Paradoxy píše:Nic píše:A ještě jedna důležitá věc.
Podle učení Míly Tomášové (zejména v knihách jako Za čas a prostor) je vesmír zrcadlem našeho nitra. Pokud věříme v nepřátelské vesmírné civilizace, promítáme do vesmíru svůj vlastní strach. Pokud v sobě realizujeme lásku, uvidíme vesmír jako bezpečné a laskavé místo plné bratrských bytostí.
Jano, četla jsi knihu paní Míly za čas a prostor? Podle toho co jsi napsala to totiž spíš vypadá, že ne. Mám ji doma, tak ti ji můžu případně poslat nebo aspoň část ofotit a hodit ti to do mailu nebo tak něco.
Samozřejmě, že četla. Určitě v ní najdeš to, o čem mluvím.
Můžu Ti sem dát přímo doslovně to, co píše Míla Tomášová v knize Třpyt prázdna:
Něco o UFO
V poslední době se množí zprávy o UFO, o setkáních s bytostmi z jiných planet.
Země je malou kapičkou ve vesmíru. Je možné, že existují i jiné planety, kde je život podobný našemu. A jistě mohou někde v kosmu žít i bytosti, které nepotřebují tělesné formy, jako máme my, a proto mohou být i tam, kde by naše těla shořela nebo zmrzla.
Duchovně probuzený člověk se může uvědomit v celém vesmíru, avšak duchem, nikoli tělem, tím žije zde, na Zemi, v podmínkách jemu odpovídajících. Jinde ve vesmíru mohou být bytosti s takovými „těly“, které odpovídají podmínkám, v jakých se tyto bytosti právě nacházejí. Mohou být také duchovně propojeny s jinými bytostmi ve vesmíru.
Bytosti ze Siria mi například telepaticky sdělily, že mají povzbuzující vliv na vědu, umění a duchovní pokrok na naší planetě. Telepaticky jsem se také dozvěděla i jména některých známých umělců a vědců, které oni podporují vnitřní inspirací. Některá jména jsem již znala, některá jsem poznala dodatečně. Ale to bylo jen okrajové poznání, důležitější je vnitřní pomoc duchovního uvědomování.
Nemusíte se obracet k nim, obracejte se k Bohu, oni jsou však v této milosti velmi účinnou složkou. Milost Boží není jako oblak, který se snáší odněkud shůry na ubohé bytůstky, ale jde přes srdce lidí i vyšších bytostí, které jsou svou vyspělostí do této milosti zařazeny. Podle mých poznatků jsou bytosti ze Siria na vyšší úrovni než my, lidé, a jako takové vysílají svůj pomocný vliv na naši planetu. Ke styku s lidmi nepotřebují žádné kosmické lodě, nic, co by bylo v nějaké hmotné úrovni. Jim stačí síla dobré myšlenky, která se spojuje s myslí lidí a poznává ji do vyšší, čistší a tvůrčí úrovně. Nemusíme si tyto „bytosti“ nijak představovat, stačí se soustředit myslí na sílu moudrosti. I v nás je tato modrá hvězda zastoupena, a proto koresponduje s centry moudrosti ve vesmíru. Komu se otevře kosmické vědomí, najde v sobě i moudrost „bytostí“ ze Siria.
Jednou přijela na chatu dáma, Francouzka, zástupkyně a první žačka francouzského mistra Jo. Jezdila po Evropě s propagací jejich skupiny, která žije na jednom havajském ostrově a živí se tkaním s barevným hedvábných látek. Jejich motivy vystihují pravdě na nějakou horu a podle jejich víry a přesvědčení je tam ve styku s UFO. Svým žákům pak sděluje nové duchovní poznatky a instrukce. Se svojí žákyní, cestující po světě, je v telefonickém i telepatickém spojení.
Byla právě v Polsku, když ji mistr vyzval, aby jela do Čech, že třicet km od Prahy, tam a tam, je domek, kde žijí dva starší duchovní manželé. Že je velmi důležité, aby se s nimi setkala. A tak nemeškala a přijela, vedena intuicí. Bylo u nás tehdy několik velmi pokročilých přátel a s dámou Clothe jsme meditovali. Zažívala hluboké uvnitřnění a při odjezdu velice děkovala.
Za krátkou dobu jsme dostali poštou krásně upravenou knihu o životě a činnosti jejich skupiny (též charitativní) a rovněž o stycích mistra Jo s UFO. V knize je věnování s mnoha díky za hluboké stavy, které u nás Clothe prožívala. Zároveň s knihou přišel dopis psaný francouzsky a anglicky, že nás bytosti UFO vybraly jako jediné z východního bloku na let do vesmíru, ale můžeme si prý vzít s sebou 200 osvícených žáků a že pro nás přiletí kosmická loď.
Vzali jsme to samozřejmě jako žert, ale oni sami tomu opravdu věří. My jsme se ještě s žádnými UFO nesetkali. Zamyslela jsem se nad tím, jak to může být. V minulosti se někteří „vyvolení“ stýkali s anděly, génii, velkými bratry... a třeba ďábly. Byly to jejich představivostí zpersonifikované síly dobré, ale někdy také zlé.
Proč by si lidé nemohli dnes zpersonifikovat modernější ufony?
To, co poznávala Míla Tomášová, poznávají i další probuzené bytosti. Proto k Emanuelovi napsal Ram Dass předmluvu, proto o channelingu mluví s porozuměním i Tolle
Ve své podstatě je veškerý Vesmír projekcí mysli, může v něm být cokoliv, ale podstata toho všeho je jen jedna, proto Míla doporučuje: "obracejte se k Bohu".