Soňa Peková

Re: Soňa Peková

Příspěvekod armin » stř 26. lis 2025 18:46:42

Když už jsme u těch vědců, tak moje žena byla v týmu který vedla profesorka z přírodověděcké fakulty. Ta byla vedle toho také bláznivá duchovňačka jako třeba ta Peková.
A byla mimo jiné jakože léčitelkou. A léčila prý dokonce i po telefonu.
Když byly naměřeny výsledky paní profesorkou vedených pokusů, neodpotvrdili teorii paní profesorky. A tak tlačila na výzkumníky, aby výsledky pro závěrečnou zprávu, která bude publikována v renomovaných časopisech (týkalo se to výzkumu diagnostiky schizofrenie) "upravili" tak, aby to vycházelo.

No a ta Peková, napřed se nechá natočit Šilhovou, jak je nadšená a dojatá jak lidstvo v příštích dnech přejde do páté dimenze,
Pak k tomu nedošlo, tak prohlásila, že na tom videu není ona, ale že to video vyrobil někdo s pomocí AI.

Taže když je někdo renomovaný věděc, není to ještě zárukou, že není podvodník a ambiciozní zmetek toužící hlavně po slávě.
armin

Poděkoval: 46
Poděkováno: 95-krát v 91 příspěvcích

Příspěvekod Salmo1cz » čtv 27. lis 2025 11:42:30

To je bohužel smutné.Vnitřní démon dokáže uchvátit nejenom nás jednoduché, ale i ambiciózní vzdělané, nehledě na to, že závěr studie musí být verifikován i studií v jiné laboratoři.
Takže jenom ztráta času a prostředků.
Salmo1cz

Poděkoval: 2
Poděkováno: 9-krát v 9 příspěvcích

Příspěvekod Trini » sob 06. pro 2025 13:58:49

Tomáš Lukavec

SONA PEKOVÁ: Odtajněné SOUVISLOSTI vyplouvají? [nové vize z budoucna]

https://www.youtube.com/watch?v=U5TrhrGxYh8

:)
Trini

Poděkoval: 378
Poděkováno: 144-krát v 132 příspěvcích

Příspěvekod Trini » úte 10. bře 2026 20:34:37

:idea2:

Tvořme si vlastní realitu [Soňa Peková a Sueneé]

https://www.youtube.com/watch?v=4QAsf3V-G7E

Trini

Příspěvekod Trini » čtv 12. bře 2026 19:25:29

SOŇA PEKOVÁ: Toto se nesmí opakovat [Otázky & Odpovědi]

https://www.youtube.com/watch?v=kgABgdMBEfo

Trini

Příspěvekod Trini » úte 17. bře 2026 0:11:09

SOŇA PEKOVÁ a pokec s vámi, diváky :-) (AKTUÁLNĚ)

Tomáš Lukavec

https://www.youtube.com/watch?v=pZfYl8F10kA

Trini

Příspěvekod armin » úte 17. bře 2026 15:38:04

Trini píše::idea2:

Tomáš Lukavec

Nějak stále nevím, proti komu ta Soňa vlastně bojuje, kdo jsou ti ONI. Bill Gates, nebo i náš současný ministr zdravotnictví, který byl za covidu ministrem zdravotnictví, nebo Babiš, který byl předsedou vlády a odpovědný za tu údajnou "šaškárnu" a na Staroměstském náměstí také bojovní aktivisté malovali bílé kříže na Staroměstském náměstí za mrtvé na covid kvůli tomu, že vláda nedělá potřebná opatření, přeplněné nemocnice, nedostatek podpůrných dýchacích přístrojů, jen v naší ulici se na covid a nedostatek místa v nemocnicích doma udusili dva lidé.

Pokud by Soňa chtěla, může také rozjet žalobu u našich soudů, podat trestní oznámení případně žalobu k mezinárodnímu soudu na někoho nevím, koho a nikdo jí v tom určitě nebude bránit.
Když říká: "Petr Kotlár sehnal tu vakcínu"- to byl tedy výkon od ministra zdravotnictví :) , nebo že někdo řekl, že "vakcína je neodlišitelná od biologické zbraně" jak to ještě zdůrazňuje.
Stále nevím o co jí vlastně v těch jejích projevech jde.
Ty Trini jsi s ní nejspíš v souladu - že jí sem dáváš, tak bys to mohla třeba vysvětlit, jak to vidíš ty.
armin

Příspěvekod Trini » úte 17. bře 2026 18:39:35

armin píše:

Tomáš Lukavec

Když s tím máš nějaký problém, tak se tím nezabývej.

T. Lukavec tam říká, že to hodně lidí zajímá, a proto je u něho S. Peková tak často.

Trini

Příspěvekod armin » úte 17. bře 2026 19:21:36

Trini píše:
armin píše:

Tomáš Lukavec

Když s tím máš nějaký problém, tak se tím nezabývej.

T. Lukavec tam říká, že to hodně lidí zajímá, a proto je u něho S. Peková tak často.

Proto mne to zajímá a proto se tě ptám, že to dost lidí zajímá a jsou s tím v souladu. Ty třeba evidentně souzníš s texty pana Tomáše, tak mne obzvláště zajímá tvůj názor. Samozřejmě každý si může myslet co chce a mne zajímá, proč si někdo myslí a zastává něco jiného než já. Z čeho to vychází, proč si to myslí atd. To je podstata diskuze ze které může vzejít nějaké hlubší pochopení. Co tě na tom, co říká a zastává Soňa, oslovuje.
armin

Příspěvekod Trini » úte 17. bře 2026 19:58:36

armin píše: Samozřejmě každý si může myslet co chce a mne zajímá, proč si někdo myslí a zastává něco jiného než já. Z čeho to vychází, proč si to myslí atd. .

Existuje mnohost a rozmanitost, takže smyslem určitě není, aby si všichni lidé mysleli to samé - a vůbec nezáleží na tom, že se to naprosté většině politiků nelíbí. ;)

S. Peková prochází zajímavým vývojem a mnohé lidi to oslovuje. Toto forum je pro inspirace, takže se to sem hodí.
Trini

Příspěvekod Trini » úte 17. bře 2026 20:04:53

P.S.

Mimochodem: Já vím, proč si myslíš to, co si myslíš. Tolik let jsi do mne štouchal, a přesto nevíš, jak to mám. Vypadá to tedy, že to tvoje štouchání do druhých je úplně k ničemu.
Trini

Příspěvekod armin » úte 17. bře 2026 20:44:40

Trini píše:P.S.

Mimochodem: Já vím, proč si myslíš to, co si myslíš. Tolik let jsi do mne štouchal, a přesto nevíš, jak to mám. Vypadá to tedy, že to tvoje štouchání do druhých je úplně k ničemu.

Sleduji tě, jak se vyvíjíš, a když mi není něco jasné, tak se zeptám. :)
armin

Příspěvekod armin » stř 18. bře 2026 16:05:36

P.S.
Zajímavější by bylo, kdyby Soňa řekla alespoň co je konkrétně předmětem žaloby a kdo je konkrétně žalován nebo alespoň uvedla odkaz, kde je to dostupné, místo té spousty řečí okolo.
U mně je to tak s tím očkováním, že já i moje okolí a příbuzní jsou několikrát očkovaní tou mRNA vakcínou a žádný problém, i moje o 7 let starší setra a rodiče manželky.
A Evulína, o 12 let mladší než já, neočkovaná, už tady není. Tím vůbec nechci říci, že kvůli tomu zemřela.
....

V roce 2021 byl u nás covid-19 hlavní příčinou úmrtí u 25,5 tisíce lidí.

Negativní dopady očkování k dnešnímu dni od počátku očkování u nás:
Potvrzená úmrtí:
Státní ústav pro kontrolu léčiv (SÚKL) k červnu 2022 evidoval pouze jeden případ, kde byla uznána pravděpodobná souvislost s vakcinací. Od té doby nebylo publikováno žádné další potvrzené úmrtí přímo způsobené vakcínou.
Nahlášená podezření:
Historicky bylo nahlášeno celkem 122 podezření na úmrtí (údaj z konce roku 2021), která byla postoupena k dalšímu šetření. Většina těchto úmrtí nastala u osob s vážným chronickým onemocněním nebo ve velmi pokročilém věku, kde k úmrtí došlo nezávisle na očkování.
Poměr rizik:
Podle demografických studií z let 2024–2025 očkování v ČR významně snížilo celkovou úmrtnost na covid-19 (až 3,5krát) a u očkovaných osob bylo prokázáno nižší riziko úmrtí ze všech příčin ve srovnání s neočkovanými.
armin

Příspěvekod Trini » stř 18. bře 2026 18:37:55

Soňa Peková 1. díl: Vakcíny proti covidu obsahují velké množství DNA. Ta se může integrovat do buněk

https://www.youtube.com/watch?v=qwdiP_AtnrU

:!:
Trini

Příspěvekod Trini » stř 18. bře 2026 18:39:13

Soňa Peková 2. díl: Za covidu přicházely noty z jednoho centra, proto všichni reportéři říkali totéž

https://www.youtube.com/watch?v=EQBbxvXmXfQ

Trini

Příspěvekod Trini » stř 18. bře 2026 18:40:47

SOŇA PEKOVÁ: Musím se soudit, neb jsem souzena. Prošetřování vakcín už nevěřím... [zhodnocení 5 let]

https://www.youtube.com/watch?v=QmSsqaloG1E

Trini

Příspěvekod armin » čtv 19. bře 2026 21:59:00

Co by Soňa byla, kdyby Covidu nebylo? Ta její "spiritualita" nějak nezabrala, tak se vrací zase k Covidu, který ale už v podstatě nikoho neohrožuje.
Prostě se namlsala (její ego) tím zájmem a ohlasem a špatně se jí to teď opouští. Tak už mlátí jenom prázdnou slámu.
Tak se mi to jeví.
armin

Příspěvekod Zdeněk » pát 20. bře 2026 4:09:10

armin píše:V roce 2021 byl u nás covid-19 hlavní příčinou úmrtí u 25,5 tisíce lidí.

Negativní dopady očkování k dnešnímu dni od počátku očkování u nás:
Potvrzená úmrtí:
Státní ústav pro kontrolu léčiv (SÚKL) k červnu 2022 evidoval pouze jeden případ, kde byla uznána pravděpodobná souvislost s vakcinací. Od té doby nebylo publikováno žádné další potvrzené úmrtí přímo způsobené vakcínou.
Nahlášená podezření:
Historicky bylo nahlášeno celkem 122 podezření na úmrtí (údaj z konce roku 2021), která byla postoupena k dalšímu šetření. Většina těchto úmrtí nastala u osob s vážným chronickým onemocněním nebo ve velmi pokročilém věku, kde k úmrtí došlo nezávisle na očkování.
Poměr rizik:
Podle demografických studií z let 2024–2025 očkování v ČR významně snížilo celkovou úmrtnost na covid-19 (až 3,5krát) a u očkovaných osob bylo prokázáno nižší riziko úmrtí ze všech příčin ve srovnání s neočkovanými.

To máš z AI, že. :)
Ty už jsi jak ta Jana. Co ty jí máš co vyčítat.

Svou datovou analýzu z covidových dat, publikovaných na britském vládním serveru, jsem ti předkládal. Ty jsi jí ani nebyl schopen porozumět (na rozdíl od čističe oken Vostála, který mi skutečně solidně dokázal oponovat).

U nás se této problematice věnuje a přesvědčivě argumentuje datový vědec Tomáš Fürst, který je v datové analýze pochopitelně mnohem kompetentnější než já, a na kterého jsem také poukazoval. Tak jako na Dr. Maloneho či Luc Montagniera.

Je pozoruhodné, jak argumentaci těchto vědců přinejmenším nepopřeš, ale nejsi schopen z toho vyvodit žádnou změnu ve svém světozoru.
Tak jaký ty jsi duchovňák tvl.

A to nemluvím o profesním programování, kterému musí předcházet datová analýza, jinak později programátor spláče nad programem a investovaným úsilím. Kterou ty jsi pořádně ani nikdy nedělal, protože je zjevné, že k tomu nemáš žádný vztah.
A k tomu tvůj sionizmus. A vedoucí postavení v bance.
To nemusí být člověk zrovna Einstein, pokud si jen letmo přečetl Izraelskou lobby od Mearsheimera a aproximuje situaci v USA na situaci v ČR.
Zdeněk

Poděkoval: 3
Poděkováno: 20-krát v 20 příspěvcích

Příspěvekod Trini » pát 20. bře 2026 5:28:47

armin píše:Tak se mi to jeví.

A jak se to jeví jiným?

Z komentářů:

Klobuk dole pred Vami p. Soňa a dakujem, ze este existuju taki ludia ako ste Vy.

Já se také přidávám k poděkování za paní Soňu Pekovou. Skvělý rozhovor, jako vždy. Paní Soňa je obrovský "bojovník". Smekám za její odvahu

P.Peková, sleduji Vás od covidu a fandím Vám, držte se.Jste úžasná žena.Budou dělat vše, jen aby se podvodcovid neřešil.

Výjimečná dáma, jsme vděční, že bojujete dál

Pani DOKTORKE Pekovej patrí OBROVSKÁ VĎAKA a ÚCTA za jej prácu a odvahu. Zachránila mnoho životov. Je VZÁCNY človek s veľkým "Č".
Vďaka

Máme Vás rádi. Krásné ráno

Jste pro naši společnost velmi důležitá. Narovnáváte poměry v zemi.

UŽASNÁ paní Soňa

Stelesnenie statočnosti

Trini

Příspěvekod armin » pát 20. bře 2026 9:52:14

Zdeněk píše:U nás se této problematice věnuje a přesvědčivě argumentuje datový vědec Tomáš Fürst,

https://www.prahain.cz/zdravi/nechaly-s ... 23974.html

"Ale vláda i odborníci tvrdí, že vakcíny na plodnost nemají vliv. Jak to?

To je časté tvrzení, ale žádná vědecká studie, která by to opravdu sledovala, neexistuje. Abychom mohli spolehlivě říct, že vakcíny nemají vliv na plodnost, musela by proběhnout prospektivní, randomizovaná studie. A taková nikdy neproběhla. Nikde na světě.
"

Tedy ani nikde na světě neproběhla taková prospektivní, randomizovaná studie, která by závěry - podezření Tomáše Fursta potvrzovala.

Příčiny poklesu porodnosti jsou nejspíš jiné a přirozené dané společenským vývojem:

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-cesko-dal-vymira-propad-porodnosti-miri-k-novemu-rekordu-40523284
armin

PředchozíDalší

Zpět na Úvahy a zamyšlení