Stav společnosti

Re: Stav společnosti

Příspěvekod armin » pon 16. bře 2026 13:50:43

Zdeněk píše:
armin píše:Tou dobou já už budu na Venuši a budu mít příjemnější starosti než vy tady na překlápějící se Zemi.

Venuše je domovská planeta Ra, k němuž přezíravý postoj tu jen těžko skrýváš, tak to by asi neprošlo.

To je v pohodě, Tady na Zemi mám třeba přezíravý postoj k Putinovi, ty máš zase přezíravý postoj ke mně a stejně jsme tu všichni na stejné planetě.
Třeba se s RA budeme nakonec kamarádit. :)

A jestli nakonec ty texty RA nejsou jen polovědomé fantazie média co s ním údajně komunikuje.
Prostě život je změna a dobrodružství poznání, pro nás, co se nezasekneme na každé hovadině. :)
armin

Poděkoval: 46
Poděkováno: 95-krát v 91 příspěvcích

Příspěvekod Zdeněk » pon 16. bře 2026 16:37:20

armin píše:Tady na Zemi mám třeba přezíravý postoj k Putinovi, ty máš zase přezíravý postoj ke mně a stejně jsme tu všichni na stejné planetě.

To je ale možné právě jen ve 3. dimenzi. Všechna monoteistická náboženství učí o následném rozdělení, ten pude do ráje, ten do pekla (příp. očistce).
Ra se na to dívá mnohem komplexněji, jako na evoluci vědomí.

Čili míchat, střetávat se, mohou negativní a pozitivní entity z vyšších dimenzí jen nepřímo skrze 3. dimenzi vezdejší - klasicky zde působí ďábel vs. anděl, nebo Orion vs. Konfederace podle Ra.

Tobě to ale nic neříká, protože jsi zřejmě klasická, postupně se (leplovsky ovšem) vyvíjející entita z 2. dimenze (z opice).
Kdežto já jsem Poutník. To je spešl entita. Která se sem inkarnovala ač nemusela, z vyšších dimenzí, kvůli urychlení svého vývoje. Proto to učení Ra se mnou rezonuje.
Zdeněk

Poděkoval: 3
Poděkováno: 19-krát v 19 příspěvcích

Příspěvekod armin » pon 16. bře 2026 17:37:34

Zdeněk píše:Kdežto já jsem Poutník. To je spešl entita. Která se sem inkarnovala ač nemusela, z vyšších dimenzí, kvůli urychlení svého vývoje. Proto to učení Ra se mnou rezonuje.

Tak to máš dobrý :)

A co jsi se už naučil? Kromě těch textů RA?

A přiletíš se někdy za mnou na Venuši podívat?

Obrázek
armin

Poděkoval: 46
Poděkováno: 95-krát v 91 příspěvcích

Předchozí

Zpět na Úvahy a zamyšlení