Ahoj všichni,
dlouho už čtu o zákonu přitažlivosti a sleduju Abrahamova videa, ale stále se mi nedaří aplikovat toto učení konzistentně v každodenním životě. Teoreticky všemu rozumím, ale praxe je jiná.
Konkrétně se potýkám s těmito situacemi:
Ráno - Snažím se začít den pozitivně, ale jakmile si pustím zprávy nebo vidím něco negativního, tak se mi nálada hned zhorší a pak celý den "lovím" tu správnou vibrace zpátky.
V práci - Když mám stres nebo konflikty s kolegy, tak se snažím "změnit story" jak říká Abraham, ale ty negativní emoce jsou tak silné, že se mi nedaří přejít do lepšího pocitu.
Vztahy - Chci přitáhnout harmonické vztahy, ale pak se chytím do pastí jako "proč se ten člověk tak chová" nebo "proč mi neodpovídá na zprávy" a zase jsem v odporu.
Rád bych se zeptal:
Jaké máte konkrétní rutiny, které vám pomáhají udržet si vysokou vibraci během dne?
Jak se rychle "dostat zpět na track", když se ocitnete v negativních emocích?
Máte nějaké praktické tipy pro manifestaci konkrétních věcí? (Píšete si, vizualizujete, meditujete?)
Jak se vyrovnáváte s pochybnostmi typu "a co když to nefunguje" nebo "možná si to jen namlouvám"?
Vím, že každý má svou cestu, ale byl bych vděčný za vaše zkušenosti a praktické rady. Jak dlouho vám trvalo, než jste začali vidět opravdové změny?
Předem díky za jakékoliv sdílení!
P.S. Možná by bylo zajímavé, kdybychom si tady vyměňovali i konkrétní úspěchy - ať vidíme, že to opravdu funguje.