Nic píše: když se prohlédl omyl, ve kterém žije většina obyvatel této planety?
Nevidím to jako omyl. Zdroj nemanifestuje omyly. Zdroj manifestuje různé druhy zkušeností, které v manifestaci prožívá. Do toho také patří zapomnění sama sebe a pak zase vzpomenutí sama sebe.
Reakce po vzpomenutí může být zřejmě různá - podle toho, jak hluboké bylo zapomenutí.
Vzpomínám si, že to bylo: Aha, no jasně - žádné velké překvapeni. A všechno pak dávalo smysl.
......................
Paradoxy se ted chová, jak to Honzam vulgárně popsal. Zřejmě prodělává nějakou těžkou životní fázi, kterou si sama zavinila - aspon tak to tvrdí, že člověk si za všechno může sám. A tak se odreagovává na mně a na tobě. Pokud to bude přehánět, tak by se mohl informovat majitel fora. Nezapomenu, jak ji těšilo, že Pedrito banoval - podle jejích slov "vyrazil" - Honzama. Mne netěší, když je někdo banován, ale pokud se někdo chová tak - jak to vulgárně nazval Honzam - tak by měl vědět, že v tomto foru jsou pravidla.
viewtopic.php?f=4&t=2Toto fórum není fórem kritiků nebo recenzentů. Pokud chcete druhé inspirovat, měli byste psát o něčem co Vás zaujalo, nadchlo nebo třeba potěšilo. Tj. všechny témata by měli začínat pozitivně.

Nicméně v diskuzi pod daným filmem nebo knihou mohou zaznít i kritické názory, v tomto je fórum naprosto otevřené.
https://www.inspiruj.cz/viewtopic.php?f=4&t=307Vítej milý spolutvůrče,
jsem moc rád, že jsi se rozhodl s námi tvořit na tomto fóru. Při tvém přispívání zde, měj prosím na mysli zachování zdejší inspirativní atmosféry.
Aby jsi měl určitý návod, co tím mám na mysli, tak jsem sepsal těchto několik následujících vět:
INSPIRACE

- Toto fórum je zaměřeno na inspiraci, nejedná se o klasické diskuzní fórum. Tj. jedná se o fórum pro sdílení naší inspirace.
- Jde hlavně o inspiraci k duchovnímu rozvoji a poznání, a to pozitivní cestou.
- Všechny příspěvky by v sobě měly nést tuto inspirativní informaci.
Předpokládám, že se tady jako na každém dobře vedeném foru před banováním ( časově omezeném nebo trvalém) nejdříve varuje. Tak to bylo, pokud si vzpomínám, u Vostálpetra.
...............................................................
Forum bez pravidel je
http://www.vp.inspiruj.cz/, vytvořené pro Vostalpetra. Tam se může každý vyřádit.