Jednota s Ďáblem - na vlastní nebezpečí!

Re: Jednota s Ďáblem - na vlastní nebezpečí!

Příspěvekod armin » pon 05. říj 2026 13:12:10

Zdeněk píše:
Kdo ho dosadil k moci, která mocenská lobby/entita?

Stejného druhu, jaká tebe dosadila k moci ve tvém zaměstnání. Kvůli které podlézáš prezidentovi i Izraeli.
Ty negativní entito, jako jelimánek se tvářící.

K moci Trumpa dosadily voliči, obdobně jako v Německu dosadili Hitlera.
To je slabina demokracie, že hodně lidí se snadno nechá zblbnout populisty.

Mne nikdo nikam nedosazoval. Mne si vybírali nadřízení podle mých pracovních výsledků a schopností. To ty nějak nemůžeš skousnout, pozoruji. Tak si do toho pořád musíš něco "domýšlet", co je za tím. Proto se ti také líbí ty konspirační teorie. Ty vznikají a žijí na podobném principu a podobné potřebě některých lidí. Nejspíš pozitivních entit. :)

A je fakt, že Trump nejvíce poškodil NATO. A až se oddělí od USA, bude pak opravdu čistě obranným společenstvím, jeden za všechny, všichni za jednoho.
A nikdo nebude zatahovat NATO do plnění jeho mocenských zájmů. V Evropě nikdo válčit nechce a teď jsme nuceni kvůli Rusku a Trumpovi více myslet na naši nezávislou společnou obranyschopnost.
armin

Poděkoval: 48
Poděkováno: 96-krát v 92 příspěvcích

Příspěvekod Zdeněk » pon 05. říj 2026 14:29:23

armin píše:K moci Trumpa dosadily voliči

Asi jako že "moc patří pracujícímu lidu".

Njn, jsi holt slaběji smýšlející entita. Jasánek. Nemá smysl ti nic vyvracet.

Holt softwarový architekt. :)
Zdeněk

Poděkoval: 3
Poděkováno: 23-krát v 23 příspěvcích

Příspěvekod armin » pon 05. říj 2026 18:52:13

Zdeněk píše:
armin píše:K moci Trumpa dosadily voliči

Asi jako že "moc patří pracujícímu lidu".

Njn, jsi holt slaběji smýšlející entita. Jasánek. Nemá smysl ti nic vyvracet.

Holt softwarový architekt. :)

Aha. Já jsem se mylně domníval, že Trump vyhrál prezidentské volby a ono je to zatím takhle:

Nejtypičtějším přístupem entit Orionu je vybrat, jak byste nazvali, slaběji smýšlející entitu, která by mohla mít tendenci k rozšíření většího množství filosofie Orionu.

Určité menší množství entit Orionu je voláno více polarizovanými negativními entitami vašeho prostorového/časového bodu. V tomto případě sdílejí informace tak, jak to nyní děláme my. Avšak jedná se o riziko pro entity Orionu, kvůli frekvenci, se kterou se pak sklizně-schopné negativní planetární entity pokoušejí přikazovat a nařizovat kontaktu Orionu právě tak, jak tyto entity přikazují planetárním negativním kontaktům. Pokud je výsledný boj o ovládnutí prohrán, je pro polaritu skupiny Orionu škodlivý.

Podobně může mylný kontakt Orionu s vysoce polarizovanými pozitivními entitami způsobit pro vojáky Orionu zmatek, ledaže jsou tito křižáci schopni mylně kontaktovanou entitu depolarizovat. Toto se téměř nikdy nestává. Proto skupina Orionu preferuje kontakt pouze se slaběji smýšlejícími entitami.

Takže ho dosadily entity z Orionu jako slaběji smýšlející entitu?
armin

Příspěvekod Zdeněk » úte 06. říj 2026 3:06:03

armin píše:Takže ho dosadily entity z Orionu jako slaběji smýšlející entitu?

Nevím. Možná jo.

Jen poukazuji na korelaci mezi slaběji smýšlející entitou a její negativní životní volbou služby sobě samému.

Když tě přepadnu s pistolí a zeptám se tě, jestli chceš střelit do hlavy, nebo do nohy, a ty pochopitelně zvolíš raději do nohy, tak je slabomyslné v tom vidět svobodnou volbu. Resp. taková interpretace je padoušská interpretace.

To mi vždycky vrtalo hlavou, jestli jsi slabě smýšlející, nebo padouch.
Ale ono to jde vlastně ruku v ruce. :idea2:
Zdeněk

Příspěvekod Zdeněk » úte 06. říj 2026 3:33:22

Zdeněk píše:

Nevím. Možná jo.

Jen poukazuji na korelaci mezi slaběji smýšlející entitou a její negativní životní volbou služby sobě samému.

Když tě přepadnu s pistolí a zeptám se tě, jestli chceš střelit do hlavy, nebo do nohy, a ty pochopitelně zvolíš raději do nohy, tak je slabomyslné v tom vidět svobodnou volbu. Resp. taková interpretace je padoušská interpretace.

Ale mám příbuzného, který má zřejmě větší IQ než já (už jako malý kluk hrál poslepu šachy), a ten je na tom s politickými názory podobně jako ty.

Když jsem mu nedávno v hospodě předestřel názory svoje, tak z nich ihned vyvodil pravdivé konsekvence (které mě by trvaly vyvodit týden). Překvapeně jsem souhlasil. "To bys takhle nemohl žít", vyvodil z toho.

"No tak se na mě podívej" odvětil jsem. :) Nepřijmul to. Obvinil jsem ho z těch statisíců mrtvých, tak jako tebe. Reagoval mnohem rozhořčeněji.

Tuhle jsme se v supermarketu opět náhodně potkali, jen letmo pozdravili. Ale podvědomě z mého postoje vyčetl obvinění z nedostatku odvahy. Je mnohem křehčí než jsi ty a mnohem mírumilovnější (tedy i mnohem rozpačitější).

Je pozoruhodné, jaká je zde podoba s umělecky ztvárněným motivem filmu Matrix. Kdyby to lidi podvědomě neoslovovalo, neměl by ten film takový úspěch.
Zdeněk

Příspěvekod armin » úte 06. říj 2026 8:36:31

Zdeněk píše:

Nevím. Možná jo.

Slabě smýšlející padouch.
Proto mi přijde nepřiměřené reagovat napadením sousední země, když na mne nikdo z té země nemíří, akorát, že by teoreticky mohl, kdybychom ji neměli pod kontrolou.
To na Evropu míří ruské jaderné střely z Běloruska v plné bojové pohotovosti a že by Evropa kvůli tomu napadla Bělorusko jsem si nevšiml.
Asi jako slabě smýšlející padouch jsem málo všímavý. :)
Ty obhajoby ruské agrese a války na Ukrajině jsou stejné jako to věčné lhaní a obviňování západu u nás za totáče. A ta prolhanost a nenávistnost režimu mi na něm vadila ze všeho nejvíce. A teď to stejně zní z Ruských oficiálních zdrojů a od našich silně smýšlejících pozitivních entit jako jsi ty nebo Trini.
Tedy ti, co vidí neviditelné, různé konspirace a ohrožení, podobně jako schizofrenici.
U Trini je to nejspíš tím, že je platonicky zamilované do Putina, tak u ní je to normální zkreslení jako mívají ženy a matky ke svým milovaným a hlavně vlastním dětem.
armin

Příspěvekod Zdeněk » úte 06. říj 2026 9:09:42

armin píše:U Trini je to nejspíš tím, že je platonicky zamilované do Putina

A co např. Roger Köppel, ten je taky zamilovaný do Putina?

(ChatGPT shrnutí jeho videa je zde.)

armin píše:To na Evropu míří ruské jaderné střely z Běloruska v plné bojové pohotovosti a že by Evropa kvůli tomu napadla Bělorusko jsem si nevšiml.

Donedávna tam žádné nebyly a Lukašenko chtěl být hodný diktátor v EU.
Je to prostě další příčka na eskalačního žebříku (bez EU by válka na Ukrajině už skončila).

Jak správně podotýká Roger Köppel, jsou to armini, kteří náměsíčně směřují k Válce Roseových.

Otázkou pochopitelně je, kdo to začal. A zde váhám, zda tě považovat za slabomyslného, nebo za skutečného padoucha. Přikláněl bych se k obojímu.
Zdeněk

Příspěvekod armin » úte 06. říj 2026 12:23:18

Zdeněk píše:
Otázkou pochopitelně je, kdo to začal. A zde váhám, zda tě považovat za slabomyslného, nebo za skutečného padoucha. Přikláněl bych se k obojímu.

A kdo začal 2. světovou válku? Polsko, podle Putina.

Podle světových historiků a nezávislých analýz Vladimir Putin a představitelé Ruské federace opakovaně obviňují Polsko z toho, že si samo svým postojem před začátkem konfliktu vynutilo či „vyprovokovalo“ německý útok v září 1939.

Pohled Vladimira Putina
• Ruský prezident Vladimir Putin prohlásil v rozhovoru s Američanem Tuckerem Carlsonem v únoru 2024, že Polsko „zašlo příliš daleko“ a svými odmítnutými požadavky donutilo Hitlera, aby na něj zaútočil.
• Putin tvrdí, že Polsko nespolupracovalo s nacistickým Německem podle německých představ o koridoru do Východního Pruska, a proto „započalo válku“ tím, že se nenechalo Německem ovládnout.
• Podobná tvrzení obhajující sovětskou politiku před rokem 1939 zaznívají z Moskvy dlouhodobě jako snaha zbavit dřívější Sovětský svaz spoluzodpovědnosti za vypuknutí války.

Reakce historiků
• Světoví a čeští historici tato vyjádření jednoznačně odmítají jako překrucování dějin a propagandu.
• Skutečnou příčinou vypuknutí druhé světové války byla agresivní expanzní politika nacistického Německa a tajný pakt Ribbentrop–Molotov uzavřený mezi Hitlerovým Německem a Stalinovým Sovětským svazem v srpnu 1939.
• Polsko bylo obětí napadení, kdy 1. září 1939 zaútočilo Německo ze západu a 17. září 1939 následoval koordinovaný útok Sovětského svazu z východu

Když Putin vtrhne s víc jak stotisíci vojáky a těžkou technikou na Ukrajinu, tak to nebyl začátek války s Ukrajinou?
Ukrajina na Rusko vůbec nijak neútočila, jen se nechtěla podrobit ruskému diktátu. A tím chudáka medvěda vyprovokovala k "obrannému" útoku

Ty pozitivní entity, to je teda dílo, co jsou schopny vymýšlet. :)
armin

Příspěvekod Zdeněk » úte 06. říj 2026 14:15:34

armin píše:Když Putin vtrhne s víc jak stotisíci vojáky a těžkou technikou na Ukrajinu, tak to nebyl začátek války s Ukrajinou?
Ukrajina na Rusko vůbec nijak neútočila, jen se nechtěla podrobit ruskému diktátu.

Když USA zhruba s 200 válečnými loděmi vytvořily kolem Kuby neprostupný obranný kruh, tak to nebyla válečná operace?
Kuba na USA přeci vůbec neútočila, jen se nechtěla podrobit americkému diktátu.

Jsi schopen pochopit tuto paralelu?
Ty ideologický pohůnku ukrajinských oligarchů s izraelským pasem a zlatým záchodem.

Vy negativní entity jste studenou válku nikdy neskončili. Celou dobu až dodnes jste podporovali banderovce a jejich teroristický nacionalizmus. Proč? Protože jste chtěli dorazit Rusko. Nic jiného v tom není.
Zdeněk

Příspěvekod armin » úte 06. říj 2026 15:22:14

Zdeněk píše:
armin píše:Když Putin vtrhne s víc jak stotisíci vojáky a těžkou technikou na Ukrajinu, tak to nebyl začátek války s Ukrajinou?
Ukrajina na Rusko vůbec nijak neútočila, jen se nechtěla podrobit ruskému diktátu.

Když USA zhruba s 200 válečnými loděmi vytvořily kolem Kuby neprostupný obranný kruh, tak to nebyla válečná operace?
Kuba na USA přeci vůbec neútočila, jen se nechtěla podrobit americkému diktátu.

Jsi schopen pochopit tuto paralelu?
Ty ideologický pohůnku ukrajinských oligarchů s izraelským pasem a zlatým záchodem.

Vy negativní entity jste studenou válku nikdy neskončili. Celou dobu až dodnes jste podporovali banderovce a jejich teroristický nacionalizmus. Proč? Protože jste chtěli dorazit Rusko. Nic jiného v tom není.

Je to pokulhávající paralela. USA na Rusko ani na jeho lodě nezaútočilo.
Navíc na Ukrajinu nikdo jaderné hlavice nevezl ani neplánoval instalovat.
O tom se vůbec ani nejednalo. I členství Ukrajiny v NATO bylo ve hvězdách. S tím by musely napřed souhlasit všechny členské země.
Studenou válku zase rozvíjí Putin, který se postavil proti západním zemím svou rétorikou.

Jediné, co západ chce, aby Putin konečně přestal s tím válčením a ničením na Ukrajině, které spustil jen proto, že se chtěla stát politicky součástí Evropy, EU případně NATO aby si na ní Rusko netrouflo. A jen proto Putin vyrazil s armádou, aby v tom Ukrajině zabránil.
Výsledkem zatím bylo, že z obavy z Ruska Finsko a Švédsko vstoupili do nato.

Zloděj volá chyťte zloděje. To je ta prolhaná ruská propaganda. A opětné rozjíždění studené války a vyhrožování horkou válkou.
armin

Příspěvekod Zdeněk » úte 06. říj 2026 17:58:10

armin píše:Jediné, co západ chce, aby Putin konečně přestal s tím válčením a ničením na Ukrajině, které spustil jen proto, že se chtěla stát politicky součástí Evropy, EU případně NATO aby si na ní Rusko netrouflo.

Majdan byl násilný puč proti ruskofilní východní Ukrajině.
Nebo snad ne?

Kdyby se situace vyvíjela legálně, hlasováním, bylo by to něco jiného.

Ty jsi hroznej parchant, armine. Nota bene když tvrdíš, že Palestinci mají smůlu.
Ale asi nemůžeš jinak.
Zdeněk

Příspěvekod armin » úte 06. říj 2026 18:25:14

Zdeněk píše:
armin píše:Jediné, co západ chce, aby Putin konečně přestal s tím válčením a ničením na Ukrajině, které spustil jen proto, že se chtěla stát politicky součástí Evropy, EU případně NATO aby si na ní Rusko netrouflo.

Majdan byl násilný puč proti ruskofilní východní Ukrajině.
Nebo snad ne?

Kdyby se situace vyvíjela legálně, hlasováním, bylo by to něco jiného.

Ty jsi hroznej parchant, armine. Nota bene když tvrdíš, že Palestinci mají smůlu.
Ale asi nemůžeš jinak.

Tak to, že prezidenta odvolal volený parlament, to byl puč? Sice to nebyl čistě ústavní postup, ale že by kvůli tomu pak po létech podle tebe oprávněně vtrhla ruská stotisícová armáda na Ukrajinu a začala ničit Ukrajince i Ukrajinu?
Mimo to, od té doby na Ukrajině proběhly několikrát svobodné volby.

Myslím že byste si s Putinem, Lavrovem a hlavně s Medveděvem dobře rozuměli. Máte podobný způsob uvažování, obviňování a vyjadřování.
Třeba by si v Rusku ještě udělal kariéru. Takovým lidem je Rusko teď otevřené a snadno bys získal i občanství.
armin

Příspěvekod Zdeněk » úte 06. říj 2026 19:01:45

armin píše:Myslím že byste si s Putinem, Lavrovem a hlavně s Medveděvem dobře rozuměli. Máte podobný způsob uvažování, obviňování a vyjadřování.
Třeba by si v Rusku ještě udělal kariéru. Takovým lidem je Rusko teď otevřené a snadno bys získal i občanství.

A co třeba tenhle soudce s politologem s řadou ocenění?
Nebo náš Mašín? :)
Taky je posíláš do Ruska?

A neměl bys spíše vyhledat lékařskou pomoc?
Nebo spíše exorcistu.
Zdeněk

Příspěvekod armin » úte 06. říj 2026 19:29:20

Zdeněk píše:A co třeba tenhle soudce s politologem s řadou ocenění?
Nebo náš Mašín? :)
Taky je posíláš do Ruska?

Já nikoho do Ruska neposílám, jen mne napadlo, že by ses tam třeba cítil lépe a radostněji. :)

Ten politolog s řadou ocenění udělal karieru v USA tak je tam evidentně spokojený.
Ty jsi tady ale zdá se nespokojený, nedoceněný. No tak tam by to třeba bylo pro tebe lepší.
armin

Příspěvekod Zdeněk » úte 06. říj 2026 20:05:54

armin píše:Ty jsi tady ale zdá se nespokojený, nedoceněný. No tak tam by to třeba bylo pro tebe lepší.

A proč bych se měl stěhovat do Ruska? Což by se nemohlo Rusko nastěhovat sem?

A nebo si myslíš, že se Ukrajinci nějak zvlášť odlišují, od Rusů?

Ke komu asi budou cítit spřízněnost, k poloukrajinskému Vidlákovi, nebo k tobě?

To je náhodička, viď? Karma se tomu říká.

Tak ahoj.
Zdeněk

Příspěvekod Trini » stř 07. říj 2026 11:39:34

Zdeněk píše:
armin píše:Ty jsi tady ale zdá se nespokojený, nedoceněný. No tak tam by to třeba bylo pro tebe lepší.

A proč bych se měl stěhovat do Ruska?

Protože jsi pro takové, jako je on, nepoholdlný. Nejsi totiž sám a je vás čím dál více, takže bude docházet ke změně v české společnosti a to se mu holt nelíbí. Už poslední volby šly v tomto směru - pryč od totality, kterou začala nastolovat minulá vláda.
.
Trini

Poděkoval: 382
Poděkováno: 147-krát v 135 příspěvcích

Příspěvekod armin » stř 07. říj 2026 12:04:05

Trini píše:
Zdeněk píše:

A proč bych se měl stěhovat do Ruska?

Protože jsi pro takové, jako je on, nepoholdlný.

Mně není nikdo nepohodlný. Jen mne to napadlo, že by mu tam bylo třeba lépe a našel by tam lepší uplatnění. A mohl by nám odtamtud psát na inspiruj jaká je tam jeho nová zkušenost.
Tobě je třeba dobře v neutrálním Rakousku, jestli se nemýlím
Zdeněk by možná raději někam do buddhistického kláštera. V Rusku je bezpečno (na rozdíl dnes v Barmě) a jsou tam i budhistické kláštery.
Buddhismus je v Rusku třetím největším náboženstvím a je tradičně rozšířen zejména v Burjatsku, Tuve a Kalmycku.
armin

Příspěvekod Trini » stř 07. říj 2026 12:56:11

armin píše:
Trini píše:
Zdeněk píše:A proč bych se měl stěhovat do Ruska?

Protože jsi pro takové, jako je on, nepoholdlný.

Mně není nikdo nepohodlný. Jen mne to napadlo, že by mu tam bylo třeba lépe a našel by tam lepší uplatnění..

A ty Rusko tak dobře znáš? Strávil jsi tam nějaký čas, že se domníváš vědět, jaké to tam je?

Kdyby měl Zdeněk zájem jít do Ruska, tak by o tom mluvil sám. Mně Zdeněk nepřipadá ani nespokojený ani nedoceněný.

.
Trini

Příspěvekod armin » stř 07. říj 2026 16:37:11

Trini píše:
Kdyby měl Zdeněk zájem jít do Ruska, tak by o tom mluvil sám. Mně Zdeněk nepřipadá ani nespokojený ani nedoceněný.

.

Byl jsem zvědavý co na to řekne. Že ho tím lépe poznám.
On by asi raději, kdyby Rusko přišlo k nám - asi jako na Ukrajinu.

Kvůli tomu jsme právě v NATO, aby se to nestalo. Ale vzájemná spolupráce, turisté atd. To je naopak žádoucí a nejspíš se to časem zase vrátí až ruské představitele ten militarismus přejde nebo spíš až se vedení obmění za mírumilovnější a kooperativní.
armin

Příspěvekod Trini » stř 07. říj 2026 17:44:00

armin píše:
Trini píše:

.

Byl jsem zvědavý co na to řekne. Že ho tím lépe poznám.
On by asi raději, kdyby Rusko přišlo k nám - asi jako na Ukrajinu.

Kvůli tomu jsme právě v NATO, aby se to nestalo.

Kdyby se to opravdu mělo stát, tak jsem přesvědčená, že NATO Česku nepomůže. Ale určitě se mu bude líbit, když si slovanské státy, které jsou v NATU, budou pomáhat a Slované se tak navzájem vyvraždí - k tomu jim určitě bude pomáhat zbraněmi a penězi. Účelem by hlavně bylo co největší oslabení Ruska. To mi říká moje intuice. Možná se v blízké době uvidí, jestli mi to říká správně.

Jako Česku Západ nepomohl před 2. světovou válkou, tak by nepomohl ani ted. Ale třeba by to slovankým státům vyhovovalo se navzájem vyvraždit, ted už to praktikují pod taktovkou Západu na Ukrajině.

Obdivuji čínské národy, že přesně tomu samému zabránily tím, že se spojily. Zřejmě vyšší IQ.
.
Trini

PředchozíDalší

Zpět na Úvahy a zamyšlení