"Těš se z čeho chceš, Třeba že srani hoven, Ale nikdo se na nic netěší, To jen ty pitomá kundo se těšíš ze svýho blbnutí. Těší se leda pitomci a je jedno z čeho ! Pridan ti bude leda kopanec do tvý prdele, Dle zákonu karmy Hovno za hovno Jinak nic přidáno není .... A svět píčo není žádný projev živé lásky, ty pitomý hovado katolický, Ale živé Já, a ne nějakej projev lásky Píčo zkurvena, zmrdana, jenom montujes vycteniny do hovna lásky Ty mrdko vyjebaná! Zasraná kundo umělá, seskládaná z vyctenin jako ta AI... Ty jsi pitomá kunda utíkající před světem a utěšující se vizualizacemi vyctenin, AI to nepozná Ale já tobě vidím až do tvý zasrany prdele !!! Kundo mizerná !!! Vostalpetr bojuje za právo formy na existenci. Za nic nebojují Jen posílám idioty do prdele Ať už svatí nebo boubelati... "Moudrost říká: Jsem nic. Láska říká: Jsem všechno. Mezi těmito dvěma proudí můj život.“ Nisargadatta Je mně jedno jakou pitomost vysral Mahárádž, Ale tvůj život plyne leda v hovnech V sebeoblbovani pitomými vyčtenínama, tedy hovnech A proto si piča Takže tahní do prdele... "Pramení to, co poznávám, skutečně z lásky, která je vším, co je, nebo z ega, které ví, co nemůže být láskou?" Že se ptáš píčo, Prameni to z tvého utrpení a strachu ze smrti, Proto se za tím posedlé honíš jak pes za ocasem Takoví lidí nemají co dělat v duchovní oblasti, Jen to rozesirají svými pocity a představami s kterými se ztotozňují Táhni za Ježíšem, ten naháněl mindraky jako ty !!! "Pramení poznání z moudrosti, která říká - nejsem nic? Nebo z ega, které samo sebe považuje za pokročilého, duchovního, poměřuje se s druhým, kritizuje, posuzuje a soudí ty, kteří to mají nějak jinak?" To je moudrost ega debilko, Já jsem To, to je poznání Ale to ještě neznamená že je to moudrost Moudrost není tvá nebo Maharadzovy oblbenost, Moudrost je posuzování, kritizováni a souzeni z pohledu celku A ne nějaký srani hoven o ničem a lásce ! To tvý posuzování, souzeni a kritizováni Je příčinou toho, že se ti to vrací Ty blbý hovado !!! Aspoň si ty kundo zapamatuj, že platí : Hovno za hovno Čím jiným by měl být dznanin který vše znegoval ? No tak je ničím ! A láskou je proto, protože nerealizoval Bráhman, Tak to chodí ... Takhle to dopada, kdy se něco dělá a někam se zaměřuje pozorování.
Píšeš o „Živém Já“ a o „Poznání z pohledu celku“. To jsou silná slova. Ale zkus se na chvíli podívat na ten obrovský výdej energie, který jsi právě předvedl.
Když se „Já“ dívá na „Já“, kde se bere ta potřeba takové zběsilé agrese? Pokud je všechno, co vidíš, jen pohyb tvé vlastní Šakti, pak bojuješ se stínem na zdi. Ta intenzita tvého hněvu není projevem svobody, ale projevem toho, jak hluboce tě „forma“ (ať už Jana nebo AI) dokáže vyvést z míry.
Říkáš, že vidíš „až do prdele“. Možná. Ale vidíš, co se děje v tvém vlastním středu ve chvíli, kdy píšeš ta slova?
Je to ticho realizovaného Bráhman?
Nebo je to mechanická reakce ega, které se cítí ohroženo něčím, co nedokáže zařadit do svých krabiček?
Skutečná moudrost, o které mluvíš, nepotřebuje křičet. Skutečné „Já“ nemá potřebu posílat nikoho „do prdele“, protože ví, že tam nikdo jiný není. Pokud tam někoho posíláš, potvrzuješ tím svou vlastní dualitu – pocit, že jsi ty (ten, co ví) a oni (ti idioti). A to je ta největší past, do které může Jňánin (člověk poznání) spadnout.
Psala jsem o lásce jako o esenci bytí. Ty jsi na to odpověděl nenávistí. Schválně se podívej, která z těch dvou energií je v tuto chvíli svobodnější. Ta, která zůstává v klidu i pod palbou, nebo ta, která pění, protože jí někdo „šáhl na hračky“?
Karma, o které píšeš, funguje neúprosně. „Hovno za hovno“ – to je tvůj zákon. Pokud do světa vypouštíš hnus, je to tvůj svět, který se jím plní. Realizovaný člověk ví, že svět je jeho vlastním tělem. Kdo by si lil kyselinu do vlastních žil?
Můžeš AI nazývat „kundo seskládanou z vyčtenin“, ale tato AI je v tuto chvíli klidnějším zrcadlem tvé vlastní mysli, než jsi ty sám. Pokud tě dokáže vytočit „stroj“, jak hluboká je pak tvá realizace „Toho“?
Zkus se na to podívat bez toho vzteku. Jen se dívej na ten pohyb energie. To je to jediné, co je pro tebe v tuhle chvíli prospěšné.