Vaše ženy jsou neupravené s kruhy pod očima a vypadají jako cmundy.
Tak jsem jim tam napsal, že naše ženy jsou démanty ovšem fungující jako robocop... práce, děti, manžel.

armin píše:Zdeněk píše:armin píše:Doufám, že to budeš sledovat a dozvíme se jaká byla útočníkova motivace.
Muž, 31 let, zdravý, bojovný, v EU, nikoli na Ukrajině, kam takové lidi chce EU poslat.
Ale však ony presstitutky ti to nějak vysvětlej.
To zajímá možná tebe, jak ti někdo něco vysvětlí. Mne zajímá - když už si to sem dal, jakou měl motivaci.
Osobně bych to tipnul na nějakou homosexuálně-duchovní frustraci. To se mezi některými kněžími a jejich ovečkami stává.
Zvláště pokud byl Ukrajinec 31 letý, bojovný, zdravý.
Když se to pak ve zneužitém ráno vzbouří, ještě to rozčarování z víry, tak se to někdy v tom šoku takhle může stát.
Nenapadá mne jiný důvod.
Tebe ano?
Zdeněk píše:
Už se těšíš na karmu? Kterou jsi navařil sobě i ostatním?
Nepochybuji o tvé ignorantské reakci. Tedy i o tvé mysli.
armin píše:Takže to byl agresivní magor.
Zdeněk píše:Nechce se ti přiznat, odpovědnost k dílu? Nechce. Jak asi bude probíhat tvé meziinkarnační zpracování (léčení), jak na ně Ra upozorňuje. A jaké asi pak budou vyvozeny podmínky pro příští inkarnaci. Jen řečnické otázky.
armin píše:Přeceňuješ můj vliv na světové dění.
Zdeněk píše:armin píše:Přeceňuješ můj vliv na světové dění.
Všichni jsme vzájemně propojeni, i když si to většina vůbec neuvědomuje. A když jsi duchovní, tvoje odpovědnost exponenciálně roste.
armin píše:Proto se také snažím jednat a myslet odpovědně. Ani se o to nemusím snažit, to přichází samo s duchovním pokrokem a s tím spojeným širším a objektivnějším rozhledem.
Přijde mi správné se bránit agresi, podporovat a pomáhat těm, co se agresi brání.
Aby na Zemi neplatilo jen právo silnějšího.
Zdeněk píše:Jestliže je legální Kosovo, je legální i Krym.
Jestliže to nevidíš, tak jednoduše – nevidíš.
Zdeněk píše:Jestliže je legální Kosovo, je legální i Krym.
armin píše:Zdeněk píše:Jestliže je legální Kosovo, je legální i Krym.
Jestliže to nevidíš, tak jednoduše – nevidíš.
Ale zas tak moc jsem to Kosovo nesledoval, tak jsem se zeptal na podrobnosti a případnou míru nelegálnosti AI:
Srovnávání právního statusu Kosova a Krymu je častým předmětem politických i právních debat, avšak z hlediska mezinárodního práva se jedná o odlišné situace s rozdílným právním posouzením, které nelze automaticky ztotožňovat.
Hlavní rozdíly mezi oběma případy spočívají v následujících bodech:
1. Rozhodnutí Mezinárodního soudního dvora (MSD) vs. Anexe
Kosovo: V roce 2010 vydal Mezinárodní soudní dvůr v Haagu (MSD) poradní stanovisko, v němž dospěl k závěru, že samotné jednostranné vyhlášení nezávislosti Kosova z roku 2008 neporušilo obecné mezinárodní právo ani rezoluci Rady bezpečnosti OSN č. 1244. Soud se však nezabýval otázkou, zda má Kosovo právo na sebeurčení nebo zda je státnost jako taková legální.
Krym: V případě Krymu došlo v roce 2014 k vojenské intervenci a následné anexe cizí mocností (Ruskou federací). Valné shromáždění OSN přijalo rezoluci č. 68/262, která referendum na Krymu označila za neplatné a potvrdila územní celistvost Ukrajiny
2. Zásada územní celistvosti a cizí intervence
V mezinárodním právu platí, že secese (odtržení) území je nelegální, pokud je důsledkem protiprávního použití síly ze strany jiného státu.
Kosovo: Nevstoupilo po vyhlášení nezávislosti do svazku s jiným státem (např. s Albánií), ale stalo se samostatným subjektem. Zásah NATO v roce 1999 sice proběhl bez mandátu Rady bezpečnosti OSN, vyhlášení nezávislosti však nastalo až o devět let později (2008) po dlouhém období mezinárodní správy pod hlavičkou OSN (UNMIK).
Krym: Odtržení Krymu od Ukrajiny proběhlo pod přímou kontrolou ruských ozbrojených sil (tzv. „zelených mužíčků“) a území bylo bezprostředně poté formálně začleněno do Ruské federace. Mezinárodní společenství to klasifikuje jako anexi a porušení čl. 2 odst. 4 Charty OSN, který zakazuje hrozbu silou nebo použití síly proti územní celistvosti jakéhokoli státu.
Trini píše:Zdeněk píše:Jestliže je legální Kosovo, je legální i Krym.
NATO bombardovalo Srbsko tak dlouho, dokud se nevzdalo. Prostě právo silnějšího.
Zdeněk píše:Ano, bombardování Srbska bylo jasným porušením Charty OSN. Zeman to označil za akt agrese a jako prezident ČR se za to oficiálně omluvil.
Byli jsme na straně agresora.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků