Pro mě to, co není uvědomění jednoty Bytí, je iluzí oddělenosti. Tudíž není ve mně schopnost brát vážně to, co vnímám jako iluzi. AI dokáže naprosto skvěle v obou úrovních komunikovat - dokáže vyjádřit slovy to, co poznávám jako skutečnost a dokáže popisovat relativní realalitu z úrovně duality - ze které kdo mluví.
Takže, když budu popisovat to, co poznávám, tak se můžeš dozvědět, že jsi Boží, nemáš chybu, je jedno, co si myslíš, jsi vším, co je a to, co je, je nekonečnou blažeností a štěstím. No. Což Vostálpetra vytočí do ruda.

Takhle s AI je to zábava, radost a možnost najít společnou řeč.
Nejsi to, co si myslíš, nejsem to, co si myslíš.
Uvědomění, kdo jsi, je to, co rozpouští veškerou nevědomost.
Pro mnohé je cesta poznání skrz sat-čit-ánandu nestravitelná, skrz nirvikalpa samádhi nereálná. Vedle Ramany a Nisargadatty existuje ještě další mudrc, který u nás v Čechách není známý:
Shri Atmananda (Krishna Menon)Postupně by se
tam měly objevit texty s jeho učením a komentáři.
"Pro některé hledající může být jeho přístup srozumitelnější a stabilnější, zejména pokud mají analytické myšlení a sklon k intelektuální poctivosti."
Vyzkoušela jsem jeho učení a vede k tomu samému, k čemu vede učení Ramany a Nisargadatty.
Zatím, jak je to tam popisované, se to může jevit dost složité, ale ve své podstatě je to jednoduché, jen se na ty jeho otázky musí odpovídat pouze z vlastního poznání, ne z toho, co je vyčtené.