Stav společnosti

Re: Stav společnosti

Příspěvekod armin » pon 16. bře 2026 13:50:43

Zdeněk píše:
armin píše:Tou dobou já už budu na Venuši a budu mít příjemnější starosti než vy tady na překlápějící se Zemi.

Venuše je domovská planeta Ra, k němuž přezíravý postoj tu jen těžko skrýváš, tak to by asi neprošlo.

To je v pohodě, Tady na Zemi mám třeba přezíravý postoj k Putinovi, ty máš zase přezíravý postoj ke mně a stejně jsme tu všichni na stejné planetě.
Třeba se s RA budeme nakonec kamarádit. :)

A jestli nakonec ty texty RA nejsou jen polovědomé fantazie média co s ním údajně komunikuje.
Prostě život je změna a dobrodružství poznání, pro nás, co se nezasekneme na každé hovadině. :)
armin

Poděkoval: 46
Poděkováno: 95-krát v 91 příspěvcích

Příspěvekod Zdeněk » pon 16. bře 2026 16:37:20

armin píše:Tady na Zemi mám třeba přezíravý postoj k Putinovi, ty máš zase přezíravý postoj ke mně a stejně jsme tu všichni na stejné planetě.

To je ale možné právě jen ve 3. dimenzi. Všechna monoteistická náboženství učí o následném rozdělení, ten pude do ráje, ten do pekla (příp. očistce).
Ra se na to dívá mnohem komplexněji, jako na evoluci vědomí.

Čili míchat, střetávat se, mohou negativní a pozitivní entity z vyšších dimenzí jen nepřímo skrze 3. dimenzi vezdejší - klasicky zde působí ďábel vs. anděl, nebo Orion vs. Konfederace podle Ra.

Tobě to ale nic neříká, protože jsi zřejmě klasická, postupně se (leplovsky ovšem) vyvíjející entita z 2. dimenze (z opice).
Kdežto já jsem Poutník. To je spešl entita. Která se sem inkarnovala ač nemusela, z vyšších dimenzí, kvůli urychlení svého vývoje. Proto to učení Ra se mnou rezonuje.
Zdeněk

Poděkoval: 3
Poděkováno: 19-krát v 19 příspěvcích

Příspěvekod armin » pon 16. bře 2026 17:37:34

Zdeněk píše:Kdežto já jsem Poutník. To je spešl entita. Která se sem inkarnovala ač nemusela, z vyšších dimenzí, kvůli urychlení svého vývoje. Proto to učení Ra se mnou rezonuje.

Tak to máš dobrý :)

A co jsi se už naučil? Kromě těch textů RA?

A přiletíš se někdy za mnou na Venuši podívat?

Obrázek
armin

Poděkoval: 46
Poděkováno: 95-krát v 91 příspěvcích

Příspěvekod Zdeněk » pon 16. bře 2026 20:12:31

armin píše:A co jsi se už naučil? Kromě těch textů RA?

Vidět neviditelné. Což je pro tebe vidění iluze, neb jsi k neviditelným věcem slepý.
Tak jako je barvoslepý slepý k barvám, co je to za konspirační teorie, zelená a modrá jsou přeci úplně stejně šedivé.

Jak jsem někde psal, když jsem narazil na indického fakíra, který ze mě chtěl vylákat peníze. Tak i když mi skutečně vsugeroval číslo, které jsem viděl na papírku (protože ho uhádl), tak jsem mu s úsměvem řekl, že mu přece nic nedám, vždyť jsem mu to říkal předem (naštval mě totiž hned na začátku, když odmítl nabízené mince, že chce jenom papírové bankovky). Byl z toho tak překvapen, že si sedl naprdel (doslova). Zřejmě na to nebyl zvyklý. Tak jsem si sedl vedle něj a ještě si ho chvíli dobíral, že asi tedy není takový guru, jak jsem mu obdivně na začátku říkal. :-)

Nebo Chrystýna. Díky ní jsem objevil, že je to moje fiktivní projekce. Která však otevřela 4. čakru. Byla (jak by řekl Ra) katalyzátorem.
Atpod.

Tyto zkušenosti by ve vyšších dimenzích, kde jsou motivy i myšlenky druhého zřejmé, nebyly možné.

Kdežto ty jsi připláclý na vnější svět, a tak ani nejsi schopen připustit, že by např. mRNA vakcíny mohly být škodlivé. Nebo že budova WT7 spadla řízenou demolicí. A tak podobně.
Jsi si to tu tak nějak v pohodě projebal, a výsledek je ten, že jsi nesklizněschopná entita. Která se potřebné lekce nenaučila a bude opakovat.
Zdeněk

Poděkoval: 3
Poděkováno: 19-krát v 19 příspěvcích

Předchozí

Zpět na Úvahy a zamyšlení