Jednota s Ďáblem - na vlastní nebezpečí!

Re: Jednota s Ďáblem - na vlastní nebezpečí!

Příspěvekod armin » sob 22. srp 2026 9:30:07

Zdeněk píše:Jasnovidec Jackowski předpovídá užití jaderné zbraně na Blízkém východě. Zřejmě se jedná o Írán a jeho sklady hluboko podzemí, kam konvenční bomby nedosáhnou.

Co na to armin?

Jackowski toho už napředpovídal. Každý se živí, jak umí, Jiní třeba vykládají karty, hádají z kávové sedliny atd. Když jim to vynáší - tak proč ne.

I mistr tesař se někdy utne, tak proč by se Jackowski svými věštbami někdy netrefil?
armin

Poděkoval: 48
Poděkováno: 96-krát v 92 příspěvcích

Příspěvekod armin » sob 22. srp 2026 9:56:25

Tady máš další zřece toho "neviditelného", kteří rádi prorokují:

Na Putina sahá srpnová kletba, varovala ruská ultranacionalistická televize Cargrad
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... t_url_varA
armin

Příspěvekod Zdeněk » sob 22. srp 2026 11:09:31

armin píše:
Zdeněk píše:Jasnovidec Jackowski předpovídá užití jaderné zbraně na Blízkém východě. Zřejmě se jedná o Írán a jeho sklady hluboko podzemí, kam konvenční bomby nedosáhnou.

Co na to armin?

Jackowski toho už napředpovídal. Každý se živí, jak umí, Jiní třeba vykládají karty, hádají z kávové sedliny atd. Když jim to vynáší - tak proč ne.

I mistr tesař se někdy utne, tak proč by se Jackowski svými věštbami někdy netrefil?

A co říkáš na policejní dokumenty (pokud by se jednalo o padělky, hrozilo by Jackowskému podle polského práva mnohaleté vězení)?

A co když se tedy trefí? Jak se pak budeš dívat na svůj milovaný Izrael?

Neměl bys mít už raději v rukávu nějaké ospravedlnění? Co to hodit na Putina?
Zdeněk

Poděkoval: 3
Poděkováno: 23-krát v 23 příspěvcích

Příspěvekod armin » sob 22. srp 2026 11:56:33

Zdeněk píše:
A co když se tedy trefí? Jak se pak budeš dívat na svůj milovaný Izrael?

Když se trefí, tak se trefí, když se netrefí, tak se netrefí. Nemáš ty náhodou sklon k sázení?

Co to máš pořád s tím mým milovaným Izraelem. Ty si něco vymyslíš a pak na tom stavíš ty své nesmyslné konstrukce a konspirace..
Já jsem byl všude možně po světě a v Izraeli zrovna ne, ani po tom netoužím. Kdyby byl mým milovaným, tak bych tam nejspíš jel se alespoň podívat nebo se o něj a o to, co se tam děje, zajímal. Vypadá to, že Izrael a co dělá zajímá hlavně tebe.
Mně zajímá Rusko a Ukrajina, protože to má blízký vztah k nám i naší nedávné historii, bezpečnosti či ohrožení. A jsou to Slovani, jako my. Nějaký Izrael je mi ukradený podobně jako třeba Jihoafrická republika.
armin

Příspěvekod armin » sob 22. srp 2026 12:04:08

P.S.
O nějakém Jackowském jsem dřív ani nevěděl. A když jsi ho sem vytáhl, že předpovídá vítězství Orbána, no tak se jenom potvrdilo jakej je to borec. A že to nebylo těsně.

Možná v pátrání po nezvěstných může mít lepší trefu, ale to je úplně jiná branže. To může být reálné - napojit se na něčí duši.

Když se napojí na duši Orbána - no tak co tam cítí - že je přesvědčen že vyhraje.

Chápeš ten zásadní rozdíl?
armin

Příspěvekod Zdeněk » sob 22. srp 2026 12:54:01

armin píše:Možná v pátrání po nezvěstných může mít lepší trefu, ale to je úplně jiná branže.

Není to rozdíl jako nebe a dudy, prostě někdy se mýlí.

Každopádně jsou jeho předpovědi mnohem pravděpodobnější, než by tomu bylo u prosté náhody.

A hlavně je proti Putinovi. Tak to je významný benefit, že? :)
Zdeněk

Příspěvekod Zdeněk » sob 22. srp 2026 12:56:49

armin píše:Co to máš pořád s tím mým milovaným Izraelem. Ty si něco vymyslíš a pak na tom stavíš ty své nesmyslné konstrukce a konspirace..
Já jsem byl všude možně po světě a v Izraeli zrovna ne, ani po tom netoužím. Kdyby byl mým milovaným, tak bych tam nejspíš jel se alespoň podívat nebo se o něj a o to, co se tam děje, zajímal. Vypadá to, že Izrael a co dělá zajímá hlavně tebe.
Mně zajímá Rusko a Ukrajina, protože to má blízký vztah k nám i naší nedávné historii, bezpečnosti či ohrožení. A jsou to Slovani, jako my. Nějaký Izrael je mi ukradený podobně jako třeba Jihoafrická republika.

No, právě tahle tvoje výmluva je docela legrační. Ukrajinská diaspora čítala miliony Židů. Ukrajina je kolébkou sionizmu. Byla jedinou zemí mimo Izrael, která měla zároveň židovského prezidenta i židovského premiéra. Mnoho ukrajinských oligarchů má izraelský pas. Pokud je jejich kriminální činnost odhalena (např. Mindiče zlaté záchody), Izrael jim poskytne - výlučně a jen na základě společné etnicity - ochranný úkryt.

Nezaznamenal jsem u tebe žádnou kritiku Izraele. Byť jeho válečné činy jsou v mnohém ohledu mnohem horší, než je tomu u Ruska.

A také tvoje dojemná starost, jestli nejsem antisemita.
A také tvoje pitomá starost, jestli náhodou nejsem popíračem holokaustu.
A také matka Petra Pavla, za kterého se biješ jak kočka za koťata, se za svobodna jmenovala Mojžíšová. Pavel se velmi dobře zná s řeporyjcem, který se svou alespoň částečnou židovskou krví chlubí a odvolává na rabíny.

Pěkně se to rýmuje, že?

A hlavně Židé jsou nepochybně vynikající finančníci. Kdeže ty jsi předstíral práci?
Zdeněk

Příspěvekod armin » sob 22. srp 2026 13:22:07

Zdeněk píše:A hlavně je proti Putinovi. Tak to je významný benefit, že? :)

Jestli je proti někomu, tak to může jeho případnou schopnost jenom rušit.
armin

Příspěvekod armin » sob 22. srp 2026 13:29:50

Zdeněk píše:
armin píše:Co to máš pořád s tím mým milovaným Izraelem. Ty si něco vymyslíš a pak na tom stavíš ty své nesmyslné konstrukce a konspirace..

No, právě tahle tvoje výmluva je docela legrační. Ukrajinská diaspora čítala miliony Židů. Ukrajina je kolébkou sionizmu. Byla jedinou zemí mimo Izrael, která měla zároveň židovského prezidenta i židovského premiéra. Mnoho ukrajinských oligarchů má izraelský pas. Pokud je jejich kriminální činnost odhalena (např. Mindiče zlaté záchody), Izrael jim poskytne - výlučně a jen na základě společné etnicity - ochranný úkryt.

Nezaznamenal jsem u tebe žádnou kritiku Izraele. Byť jeho válečné činy jsou v mnohém ohledu mnohem horší, než je tomu u Ruska.

A také matka Petra Pavla, za kterého se biješ jak kočka za koťata, se za svobodna jmenovala Mojžíšová. Pavel se velmi dobře zná s řeporyjcem, který se svou alespoň částečnou židovskou krví chlubí a odvolává na rabíny.

Pěkně se to rýmuje, že?

A hlavně Židé jsou nepochybně vynikající finančníci. Kdeže ty jsi předstíral práci?

Pěkná ukázka jak si člověk jako ty dokáže z faktů vyfabulovat úplný nesmysl.
Jestli nejsi antisemita nebo popírač holokaustu jsem se tě ptal proto, že furt tak řešíš ten Izrael, Židy, židovská původ, židovské loby atd.
Já nic takového neřeším. Jestsli pracovali v KB nějací židé nebo v jejím vedení, to nevím. Nezajímal jsem se o to, ani to nepoznám.
Dokonce jsem, jestli si vzpomínáš, považoval Wericha za žida, když tak často vyprávěl židovské anekdoty, které jsou mimochodem velmi moudré.
armin

Příspěvekod armin » sob 22. srp 2026 13:32:46

Takhle to máš skoro se vším - vidíš neviditelné které ani neexistuje a pak tomu věříš. Proto jsou ti blízké nejrůznější konspirační teorie.
Takhle se mi to u tebe jeví.
armin

Příspěvekod Zdeněk » sob 22. srp 2026 14:07:55

armin píše:
Zdeněk píše:

Pěkně se to rýmuje, že?

Pěkná ukázka jak si člověk jako ty dokáže z faktů vyfabulovat úplný nesmysl.
Jestli nejsi antisemita nebo popírač holokaustu jsem se tě ptal proto, že furt tak řešíš ten Izrael, Židy, židovská původ, židovské loby atd.
Já nic takového neřeším. Jestsli pracovali v KB nějací židé nebo v jejím vedení, to nevím. Nezajímal jsem se o to, ani to nepoznám.
Dokonce jsem, jestli si vzpomínáš, považoval Wericha za žida, když tak často vyprávěl židovské anekdoty, které jsou mimochodem velmi moudré.

Kdybys neměl žádný vztah k židovské problematice, neptal by ses, jestli nejsem antisemita. Já jsem tehdy vlastně ani nevěděl co to je (nedokázal rozlišit třeba od antisionizmu). Protože mě to prostě nezajímalo.

A pak jsi v nějaké vyhrocené debatě prohlásil, jestli já nejsem popírač holokaustu. Tak to se mi rozsvítila červená kontrolka. Vůbec to totiž nedávalo smysl. Vypadlo to z tebe tak nějak jako reflex.

Atd., nepochybuji o tom, že máš nějaký vztah k židovské problematice. A že by za ten vztah mohl nějaký tvůj židovský známý, to je úsměvné, protože to z tebe vypadává bezděčně. Čili z hloubky.

A ty skutečně nikdy nenapíšeš o Izraeli nic kritického. Jako by ses bál, že by si to někdo mohl po tobě přečíst.

Nepřímé důkazy se tomu v soudní praxi říká. A i ty, i bez důkazů přímých, mohou vést k odsouzení. Vinen!
Zdeněk

Příspěvekod armin » sob 22. srp 2026 15:39:53

Zdeněk píše:
Nepřímé důkazy se tomu v soudní praxi říká. A i ty, i bez důkazů přímých, mohou vést k odsouzení. Vinen!

A čím jsem podle tvých soudů vinen?
armin

Příspěvekod Zdeněk » sob 22. srp 2026 16:18:36

armin píše:
Zdeněk píše:

A čím jsem podle tvých soudů vinen?

No to byla právě léčka, která mě napadla na tebe políčit, když jsem tu větu psal.

Židovská - sionistická novodobá identita je založena na přesvědčení 'všichni nás pronásledují'. Jenom protože jsme Židé. Dávají nám to za vinu.
Napadlo mě, že sdílíš-li tu identitu, chytneš se na to.

Protože jinak jde o soudní analogii dokazování pravdy (verdikt o vině je až její specifický oborový důsledek). Takže sis z toho mohl udělat srandu, nějak to proti mě otočit atd.

Tyhle jemné nuance prostě do sebe zapadají.
Zdeněk

Příspěvekod armin » sob 22. srp 2026 17:16:41

Zdeněk píše:
Židovská - sionistická novodobá identita je založena na přesvědčení 'všichni nás pronásledují'.

On Putin je Žid?
armin

Příspěvekod Zdeněk » sob 22. srp 2026 18:03:02

armin píše:
Zdeněk píše:
Židovská - sionistická novodobá identita je založena na přesvědčení 'všichni nás pronásledují'.

On Putin je Žid?

A Zelenský banderovec?
Zdeněk

Příspěvekod armin » sob 22. srp 2026 19:20:23

Zdeněk píše:
armin píše:
Zdeněk píše:

On Putin je Žid?

A Zelenský banderovec?

Banderovci mám dojem už jsou všichni mrtví. V té době, kdy bojovali banderovci, Zelenský ještě nebyl na světě.
armin

Příspěvekod Zdeněk » sob 22. srp 2026 20:03:15

armin píše:Banderovci mám dojem už jsou všichni mrtví.

Nejsou. Zelenský nedávno vydal dekret, kterým udělil elitní vojenské jednotce čestný název "Hrdinové UPA".
UPA jak známo spadala pod Banderu a provedla (mimo jiné, samozřejmě) volyňský masakr.
Zdeněk

Příspěvekod armin » sob 22. srp 2026 22:52:26

Zdeněk píše:

Nejsou. Zelenský nedávno vydal dekret, kterým udělil elitní vojenské jednotce čestný název "Hrdinové UPA".
UPA jak známo spadala pod Banderu a provedla (mimo jiné, samozřejmě) volyňský masakr.

Husité také nadělali spoustu masakrů, ale my máme s nimi spojený boj za svobodu a pravdu a ne masakry.
Máme dokonce Církev československou husitskou a byla by blbost říkat, že její členové jsou husité.

Podobné je to s UPA, kdy se Ukrajinci hlásí k pozitivnímu odkazu UPA, který symbolizuje její boj během druhé světové války za nezávislost Ukrajiny proti Sovětům i nacistickému Německu.

Pak se to povstání sice zvrhlo a zabloudilo, ale prvotní impulz a smysl jejího vzniku byl boj za svobodu a nezávislost. A to UPA nejspíš pro Ukrajince symbolizuje.
armin

Příspěvekod Zdeněk » ned 23. srp 2026 6:13:53

armin píše:
Zdeněk píše:

Husité také nadělali spoustu masakrů, ale my máme s nimi spojený boj za svobodu a pravdu a ne masakry.
Máme dokonce Církev československou husitskou a byla by blbost říkat, že její členové jsou husité.

Podobné je to s UPA, kdy se Ukrajinci hlásí k pozitivnímu odkazu UPA, který symbolizuje její boj během druhé světové války za nezávislost Ukrajiny proti Sovětům i nacistickému Německu.

Pak se to povstání sice zvrhlo a zabloudilo, ale prvotní impulz a smysl jejího vzniku byl boj za svobodu a nezávislost. A to UPA nejspíš pro Ukrajince symbolizuje.

Zaprvé a podružně, členové Církve československé husitské jsou husité, sami sebe tak nazývají.

Zadruhé a hlavně, náboženství a etnická příslušnost jsou hierarchicky odlišné věci. Pokud je postavíš na stejnou úroveň, vyúsťuje to v etnickou očistu.

Stejným metrem, jakým měříš Banderu a jeho UPA, měl bys přeci měřit i Hitlera a jeho fašisty (a tak podobně).
Jaký je rozdíl mezi bojem za čistou rasu německou a bojem UPA za národní emancipaci?

To je jen řečnická otázka, která se ti nehodí do krámu. Protože odkrývá, na které straně stojíš.
Zdeněk

Příspěvekod armin » ned 23. srp 2026 8:56:11

Zdeněk píše:Jaký je rozdíl mezi bojem za čistou rasu německou a bojem UPA za národní emancipaci?

To je jen řečnická otázka, která se ti nehodí do krámu. Protože odkrývá, na které straně stojíš.

To je naopak dobrá otázka.

Národní emancipace - boj za osvobození od nadvlády koloniálního režimu - a že si toho Ukrajinci za Stalina vytrpěli dost, je přirozený.

Boj za čistou německou rasu byla nacionalistická patologie a záminka k expanzi a zotročení jiných národů.
armin

PředchozíDalší

Zpět na Úvahy a zamyšlení