

Příspěvekod vostalpetr » pát 13. srp 2010 18:24:47

Ano to máš svatou pravdu po roce když se otočím je to obrovský kvantový skok. Jen je mi divné, že by se nechtěl nikdo pochlubit jak se změnil a jak je šikovný, jak na sobě zapracoval, mám tak nějak pocit, že se o tom hezky povídá, rozebírá, píše, ale s praktikováním je to horší a těžší.
....................................................................................................................................

No já bych taky rád napsal nějaký svý zkušenosti,
jenže já už jsem se narodil jako dokonalý člověk, takže na sobě nemám co vylepšovat a tím pádem se taky nemám ani čím chlubit,
jsem prostě normální průměrnej chlap... ***
Uživatelský avatar
vostalpetr
 
Příspěvky: 5259
Registrován: úte 20. led 2009 13:57:12
Poděkoval: 98
Poděkováno: 666-krát v 510 příspěvcích

Následující uživatelé by rádi poděkovali uživateli vostalpetr za tento příspěvek:
Jana

Re: Jak Vám funguje Abraham?

Příspěvekod vostalpetr » pát 13. srp 2010 18:30:07

Takže mám nabíječky teď dvě
Jo takže VORTEX opravdu není omezen a to ani na počet. :thumb:
......................................................................................................

na to bych si teda fakt dával bacha, aby se vám pak nestalo,
že místo jedno manžela či přítele budete mít doma hned dva najednou,
nebo dokonce harém vyvinutejch blondýn,
a pak nebudete vědět co s tím a kam dřív skočit :happyroll:
Uživatelský avatar
vostalpetr
 
Příspěvky: 5259
Registrován: úte 20. led 2009 13:57:12
Poděkoval: 98
Poděkováno: 666-krát v 510 příspěvcích

Re: Jak Vám funguje Abraham?

Příspěvekod vostalpetr » pát 13. srp 2010 18:33:31

.........nemám slov
....................

mně zatím slova ještě nikdy nedošla, takže kdybys nějaký potřebovala, tak napiš a já ti nějaký pošlu,
teda napíšu...
Uživatelský avatar
vostalpetr
 
Příspěvky: 5259
Registrován: úte 20. led 2009 13:57:12
Poděkoval: 98
Poděkováno: 666-krát v 510 příspěvcích

Následující uživatelé by rádi poděkovali uživateli vostalpetr za tento příspěvek:
Kerry

PředchozíDalší

Zpět na Abraham-Hicks - Abrahamovo učení

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků

cron