Jářek píše:Nikdo nikoho nezmapuloval. To jsou jen takové zvěsti.
Vy dva byste se měli s Durou usmířit, a to tak že hezky.
Zdeněk píše:"Já bych chtěl říct, Dano, jsi tady s námi a my jsme s tebou", uzavřel prezident Petr Pavel se slzami v očích.
Kdysi mě Drábová zaujala poznámkou k Pavlu Novotnému: "Tebe bych si za prezidenta představit dokázala".
Takovýho magora chtít za prezidenta zjevně u atombáby poukazuje na osobní vazbu. Rovněž Pavel se s Novotným zná osobně. A armina obrana Pavla rovněž poukazuje na osobní vazbu.
Tahle sebranka chce vybrat 12,5 milionu Kč na střelu schopnou zasáhnout Moskvu či Petrohrad.
OK, ale nedělejte si z nás živé štíty pro možnou odvetu.
V tom totiž spočívá arminská manipulace. Schovávat se za druhé, využívat druhé. Armin ve své práci ostatně nic jiného nedělal.
Jářek píše:Zdeněk píše:"Já bych chtěl říct, Dano, jsi tady s námi a my jsme s tebou", uzavřel prezident Petr Pavel se slzami v očích.
Kdysi mě Drábová zaujala poznámkou k Pavlu Novotnému: "Tebe bych si za prezidenta představit dokázala".
Takovýho magora chtít za prezidenta zjevně u atombáby poukazuje na osobní vazbu. Rovněž Pavel se s Novotným zná osobně. A armina obrana Pavla rovněž poukazuje na osobní vazbu.
Tahle sebranka chce vybrat 12,5 milionu Kč na střelu schopnou zasáhnout Moskvu či Petrohrad.
V tom totiž spočívá arminská manipulace. Schovávat se za druhé, využívat druhé. Armin ve své práci ostatně nic jiného nedělal.
Kde tys byl když Magor za svý názory bručel za mřížemi? Nejde o jeho dokonavost, jde o to že co cítil, to žil, a nenechal si to vzít ani tím žalářem.
Jářek píše:Zdeněk píše:"Já bych chtěl říct, Dano, jsi tady s námi a my jsme s tebou", uzavřel prezident Petr Pavel se slzami v očích.
Kde tys byl když Magor za svý názory bručel za mřížemi? Nejde o jeho dokonavost, jde o to že co cítil, to žil, a nenechal si to vzít ani tím žalářem.
Jářek píše:Jářek píše:Nikdo nikoho nezmapuloval. To jsou jen takové zvěsti.
Vy dva byste se měli s Durou usmířit, a to tak že hezky.
A co ty? Co cítíš, že by arminovi pomohlo, to napíšeš?
Také bys chtěl práci, kde bys hovno dělal?
Na tryzně za atombábu jsi byl? Asi ne, na to jsi moc malý pěšák. Musíš se víc snažit, no.
A co ty? Co cítíš, že by arminovi pomohlo, to napíšeš?
Eva Nada píše:Miroslavovi chybí laskavost, je to namyšlený suchar.
Jářek píše:Eva Nada píše:Miroslavovi chybí laskavost, je to namyšlený suchar.
Jáčko je dobrý tvor, ale jeho vykládání druhých není dobré.
A je to z jeho plachet, že Miroslav je sebestředný vykuk, či co.
Je to mediální nesmysl - manipulace s přesvědčeními, ideji, atd.
Mrzí mě to, ale je to tak.
Eva Nada píše:Jářek píše:Eva Nada píše:Miroslavovi chybí laskavost, je to namyšlený suchar.
Jáčko je dobrý tvor, ale jeho vykládání druhých není dobré.
A je to z jeho plachet, že Miroslav je sebestředný vykuk, či co.
Je to mediální nesmysl - manipulace s přesvědčeními, ideji, atd.
Mrzí mě to, ale je to tak.
Ještě mi řekni, že ty v jeho projevech vnímáš laskavost, obyčejnou lidskou přirozenost, člověčenstvi...

Jářek píše:Vím to, že je obyčejný lidský přirozený človíček a moudrý. Za to nevsadím pravítko, ale klíďo život.
Jářek píše:Lidi jako je Putin a Trump a Kim atd raděj nehodnotím. Jestli lidstvo přesčasně zhyne, bude za tím těhle pár lidí.
Zdeněk píše:Jářek píše:Vím to, že je obyčejný lidský přirozený človíček a moudrý. Za to nevsadím pravítko, ale klíďo život.
Zajímavé, vsázet život na jakýsi nick odněkud z internetu.
Čili buď jsi blázen, nebo se znáte osobně. Nebo obojí.
Ale hezky téma armin freudovsky pojmenoval, že.
Jářek píše:A co ty, potkal ses někdy s Ra, kterýhos přijal za učitele
Jářek píše:nebo někoho, komu roky podsouváš, "vy za to můžete!"?
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 23 návštevníků