Bashar – hledám lidi v ČR

Bystrá hbitá mysl, bezpodmínečné srdce, maximální přijetí a kvanta zajímavých informací.

Bashar – hledám lidi v ČR

Příspěvekod Alexandr Volf » pon 05. říj 2026 16:28:49

Ahoj,¨

je tu ještě někdo, kdo aktivně sleduje Bashara / Darryla Anku?
Hledám v ČR lidi, kteří se zajímají o Basharovo učení, současné sessions, open contact nebo Interstellar Alliance Social Experiment.
Rád bych se spojil s několika podobně naladěnými lidmi, případně vytvořil nebo našel menší neformální skupinu na občasné setkání nebo diskusi.
Jsem z jižních Čech, ale rád se spojím s lidmi odkudkoliv z ČR.
Pokud je tu ještě někdo z původní Bashar komunity nebo víte o někom, kdo se mu stále aktivně věnuje, budu rád, když se ozvete.

Alexandr
Alexandr Volf

Poděkoval: 0
Poděkováno: 0-krát v 0 příspěvku

Re: Bashar – hledám lidi v ČR

Příspěvekod Zdeněk » pon 05. říj 2026 18:04:44

Jo, já jsem se o něj zajímal, cvičil jsem i to jeho doporučované cvičení, a je brutálně účinné co se sanace ega týká, že jsem to málem nerozdejchal. :)
Ale nakonec jo no.

V Ra terminologii bych řekl že jde pravděpodobně o negativní entitu převlečenou za pozitivní (v raných letech tomu tak nebylo, ale to jeho pozdější znechucení z lidí je patrné).

Ta jeho formule je sice správná, ale velice snadno scestná. Nevěřím, že by tou cestou mohl začátečník jít a neztroskotat.

Mimozemšťané pochopitelně existují (a také jistě nejsou jenom ti hodní), takovéto organizované vítání mi však přijde spíše hloupé a mám podezření na manipulaci.

Čili si ho rád poslechnu, jeho slova bývají přínosná, ale je třeba být nedůvěřivě opatrný.
Zdeněk

Poděkoval: 3
Poděkováno: 23-krát v 23 příspěvcích

Zpět na Bashar