Jednota s Ďáblem - na vlastní nebezpečí!

Re: Jednota s Ďáblem - na vlastní nebezpečí!

Příspěvekod Zdeněk » pát 10. dub 2026 15:37:11

Zdeněk píše:V podstatě jsi duchovňák-kolaborant.

P.S.
Protože (což je ostatně i důsledek) máš jako negativní entita 4. a 5. čakru zavřenou.

První skutečně duchovní čakra je totiž až 5. (nikoli 4,, proto se Jana jako skutečný blázen nechá řídit AI).

Entita 5. čakry je nezávislá na jakékoli akci od jiné entity. Což nejsi, proto jsi otrok jiných entit (neboť jsi negativní cestou ještě nedosáhl na 6.).
Zdeněk

Poděkoval: 3
Poděkováno: 20-krát v 20 příspěvcích

Příspěvekod armin » pát 10. dub 2026 16:14:00

Zdeněk píše:Protože (což je ostatně i důsledek) máš jako negativní entita 4. a 5. čakru zavřenou.

A z čeho tak soudíš, na tu zavřenost 4. a 5. čakry?
armin

Poděkoval: 46
Poděkováno: 95-krát v 91 příspěvcích

Příspěvekod Zdeněk » pát 10. dub 2026 18:17:59

armin píše:
Zdeněk píše:Protože (což je ostatně i důsledek) máš jako negativní entita 4. a 5. čakru zavřenou.

A z čeho tak soudíš, na tu zavřenost 4. a 5. čakry?

Z absence univerzální lásky 4.čakry. To je nezbytný odrazový můstek k 5.

Tužíš ti zbývá jen negativní cesta skoku přímo do 6., ale to bys musel mít extrémně posílené dolní 3.
Proto ti říkám že jsi lempl a nesklizněschopný a budeš opakovat celý 75000 letý cyklus.
Zdeněk

Příspěvekod armin » pát 10. dub 2026 18:49:57

Zdeněk píše:

A z čeho usuzuješ u mne na absenci univerzální lásky 4.čakry?
armin

Příspěvekod Zdeněk » pát 10. dub 2026 22:18:29

armin píše:
Zdeněk píše:

A z čeho usuzuješ u mne na absenci univerzální lásky 4.čakry?

Z dřívějších diskuzí - o dotazu Ježíše na Šimona: miluješ mě? ; o diskuzi z mého okouzlení jazz školačkou Angelina Jordan.

Lásku máš jednoznačně spojenou s dolními čakrami a tak jsi to projikoval na mě. Pochopitelně.

Bez 4. se (podle Ra) nedostaneš k 5., skutečně duchovní. Duchovní znamená nezávislý. Ty nedokážeš být duchovně nezávislý.

Všechno to do sebe pěkně zapadá jakožto charakteristika negativní entity podle Ra. Jen jsi nevyzrálý. Podívej se na Epsteina, vypadá jako svině? Jistě ne. Máš se co učit.
Zdeněk

Příspěvekod armin » sob 11. dub 2026 8:10:24

Zdeněk píše:
Lásku máš jednoznačně spojenou s dolními čakrami a tak jsi to projikoval na mě. Pochopitelně.

Já mám lásku spojenou se všemi čakrami a tebe občas provokuji svými ne zcela vážně míněnými reakcemi.

Myslíš, že třeba všichni teplouši nebo pedofilové mají lásku spojenou jen s dolními čakrami na rozdíl od heteroušů?
Naopak, většina pedofilů svoji lásku nemá vůbec sexuálně zabarvenou, v dětech vnímají naopak čistotu, nepohlavnost která v nich probouzí lásku, třeba jako tobě v té Chrystýnce a otevírá jim tu srdeční čakru, když s těmi dolními mají nějakým problém, který jim brání prožívat čistou lásku k dospělým ženám.

Ten tvůj Epstein vypadá přesně tak, jak to odpovídá jeho zvrácenosti. Má tu svoji zvrácenost spojenou i s vyššími čakrami, podobně jako třeba někteří vůdci duchovňáckých sekt nebo kněží. O to jsou přesvědčivější a tím pádem nebezpečnější. Akorát ty a mnozí další to hned nevidí a pak žasnou.
Kdo má oči k vidění, vidí. :)
armin

Příspěvekod Zdeněk » sob 11. dub 2026 10:59:17

Tak to máš dost pomýlené.

Jednak blokace nižší čakry nezpůsobí otevření vyšší, spíše naopak, jak dosvědčují výpovědi ze starodávných buddhistických zápisů o přestupcích mnichů, kde jsem narazil i na sexuální deviace, které by mě jinak ani nenapadly.

A druhak i když se otevře vyšší čakra, vzorec v nižší automaticky nezmizí a může se aktivovat.

armin píše:prožívat čistou lásku k dospělým ženám

No, taková katolická tradice Josefského manželství, by zřejmě měla opačný názor.

To je právě ta tvoje ukotvenost v nižších čakrách, skrze které usuzuješ na vyšší (asi jako kdybys půdorys považoval za stavbu).

Každá vyšší čakra je "jiný svět", mikroskopická analogie jiné dimenze makrokosmu (např. až se Země postupně plně posune do 4. dimenze, naše současná fyzická těla to nevydržela).
Zdeněk

Příspěvekod armin » sob 11. dub 2026 11:59:30

Otevřená čakra neznamená čistá čakra. Akorát to, co bylo skryto, vytěsněno, na dané úrovni vědomí, vychází na světlo, do projevu.

V praxi se proto záměrným cvičením nejprve otevírají ty od srdeční nahoru, aby pak až se začnou později záměrně otevírat i ty dolní, bylo čím to uvolněné často negativní, živočišné prohlédnout, transformovat.
Některé školy (džnana) začínají například šestou čakrou, bhaktové zase čtvrtou.

O tom to médium co mluví za údajné RA, nemá ve svém nadvědomí nejspíš potuchy a tak splétá ty svoje omezené představy o lidské duši a vesmíru do jakože logického celku, který ti evidentně vyhovuje a je v souladu s tvým nastavením.

Takové to oblíbené šolichání čaker, co se provozuje třeba zde: https://www.kundaliniyoga.cz/
to se skutečnou duchovní cestou nemá bohužel nic společného. A ten RA tomu dává akorát tu "kosmickou" příchuť a takové to primitivní rozdělení na negativní a pozitivní entity. My a oni.
armin

Příspěvekod Zdeněk » sob 11. dub 2026 19:49:59

armin píše:Otevřená čakra neznamená čistá čakra. Akorát to, co bylo skryto, vytěsněno, na dané úrovni vědomí, vychází na světlo, do projevu.

V praxi se proto záměrným cvičením nejprve otevírají ty od srdeční nahoru, aby pak až se začnou později záměrně otevírat i ty dolní, bylo čím to uvolněné často negativní, živočišné prohlédnout, transformovat.
Některé školy (džnana) začínají například šestou čakrou, bhaktové zase čtvrtou.

O tom to médium co mluví za údajné RA, nemá ve svém nadvědomí nejspíš potuchy a tak splétá ty svoje omezené představy o lidské duši a vesmíru do jakože logického celku, který ti evidentně vyhovuje a je v souladu s tvým nastavením.

Takové to oblíbené šolichání čaker, co se provozuje třeba zde: https://www.kundaliniyoga.cz/
to se skutečnou duchovní cestou nemá bohužel nic společného. A ten RA tomu dává akorát tu "kosmickou" příchuť a takové to primitivní rozdělení na negativní a pozitivní entity. My a oni.

Protože k věcem vyšším jsi slepý jako barvoslepý k barvám.
Pak nemá smysl ti vykládat o barvách, vzhledem ke svému zraku to logicky budeš považovat za lež.

Vtipná je tvá představa o svém bravurní vidění. :)

Vezměme si třeba politiku, ať to není zas tak náročné. To měl Putin čekat, až nějaký zrzavý magor udělá z Ruska Írán? Či bude chtít po nevděčném Rusku kus ledu, protože ho jako největší demokracie potřebuje proti Číně?

Jenomže na to už smyslově orientované uvažování nestačí. K tomu musíš použít abstrakci, pojmové myšlení, softwarový architekte. :?
Zdeněk

Příspěvekod armin » sob 11. dub 2026 21:12:32

Zdeněk píše:Protože k věcem vyšším jsi slepý jako barvoslepý k barvám.

To je v pohodě. Když tě uklidňuje si mne takhle vykreslovat.
Mně to neublíží a tobě to dělá dobře.
:)
armin

Předchozí

Zpět na Úvahy a zamyšlení