[quote="Zdeněk"]
Ty ale armine jsi 4. čakru neaktivoval. Proto mne např. podezíráš z pedofilie, protože mám obecně rád děti. Což je absurdní. Proto na otázku muže "Miluješ mě?" vůči jinému muži si nedovedeš představit než jakousi výzvu k homosexuálnímu styku. Ačkoli právě tuto otázku položil Ježíš Nazaretský.
Ale právě absence aktivace 4. čakry je charakteristika negativní entity, v našem kulturním prostředí ponejvíce sionisty.
Potíž je, že jsi nedomrlá, nevyzrálá entita, sklizně neschopná. A tak půjdeš na jinou planetu 3. úrovně, protože Země se překlápí do pozitivní 4.
V negativní 4. bys vzhledem ke své nevyzrálosti nevydržel počáteční intenzívní boj o moc.
No konečně se můžeme zase vrátit k naší plodné diskuze se Zdeňkem.
A Jana nám od toho nebude těmi svými "vážnými" promluvami neplodně odvádět pozornost.
S tou pedofilií tě nepodezírám, akorát to byla asi moje trochu provokativní reakce na tvoji zamilovanost do Chrystýnky.
P.S. Nevíš náhodou jak se ta jiná planeta jmenuje? Jak jí tamní domorodci říkají?
Až se ta naše planeta překlopí., bude to stále ta, co obíhá kolem Slunce mezi Venuší a Marsem?
Nebo jiná, někde jinde a já budu pořád tady, na Zemi?