Manipulátoři mezi námi

Re: Manipulátoři mezi námi

Příspěvekod Jářek » ned 26. říj 2025 7:01:13

Zdeněk píše:
Jářek píše:A co ty, potkal ses někdy s Ra, kterýhos přijal za učitele

Ne. Podobně jako jsem nepotkal Buddhu, Lao-c, Ježíše z Nazaretu....

Jářek píše:nebo někoho, komu roky podsouváš, "vy za to můžete!"?

Ty potkávám každý den. Žiju v ČR, bohužel.

Vyhýbáš se tématu. Že je člověk smrtelný pochopitelně neznamená, že bude lehkovážně vsázet život.
Neboli trefil jsem hřebíček na hlavičku a tak jen zmateně blábolíš, že.

Je to jádro pudla. Na čem ti v životě záleží? Na pocitu vyjímečnosti svého intelektu, a jeho nálepek na děje,
nebo sama dřeň těch dějství?
K čemu jsou dobré tvé spekulace ohledně lidí zde, jejihž vnímání jsou jinde než tvé?
Jářek

Poděkoval: 1
Poděkováno: 6-krát v 6 příspěvcích

Příspěvekod Zdeněk » ned 26. říj 2025 7:05:29

Jářek píše:K čemu jsou dobré tvé spekulace ohledně lidí zde, jejihž vnímání jsou jinde než tvé?

Zeptej se armina. Máme to podobné.
Zdeněk

Poděkoval: 0
Poděkováno: 14-krát v 14 příspěvcích

Příspěvekod Jářek » ned 26. říj 2025 7:27:42

Zdeněk píše:
Jářek píše:K čemu jsou dobré tvé spekulace ohledně lidí zde, jejihž vnímání jsou jinde než tvé?

Zeptej se armina. Máme to podobné.

Neřek bych. Mě jen zaujme, když někdo mluví o manipulaci, ale nechová se nijak jinak než ten, koho z ní obviňuje.

Ty máš na obzoru zájmu stranu mainstreamu a opozice k ní.

Dáš za tu opozici život? Já ani za jednu.
Jářek

Příspěvekod Zdeněk » ned 26. říj 2025 7:52:31

Jářek píše:Ty máš na obzoru zájmu stranu mainstreamu a opozice k ní.

Tedy za "obzoru zájmu stranu mainstreamu a opozice" život dávat nebudeš, ale za to, že za nickem jménem armin je "obyčejný lidský přirozený človíček a moudrý" život dávat budeš?

Mohl bys to vysvětlit?
Zdeněk

Příspěvekod Jářek » ned 26. říj 2025 8:03:15

Zdeněk píše:
Jářek píše:Ty máš na obzoru zájmu stranu mainstreamu a opozice k ní.

Tedy za "obzoru zájmu stranu mainstreamu a opozice" život dávat nebudeš, ale za to, že za nickem jménem armin je "obyčejný lidský přirozený človíček a moudrý" život dávat budeš?

Mohl bys to vysvětlit?

Ano, dostali jsme se k tomu jádru. Je to život za intuici.

Tobě tvá intuice říká něco jiného, a taky za ní život položíš.

Chápeš?
Jářek

Příspěvekod Jářek » ned 26. říj 2025 8:49:12

A že se tu mihla Jana, a řek jsem jí to i v našem mailování, že se mi nemůže líbit,
jak prezentuje duchovno...

Jenže já ty učitelský, které tak ráda cituje ani neznám, nepřečet jsem od nich jedinou knihu.

A podleh jsem proudu, účastnil se jejímu nápravování...

A za to se tu veřejně omlouvám.

Neb když svoboda, tak svoboda :give_flower:
Jářek

Příspěvekod Zdeněk » ned 26. říj 2025 9:43:52

Jářek píše:Ano, dostali jsme se k tomu jádru. Je to život za intuici.

To je zajímavé. Tedy z nějakého internetového textu psaného pod jakýmsi nickem tvoje intuice vyvozuje hodnocení člověka za tím nickem, na které bys vsadil život?

Tedy s tím jsem se ještě nesetkal. Tedy s takovou manipulací. S tak hloupou manipulací. :)
Zdeněk

Příspěvekod Jářek » ned 26. říj 2025 9:58:01

Zdeněk píše:
Jářek píše:Ano, dostali jsme se k tomu jádru. Je to život za intuici.

To je zajímavé. Tedy z nějakého internetového textu psaného pod jakýmsi nickem tvoje intuice vyvozuje hodnocení člověka za tím nickem, na které bys vsadil život?

Tedy s tím jsem se ještě nesetkal. Tedy s takovou manipulací. S tak hloupou manipulací. :)

Ano, my trampové odkojení studánkami, dýchající žár ohně a spící ve spacáku hvězd, jsme jiní než postavy navlečené pohledy těch druhých navzájem. Já jsem tu jen na zkušené, a zatím propadám. Ne a ne se v těch mezilidských vztazích vyznat.

Mým domovem ztichlá je příroda..
a dál už to neznám,
pam pam...
Jářek

Příspěvekod Jářek » ned 26. říj 2025 10:20:58

Ale už nikdy, nikdy nikdoucí, nepůjdu v průvodu jakékoliv strany. Válka je vůl a nemá opodstatnění než v sebestředných zájmech. A na tohle já házím stříbrňák - vybijte se navzájem.. a bude klid.
Jářek

Příspěvekod Zdeněk » ned 26. říj 2025 12:16:11

Jářek píše:Ale už nikdy, nikdy nikdoucí, nepůjdu v průvodu jakékoliv strany. Válka je vůl a nemá opodstatnění než v sebestředných zájmech. A na tohle já házím stříbrňák - vybijte se navzájem.. a bude klid.

S násilím se musí počítat, protože existuje. A tedy existuje jeho spravedlivé a nespravedlivé uplatnění.

Když na mě budeš mířit bezdůvodně pistolí, z morálního hlediska nemusím čekat, až stiskneš spoušť. Mohu stisknout spoušť první a zabít tě.

Majdan byl zorganizován tajnými službami ze zahraničí za účelem ukrajinizace ruskojazyčného obyvatelstva. Legálně zvolený Janukovič byl nelegálně svržen a východní část si nemohla zvolit prezidenta. Následné Kyjev represe si vyžádaly 14000 mrtvých. Minské dohody byly podle přiznání Merkelové jen zástěrkou pro získání času na vyzbrojení Ukrajiny. Boris Johnson nakonec osobně sabotoval už dohodnutou mírovou smlouvu.

Tak co chceš ty vole? Izrael v Gaze páchal mnohem horší zločiny proti lidskosti, což úspěšně vymlčujete. Vaším cílem totiž od počátku byla strategická porážka Ruska a Velký Izrael. Manipulativní selekcí informací formujete fiktivní narativ a veřejný souhlas.
Zdeněk

Příspěvekod Jářek » ned 26. říj 2025 12:34:52

Zdeněk píše:
Jářek píše:Ale už nikdy, nikdy nikdoucí, nepůjdu v průvodu jakékoliv strany. Válka je vůl a nemá opodstatnění než v sebestředných zájmech. A na tohle já házím stříbrňák - vybijte se navzájem.. a bude klid.

S násilím se musí počítat, protože existuje. A tedy existuje jeho spravedlivé a nespravedlivé uplatnění.

Když na mě budeš mířit bezdůvodně pistolí, z morálního hlediska nemusím čekat, až stiskneš spoušť. Mohu stisknout spoušť první a zabít tě.

Majdan byl zorganizován tajnými službami ze zahraničí za účelem ukrajinizace ruskojazyčného obyvatelstva. Legálně zvolený Janukovič byl nelegálně svržen a východní část si nemohla zvolit prezidenta. Následné Kyjev represe si vyžádaly 14000 mrtvých. Minské dohody byly podle přiznání Merkelové jen zástěrkou pro získání času na vyzbrojení Ukrajiny. Boris Johnson nakonec osobně sabotoval už dohodnutou mírovou smlouvu.

Tak co chceš ty vole? Izrael v Gaze páchal mnohem horší zločiny proti lidskosti, což úspěšně vymlčujete. Vaším cílem totiž od počátku byla strategická porážka Ruska a Velký Izrael. Manipulativní selekcí informací formujete fiktivní narativ a veřejný souhlas.

A co mi tím chceš říct? Zvěrstva se dějou od pravěku. U zvířat je to pochopitelné, že se navzájem požíraj. Ale člověk to může promyslet, procítit, to zvěř nemůže. Proto ho to činí mnohem horším živočichem, když v tom nachází smysl a radost...
Jářek

Příspěvekod Zdeněk » ned 26. říj 2025 12:45:14

Jářek píše:A co mi tím chceš říct?

Tím ti chci říct, že svým mentálním postojem, svojí volbou, za to můžeš. Všichni jsme propojeni, a na každém tedy záleží.
Zdeněk

Příspěvekod Jářek » ned 26. říj 2025 12:57:48

Zdeněk píše:
Jářek píše:A co mi tím chceš říct?

Tím ti chci říct, že svým mentálním postojem, svojí volbou, za to můžeš. Všichni jsme propojeni, a na každém tedy záleží.

A ty za to nemůžeš? Ty jsi mi povedenej týpek. Jedna loď a každá kabina si hraje na kapitánský můstek. Sice loď nese vítr,
ale každý hrdě stojí za svou hračkou kormidla, kouká z okýnka a myslí si, že to řídí...

Já ti to neoplatím, že za to můžeš, byla by to stejná lež. Jen jestli ti můžu poradit, vrať se ke kořenům a neběhej zbytečně po všech čertech.
Jářek

Předchozí

Zpět na Úvahy a zamyšlení