Stav společnosti

Re: Stav společnosti

Příspěvekod armin » sob 16. kvě 2026 9:03:21

Zdeněk píše:A co se divíš. Jsi snad něco jiného?
Excitovaně řvát, že rád budeš pokusným králíkem pro experimentální genovou vakcínu.
Důkazy o řízeném pádu WT7 se ani neodvážíš nahlédnout.
Jistě jsi přispěl i na zlaté hajzly ukrajinských šíbrů, ze soucitu, že.

Jenom tápu, jestli jsi spolupachatel, nebo oběť. Nejspíše mix toho, jak už to tak negativních entit bývá.

Koukám, že ty jsi také schopen věřit všemu možnému i nemožnému. Případně si k tomu něco hodně temného dovymyslet. :)
armin

Poděkoval: 47
Poděkováno: 95-krát v 91 příspěvcích

Příspěvekod Zdeněk » sob 16. kvě 2026 9:32:27

armin píše:
Zdeněk píše:A co se divíš. Jsi snad něco jiného?
Excitovaně řvát, že rád budeš pokusným králíkem pro experimentální genovou vakcínu.
Důkazy o řízeném pádu WT7 se ani neodvážíš nahlédnout.
Jistě jsi přispěl i na zlaté hajzly ukrajinských šíbrů, ze soucitu, že.

Jenom tápu, jestli jsi spolupachatel, nebo oběť. Nejspíše mix toho, jak už to tak negativních entit bývá.

Koukám, že ty jsi také schopen věřit všemu možnému i nemožnému. Případně si k tomu něco hodně temného dovymyslet. :)

A jaký je v tom rozdíl, bezmezně uvěřit telefonátu, že jde o policii, nebo Pfizeru, že by se nedopustil něčeho nemravného?

Rozdíl je ten, že ta ženská byla v momentálním úleku, kdy je rozum vyřazen. U tebe tomu tak nebylo. Ty máš rozum vyřazen normálně.
Zdeněk

Poděkoval: 3
Poděkováno: 21-krát v 21 příspěvcích

Příspěvekod armin » sob 16. kvě 2026 12:37:16

Věřit a nevěřit jsou dvě strany stejné mince. Já se řídím ne vírou nebo nevírou, ale zdravým rozumem. Vyhodnocuji rizika, pravděpodobnost a nebojím se přiměřeného rizika pokud je to ve prospěch něčeho pozitivního, potřebného. Na tom svém těle zas tak moc nelpím. To neznamená, že ho přiměřeně nechráním před vážnými zdravotními hrozbami a k tomu například slouží i očkování.
Nezaznamenal jsem sem ani nejmenší negativní vliv očkování, ani mRNA vakcínou a to ani u svých blízkých ani těch očkovaných co znám.

Geniální na mRNA vakcinaci je, že se bude možné například operativně vytvořit vakcínu na míru proti rakovinným buňkám konkrétní osoby.
Nehledě na případný jiný smrtící virus, který se dříve nebo později může objevit a rychle se šířit. Dříve či později k tomu zase dojde kvůli neustálému mutování stávajících virů. Rychlé - včasné vyvinutí očkovací látky zabrání velkým škodám na životech.
armin

Příspěvekod Zdeněk » sob 16. kvě 2026 14:35:48

armin píše:Věřit a nevěřit jsou dvě strany stejné mince. Já se řídím ne vírou nebo nevírou, ale zdravým rozumem. Vyhodnocuji rizika, pravděpodobnost a nebojím se přiměřeného rizika pokud je to ve prospěch něčeho pozitivního, potřebného. Na tom svém těle zas tak moc nelpím. To neznamená, že ho přiměřeně nechráním před vážnými zdravotními hrozbami a k tomu například slouží i očkování.
Nezaznamenal jsem sem ani nejmenší negativní vliv očkování, ani mRNA vakcínou a to ani u svých blízkých ani těch očkovaných co znám.

Geniální na mRNA vakcinaci je, že se bude možné například operativně vytvořit vakcínu na míru proti rakovinným buňkám konkrétní osoby.
Nehledě na případný jiný smrtící virus, který se dříve nebo později může objevit a rychle se šířit. Dříve či později k tomu zase dojde kvůli neustálému mutování stávajících virů. Rychlé - včasné vyvinutí očkovací látky zabrání velkým škodám na životech.

Je evidentní a všemi přiznané, že vývoj byl zkrácen o mnoho let. Dával jsem ti i analogické příklady z minulosti, které skončily zdravotní katastrofou. Nic tě ve tvé slepotě a oddanosti, podobné nacistům ke svému vůdci, nezastavilo.

O možném protirakovinném působení se tehdy pochopitelně nic nevědělo - to je dnešní snaha o tvé zpětné zdůvodňování iracionálního myšlení.
Dva z mých příbuzných dnes litují, že se nechali naočkovat, stěžují si na zdravotní problémy.

Čína vyvinula očkovací látku na klasické bázi, nevypadá to, že by jí to poškodilo. Jediný Orbán ji dovezl do Maďarska a dal lidem k dispozici. My ostatní jsme se podřídili Lejnové, která zatajila své smsky s Pfitzerem.

Jsi agilní prostitut mocných.
Zdeněk

Příspěvekod armin » sob 16. kvě 2026 16:11:33

Zdeněk píše:O možném protirakovinném působení se tehdy pochopitelně nic nevědělo - to je dnešní snaha o tvé zpětné zdůvodňování iracionálního myšlení.
Dva z mých příbuzných dnes litují, že se nechali naočkovat, stěžují si na zdravotní problémy.

Čína vyvinula očkovací látku na klasické bázi, nevypadá to, že by jí to poškodilo. Jediný Orbán ji dovezl do Maďarska a dal lidem k dispozici. My ostatní jsme se podřídili Lejnové, která zatajila své smsky s Pfitzerem.

Jsi agilní prostitut mocných.

Já uvažuji velice racionálně.
S tou vakcínou v Maďarsku - nebylo to náhodou z Ruska? Sputnik?
armin

Příspěvekod Zdeněk » sob 16. kvě 2026 16:37:44

armin píše:Já uvažuji velice racionálně.

:lol: legrační, jak nevědomě demonstruješ svou iracionalitu.

Čína není Rusko.
Zdeněk

Příspěvekod armin » sob 16. kvě 2026 18:17:03

Zdeněk píše:
armin píše:Já uvažuji velice racionálně.

:lol: legrační, jak nevědomě demonstruješ svou iracionalitu.

Čína není Rusko.

Tak jsem se zeptal AI a v Maďarsku byla vakcína jak z Číny tak z Ruska. Tak nevím, co je na tom, co jsem napsal iracionálního.

Historicky však Maďarsko během pandemie razilo specifickou strategii. Jako jediný stát v Evropské unii masivně nakupovalo a očkovalo látkami neschválenými Evropskou lékovou agenturou (EMA). Které vakcíny to byly?
Sinopharm: Čínská inaktivovaná vakcína, která tvořila významnou část maďarských zásob.
Sputnik V: Ruská vektorová vakcína.
Západní vakcíny: V zemi byly samozřejmě běžně dostupné a aplikované i vakcíny schválené pro celou EU (např. Pfizer/BioNTech, Moderna či AstraZeneca).

Jaké měli ti tví dva známí následky po očkování?
armin

Příspěvekod Zdeněk » ned 17. kvě 2026 2:13:01

armin píše:Jaké měli ti tví dva známí následky po očkování?

Já jsem se blíže neptal, v podstatě jsem od toho tématu utekl, protože jakmile se ti začne nekontrolovaně šířit tělem spike protein (k čemuž k mému úžasu přispěla naprosto neprofesionální aplikace vakcíny zdravotníma sestrama), pak není vyvinutý způsob jak se toho zbavit (kromě anonymních návodů na internetu). A pak je z hlediska zdraví lepší tvůj přístup slepého fanatika.

Psal jsem o oficiálním varování tuším Americké kardiologické asociace (jde o potíže zánětlivého charakteru v různých částech těla), ale to je vzhledem k tvému mentálnímu filtru zbytečné sem psát, protože to odfiltruje.

Sputnik je vektorová vakcína, která používá podobný mechanizmus jako mRNA, takže to tehdy bylo z hlediska nedostatečného výzkumu prašť jak uhoď.

Jediná komunistická Čína použila rozumný přístup, nenechala si lidské zrůdy v kapitalistickém hávu oděné přerůst přes hlavu. Ono je celkem jedno, v jakém odvětví se tyhle zrůdy angažují, viz u nás duo Kolář-Pávek za podpory svazáků jako jsi ty.
Jožo Ráž měl pravdu, když onehdy tvrdil, že komunističtí staříci, pod kterými ještě za bolševika zpíval, byli oproti nynějším arminským "benigní".
Zdeněk

Předchozí

Zpět na Úvahy a zamyšlení