Iluze duality a realita celistvé jednoty Bytí

Re: Iluze duality a realita celistvé jednoty Bytí

Příspěvekod Trini » úte 10. bře 2026 11:09:16

armin píše:
Nic píše:Ale ani ty nejlepší vyjadřovací schopnosti AI nebyly nic platné a dopadlo to tak, že vidím, že není možné už dál s diskuzí pokračovat.

Ano, to je správné rozhodnutí. Tudy cesta nevede :)

Ale jak dlouho ti ta abstinence asi vydrží... :donknow:

Už se loučila tolikrát....

A co jsme se tentokrát dověděli nového: Nic. Stále dál tvrdí, že je probuzená a my ostatní ne. :?
Trini

Poděkoval: 377
Poděkováno: 144-krát v 132 příspěvcích

Příspěvekod Jářek » úte 10. bře 2026 11:24:18

V dobách krize nepomůže člověk, který se utápí v naříkání a zoufání spolu s ostatními. Pomůže ten, v kom přebývá klid, a kdo v tomhle klidu s rozvahou jedná.

Však krize už je fuč, ne? Se nemůžeš znovu ztratit, jestli ses našla.
Ale vzpomenout si, jak lidé cítí a myslí můžeš, když jim chceš něco předat.
Také jsi před začátkem duch. cesty řešila spoustu osobních trablů, co tě k tomu nakonec přivedly.

To nebylo, že ti někdo řek, už to máš, a hned bylo.
Tahle a podobné informace tu jsou, a slyší je kde, kdo.
Lidé pro ně jezdí za advaitovými mistry, pár dnů jsou v rauši,
vrátí se domů, a fííí, je to fuč. Tak už se zas těší na příští, "už to máš."
Jářek

Poděkoval: 2
Poděkováno: 6-krát v 6 příspěvcích

Příspěvekod Nic » úte 10. bře 2026 11:26:45

Jářek píše:
V dobách krize nepomůže člověk, který se utápí v naříkání a zoufání spolu s ostatními. Pomůže ten, v kom přebývá klid, a kdo v tomhle klidu s rozvahou jedná.

Však krize už je fuč, ne? Se nemůžeš znovu ztratit, jestli ses našla.
Ale vzpomenout si, jak lidé cítí a myslí můžeš, když jim chceš něco předat.
Také jsi před začátkem duch. cesty řešila spoustu osobních trablů, co tě k tomu nakonec přivedly.

To nebylo, že ti někdo řek, už to máš, a hned bylo.
Tahle a podobné informace tu jsou, a slyší je kde, kdo.
Lidé pro ně jezdí za advaitovými mistry, pár dnů jsou v rauši,
vrátí se domů, a fííí, je to fuč. Tak už se zas těší na příští, "už to máš."

Je ve mně tak dokonale čisto, všechno vyřešeno, nekonečné Božské Bytí plné lásky. Ano, tohle je vlastně to nejdůležitější - co je skutečné, je ta láska, která je.

:srdce:
Nic

Poděkoval: 81
Poděkováno: 18-krát v 18 příspěvcích

Příspěvekod Zdeněk » úte 10. bře 2026 11:51:09

armin píše:
Zdeněk píše:
Ty jsi pathologický lhář. Manipulátor. Možná i psychopat, protože ti zjevně chybí zábrany tak činit.

Ženy ve své ženské intuici tě odhalily už dávno, já na to musel přijít až takhle pracně logicky. :-)

Pochopitelně nemá smysl s tebou diskutovat.

Ještě jsem se za svůj dlouhý život s něčím tak extrémním, jako se v poslední době projevuje Jana nesetkal.
Narazil jsem na seznamu na tohle, to by odpovídalo - přímo lékařská diagnoza takového postižení:

Jsem v pohodě. Člověka s usměvavou depresí prozradí časté opakování určitých frází
Lidé, kteří dávají veřejně najevo své štěstí, jej ne vždy skutečně cítí. Dělají všechno možné, aby působili spokojeně, a přizpůsobují tomu i své vyjadřování. Toto chování může značit hluboké problémy s duševním zdravím. Podle odborníků takové lidi prozradí časté opakování určitých frází.

https://www.novinky.cz/clanek/zdravi-js ... .seznam.cz

Spíše to lépe vystihuje Ra kosmologie.
Jana aktivovala 4. čakru, ale fatálně jí chyběla upřímnost (na což Ra u našich lidí poukazuje). A tak místo aby plně aktivovala následnou čakru 5., zůstala ve 3. (čili v egu). Které se náramně dobře v univerzální lásce (což Jana považuje za osvícení) cítilo a mazaně se do role osvícené obléklo.

Ty ale armine jsi 4. čakru neaktivoval. Proto mne např. podezíráš z pedofilie, protože mám obecně rád děti. Což je absurdní. Proto na otázku muže "Miluješ mě?" vůči jinému muži si nedovedeš představit než jakousi výzvu k homosexuálnímu styku. Ačkoli právě tuto otázku položil Ježíš Nazaretský.

Ale právě absence aktivace 4. čakry je charakteristika negativní entity, v našem kulturním prostředí ponejvíce sionisty.

Potíž je, že jsi nedomrlá, nevyzrálá entita, sklizně neschopná. A tak půjdeš na jinou planetu 3. úrovně, protože Země se překlápí do pozitivní 4.
V negativní 4. bys vzhledem ke své nevyzrálosti nevydržel počáteční intenzívní boj o moc.

Obrázek
Zdeněk

Poděkoval: 3
Poděkováno: 19-krát v 19 příspěvcích

Příspěvekod armin » úte 10. bře 2026 13:10:59

[quote="Zdeněk"]

Ty ale armine jsi 4. čakru neaktivoval. Proto mne např. podezíráš z pedofilie, protože mám obecně rád děti. Což je absurdní. Proto na otázku muže "Miluješ mě?" vůči jinému muži si nedovedeš představit než jakousi výzvu k homosexuálnímu styku. Ačkoli právě tuto otázku položil Ježíš Nazaretský.

Ale právě absence aktivace 4. čakry je charakteristika negativní entity, v našem kulturním prostředí ponejvíce sionisty.

Potíž je, že jsi nedomrlá, nevyzrálá entita, sklizně neschopná. A tak půjdeš na jinou planetu 3. úrovně, protože Země se překlápí do pozitivní 4.
V negativní 4. bys vzhledem ke své nevyzrálosti nevydržel počáteční intenzívní boj o moc.

No konečně se můžeme zase vrátit k naší plodné diskuze se Zdeňkem. :)
A Jana nám od toho nebude těmi svými "vážnými" promluvami neplodně odvádět pozornost.

S tou pedofilií tě nepodezírám, akorát to byla asi moje trochu provokativní reakce na tvoji zamilovanost do Chrystýnky.

P.S. Nevíš náhodou jak se ta jiná planeta jmenuje? Jak jí tamní domorodci říkají?
Až se ta naše planeta překlopí., bude to stále ta, co obíhá kolem Slunce mezi Venuší a Marsem?
Nebo jiná, někde jinde a já budu pořád tady, na Zemi?
armin

Poděkoval: 46
Poděkováno: 95-krát v 91 příspěvcích

Předchozí

Zpět na Úvahy a zamyšlení