Je vtipné pozorovat, jak se snažíš mě a Pedrita posouvat na posezeníčko a poukazuješ přitom na mě

Nevím, co Jana řekla, nečtu to.
Jářek píše:Nevím, co Jana řekla, nečtu to. To jestli si dobře vzpomínám radilas i ty. Na ní nereagovat. Ale mě to trvalo léta, to zrealizovat. Nemohu proto druhým vyčítat, že to co ona na "svých stránkách", říkala oponentům, ať jdou diskutovat jinam,
Trini píše:Jářek píše:Nevím, co Jana řekla, nečtu to. To jestli si dobře vzpomínám radilas i ty. Na ní nereagovat. Ale mě to trvalo léta, to zrealizovat. Nemohu proto druhým vyčítat, že to co ona na "svých stránkách", říkala oponentům, ať jdou diskutovat jinam,
Na "svém" si může dělat, co chce, nebo? Ty jsi na "svém" taky "vykopl" Homzama, když se ti zachtělo. Tady bys to nemohl.
A Posezeníčko jsi mohl vést tak, aby tam bylo živo. Tu šanci jsi měl...
Jářek píše:Nevím, co Jana řekla, nečtu to. To jestli si dobře vzpomínám radilas i ty. Na ní nereagovat. Ale mě to trvalo léta, to zrealizovat. Nemohu proto druhým vyčítat, že to co ona na "svých stránkách", říkala oponentům, ať jdou diskutovat jinam, i jí doporučeje někdo, kdo vidí její tendence...
Aneb kdo je bez chyby, ať hodí kamenem.
Jářek píše:Trini píše:Jářek píše:Nevím, co Jana řekla, nečtu to. To jestli si dobře vzpomínám radilas i ty. Na ní nereagovat. Ale mě to trvalo léta, to zrealizovat. Nemohu proto druhým vyčítat, že to co ona na "svých stránkách", říkala oponentům, ať jdou diskutovat jinam,
Na "svém" si může dělat, co chce, nebo? Ty jsi na "svém" taky "vykopl" Homzama, když se ti zachtělo. Tady bys to nemohl.
A Posezeníčko jsi mohl vést tak, aby tam bylo živo. Tu šanci jsi měl...
Dal jsem to vám, bylo to na každém včetně tebe, co z toho uděláte.
Trini píše:Jářek píše:Nevím, co Jana řekla, nečtu to. To jestli si dobře vzpomínám radilas i ty. Na ní nereagovat. Ale mě to trvalo léta, to zrealizovat. Nemohu proto druhým vyčítat, že to co ona na "svých stránkách", říkala oponentům, ať jdou diskutovat jinam, i jí doporučeje někdo, kdo vidí její tendence...
Aneb kdo je bez chyby, ať hodí kamenem.
U Ježíše to fungovalo, ale u tebe, který sám házíš "kameny", jsou to jen prázdná slova.
Máš z toho to, co sis udělal. Zdeněk nechce být pod tvou kontrolou a já také ne. A Honzam zřejmě také ne.
Jářek píše:Máš z toho to, co sis udělal. Zdeněk nechce být pod tvou kontrolou a já také ne. A Honzam zřejmě také ne.
Nn. vy jmenovaní z toho máte, co jste si udělali. Mě je to putna...
Trini píše:Jářek píše:Máš z toho to, co sis udělal. Zdeněk nechce být pod tvou kontrolou a já také ne. A Honzam zřejmě také ne.
To není pravda. Prostě jsi to nezvládl, protože ti to je, jak jsi právě napsal, putna.
Toto forum - inspiruj - např. vydrželo tak dlouho, protože se o něj majitel opravdu staral. Dokonce pro Vostalpetra vytvořil jeho vlastní forum.
To i Janina Poradna dlouhou dobu fungovala - Jana se opravdu starala, aby tam všichni byli spokojeni - než to začlo váznout.
Trini píše:Jářek píše:Máš z toho to, co sis udělal. Zdeněk nechce být pod tvou kontrolou a já také ne. A Honzam zřejmě také ne.
To není pravda. Prostě jsi to nezvládl, protože ti to je, jak jsi právě napsal, putna.
Toto forum - inspiruj - např. vydrželo tak dlouho, protože se o něj majitel opravdu staral. Dokonce pro Vostalpetra vytvořil jeho vlastní forum.
To i Janina Poradna dlouhou dobu fungovala - Jana se opravdu starala, aby tam všichni byli spokojeni - než to začlo váznout.
Jářek píše:Trini píše:Jářek píše:Nn. vy jmenovaní z toho máte, co jste si udělali. Mě je to putna...
No ono to posezeníčko funguje,
Zpět na Abraham-Hicks - Abrahamovo učení
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků