Trini píše:Alaja píše:Trini píše:Tyhle řeči přicházejí od člověka, který doposud vykládal o své adoptivní dceři jen a jen negativní věci. Na Poradně si lidé píšou, jak je to hrozné pro dítě, když ho rodiče vidí jen jako h..o u cesty. A Jana tomu přizvukuje. O svých vlastních dětech nic negativního neříká. Macecha a pastorek?
Dobrý člověk by si přiznal: Nezvládl jsem to. I třeba: Dával jsem svoje nejlepší, ale ještě jsem neměl s dětmi žádné zkušenosti, a tak zřejmě došlo k chybám. Rozhodně ne: Byl jsem perfektní, dával jsem jen a jen lásku, selhalo dítě.
Kdepak, psala o ní i pozitivní věci - jako že když se ona osoba vrátila z pobytu v cizině, tak si nakoupila pár bytů a živí se jejich pronajímáním, či tak nějak , možná, že už je to zase jinak......
Jenomže to právě vidí jako negativní - řekla o ní, že ji zajímají jen peníze a majetek.
Ale vždyť J. majetek a peníze také zajímají. Ono být chudý v chladné Evropě, kde pomalu všechno někomu patří, je něco jiného, než být chudý v teplých krajinách , kde jsou ještě nějaké ty buše, pralesy, pusté hory, kam se může praktikující duchovňák bez problémů odebrat a meditovat si v chatrči z větví nebo z kamenů doaleluja.
Trini píše:Alaja píše:....a vyrobila si soukromý gulášek, kterým nyní krmí své obecenstvo na internetu...
O to jí jde, o obecenstvo. Zatím ale žádné nemá, i když si právě z toho důvodu založila forum.
To by jsi ji křivdila, ona své obecenstvo má...a má ho dost obšírné.
A nové postupně přibývá...odkud myslíš, že se braly na Poradně ty dětské otázky typu - Kolikrát si to mám denně udělat, aby to bylo akorát? \No přece nejspíš od bývalých dětských pacientů, které na Poradnu pozvala.......
Proč myslíš, že jsem z toho diskusního fora, které se sice tvářilo jako že je o duchovnu, ale často to bylo jen o otázkách dětí na záležitosti kolem sexu, raději odešla?
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...