Iluze duality a realita celistvé jednoty Bytí

Re: Iluze duality a realita celistvé jednoty Bytí

Příspěvekod Trini » úte 10. bře 2026 11:09:16

armin píše:
Nic píše:Ale ani ty nejlepší vyjadřovací schopnosti AI nebyly nic platné a dopadlo to tak, že vidím, že není možné už dál s diskuzí pokračovat.

Ano, to je správné rozhodnutí. Tudy cesta nevede :)

Ale jak dlouho ti ta abstinence asi vydrží... :donknow:

Už se loučila tolikrát....

A co jsme se tentokrát dověděli nového: Nic. Stále dál tvrdí, že je probuzená a my ostatní ne. :?
Trini

Poděkoval: 377
Poděkováno: 144-krát v 132 příspěvcích

Příspěvekod Jářek » úte 10. bře 2026 11:24:18

V dobách krize nepomůže člověk, který se utápí v naříkání a zoufání spolu s ostatními. Pomůže ten, v kom přebývá klid, a kdo v tomhle klidu s rozvahou jedná.

Však krize už je fuč, ne? Se nemůžeš znovu ztratit, jestli ses našla.
Ale vzpomenout si, jak lidé cítí a myslí můžeš, když jim chceš něco předat.
Také jsi před začátkem duch. cesty řešila spoustu osobních trablů, co tě k tomu nakonec přivedly.

To nebylo, že ti někdo řek, už to máš, a hned bylo.
Tahle a podobné informace tu jsou, a slyší je kde, kdo.
Lidé pro ně jezdí za advaitovými mistry, pár dnů jsou v rauši,
vrátí se domů, a fííí, je to fuč. Tak už se zas těší na příští, "už to máš."
Jářek

Poděkoval: 2
Poděkováno: 6-krát v 6 příspěvcích

Příspěvekod Nic » úte 10. bře 2026 11:26:45

Jářek píše:
V dobách krize nepomůže člověk, který se utápí v naříkání a zoufání spolu s ostatními. Pomůže ten, v kom přebývá klid, a kdo v tomhle klidu s rozvahou jedná.

Však krize už je fuč, ne? Se nemůžeš znovu ztratit, jestli ses našla.
Ale vzpomenout si, jak lidé cítí a myslí můžeš, když jim chceš něco předat.
Také jsi před začátkem duch. cesty řešila spoustu osobních trablů, co tě k tomu nakonec přivedly.

To nebylo, že ti někdo řek, už to máš, a hned bylo.
Tahle a podobné informace tu jsou, a slyší je kde, kdo.
Lidé pro ně jezdí za advaitovými mistry, pár dnů jsou v rauši,
vrátí se domů, a fííí, je to fuč. Tak už se zas těší na příští, "už to máš."

Je ve mně tak dokonale čisto, všechno vyřešeno, nekonečné Božské Bytí plné lásky. Ano, tohle je vlastně to nejdůležitější - co je skutečné, je ta láska, která je.

:srdce:
Nic

Poděkoval: 81
Poděkováno: 18-krát v 18 příspěvcích

Příspěvekod Zdeněk » úte 10. bře 2026 11:51:09

armin píše:
Zdeněk píše:
Ty jsi pathologický lhář. Manipulátor. Možná i psychopat, protože ti zjevně chybí zábrany tak činit.

Ženy ve své ženské intuici tě odhalily už dávno, já na to musel přijít až takhle pracně logicky. :-)

Pochopitelně nemá smysl s tebou diskutovat.

Ještě jsem se za svůj dlouhý život s něčím tak extrémním, jako se v poslední době projevuje Jana nesetkal.
Narazil jsem na seznamu na tohle, to by odpovídalo - přímo lékařská diagnoza takového postižení:

Jsem v pohodě. Člověka s usměvavou depresí prozradí časté opakování určitých frází
Lidé, kteří dávají veřejně najevo své štěstí, jej ne vždy skutečně cítí. Dělají všechno možné, aby působili spokojeně, a přizpůsobují tomu i své vyjadřování. Toto chování může značit hluboké problémy s duševním zdravím. Podle odborníků takové lidi prozradí časté opakování určitých frází.

https://www.novinky.cz/clanek/zdravi-js ... .seznam.cz

Spíše to lépe vystihuje Ra kosmologie.
Jana aktivovala 4. čakru, ale fatálně jí chyběla upřímnost (na což Ra u našich lidí poukazuje). A tak místo aby plně aktivovala následnou čakru 5., zůstala ve 3. (čili v egu). Které se náramně dobře v univerzální lásce (což Jana považuje za osvícení) cítilo a mazaně se do role osvícené obléklo.

Ty ale armine jsi 4. čakru neaktivoval. Proto mne např. podezíráš z pedofilie, protože mám obecně rád děti. Což je absurdní. Proto na otázku muže "Miluješ mě?" vůči jinému muži si nedovedeš představit než jakousi výzvu k homosexuálnímu styku. Ačkoli právě tuto otázku položil Ježíš Nazaretský.

Ale právě absence aktivace 4. čakry je charakteristika negativní entity, v našem kulturním prostředí ponejvíce sionisty.

Potíž je, že jsi nedomrlá, nevyzrálá entita, sklizně neschopná. A tak půjdeš na jinou planetu 3. úrovně, protože Země se překlápí do pozitivní 4.
V negativní 4. bys vzhledem ke své nevyzrálosti nevydržel počáteční intenzívní boj o moc.

Obrázek
Zdeněk

Poděkoval: 3
Poděkováno: 19-krát v 19 příspěvcích

Předchozí

Zpět na Úvahy a zamyšlení