armin píše:Trini píše: Vidí to jako hrozné, že se negativním silám na Západě podařilo dosáhnout tohoto vzájemného slovanského vraždění.
To je oblíbený narativ. Fakt ale je, že to vzájemné slovanské vraždění v opravdu velkém měřítku zahájil Putin.
Pochybuji, že by Putin zaútočil na pokyn západu.
Ukrajina se pouze brání této masivní ruské invazi. To jsou fakta. Ne nějaké pohádky, že za vzájemné slovanské vraždění může někdo jiný.
Nějaký národnostní útlak je jen záminka. Podobně jako údajný národnostní útlak sudetských Němců u nás v Sudetech.
Rusko na zbrojení a válčení už vydává kolem 30 % HDP. Padlých nepočítaně. A to vše proč? Kvůli ukrajinštině?
My jsme se na rozdíl od Ukrajiny nebránili - naši spojenečtí chcimírové šli raději cestou jednání a tak přistoupili na Hitlerovy požadavky a nás vydali Hitlerovi.
Sami bychom se nejspíš neubránili.
Ukrajinci už vydrželi ruské bombardování ostřelování a masivní útočení na hranici fronty už přes čtyři roky.
To je opravdové hrdinství ukrajinského národa.
Plnohodnotná ruská invaze na Ukrajinu trvá přesně 4 roky, 4 měsíce a 29 dní (celkem 1 610 dní), přičemž samotný rusko-ukrajinský konflikt započal anexí Krymu již před 12 lety a 5 měsíci.
Naopak napadnout souseda pod nějakými národnostními záminkami, to hrdinství není, to je podlost.
To už tady bylo.
Zdeněk píše:
Dvojí metr armina, té sionistické zrůdy vezdejší, ani nejde vidět, protože jde o kilometr.
armin píše:Nějak mi uniklo, že by "banderovci" z Ukrajiny dlouhodobě ostřelovali Rusko raketami a že by nakonec vtrhli na Ruské území, pobili tam civilisty, znásilnili ženy a odvlekli rukojmí.
Všechno je to karma, Boží mlýny. armin píše:Zdeněk píše:
Dvojí metr armina,
Co ty si všechno o mně nevymyslíš..
Trini píše:
Ale nevymýšlí. Nebo snad ted vidíš bombardování Srbska NATEM pod nějakými národnostními záminkami jako podlost?
armin píše:Trini píše:
Ale nevymýšlí. Nebo snad ted vidíš bombardování Srbska NATEM pod nějakými národnostními záminkami jako podlost?
Tak ty si taky myslíš, že jsem sionistická zrůda?
Trini píše:armin píše:Trini píše:
Tak ty si taky myslíš, že jsem sionistická zrůda?
Abych řekla pravdu, tak sioniusmus neřeším. A koncept "člověk jako zrůda" taky není moje.
Měříš dvojím metrem, to ano. Tak to dělá velmi mnoho lidí. A neuvědomují si to. Něco je v nich, co jim znemožnuje, aby si to uvědomili. Takže za to v podstatě nemohou.
armin píše:Naštěstí to nemá na to, co se opravdu děje žádný vliv. U nás se to projevuje v politice, že někteří politici sází na jednu stranu názorů voličů, druzí na tu druhou a Babiš a Macinka teď jsou chvíli tak a chvíli onak. Myslím, že se tomu říká oportunismus, jak se udržet u moci a koryta - to koryto se týká hlavně Babiše, kterému to umožňuje čerpat beztrestně miliardy ze státního rozpočtu pro svoje rodinné firmy.
Trini píše: Ono není nikdy dobré nazývat voliče dezoláty, dezinformátory nebo svoločí.
armin píše: Myslím, že se tomu říká oportunismus,
Trini píše:armin píše: Myslím, že se tomu říká oportunismus,
Tak obvykle nazývali komunisti odpůrce režimu. Jak zaznělo v televizi nebo v radiu - to časté "...čeští oportunisté...." - tak se mi začlo dělat špatně a hned jsem to vypla. Tobě se to zřejmě líbilo, proto máš tak rád P. Pavla.
Trini píše:armin píše:Naštěstí to nemá na to, co se opravdu děje žádný vliv. U nás se to projevuje v politice, že někteří politici sází na jednu stranu názorů voličů, druzí na tu druhou a Babiš a Macinka teď jsou chvíli tak a chvíli onak. Myslím, že se tomu říká oportunismus, jak se udržet u moci a koryta - to koryto se týká hlavně Babiše, kterému to umožňuje čerpat beztrestně miliardy ze státního rozpočtu pro svoje rodinné firmy.
Jeho voličům to nevadí a lepšolidi mu ty miliardy závidí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník