Stav společnosti

Re: Stav společnosti

Příspěvekod Nic » čtv 19. úno 2026 17:08:19

Zdeněk píše:
Nic píše:
Zdeněk píše:Relace 10.14 je o něčem jiném.

Všiml sis, že když ten Tvůj odkaz rozklikneš, že se Ti objeví ne 10.14, ale 100.14?

A i když uvědomění jednoty Bytí není možné nijak obsáhnout logikou, přeci jen může být logicky jasné, že Jednota Bytí je Jednota Bytí. Tudíž jakákoliv rozdělenost na něco, co, jsi (ten kritizující) a něco, co nejsi (to kritizované), je jen iluze oddělenosti?

Všiml až teď (mám lehkou formu dyslexie, tak mi to v hlavě občas takhle zablbne).

Nicméně prašť jak uhoď, 10.14 stejně jako 100.14 neobsahují tvůj (resp. AI) uvedený citát. Copak sis toho nevšimla?
(10.14 ve cvičení jedna je mimochodem velmi podnětné cvičení o tom co JE)

Čili místo aby sis všímala podstaty diskuzní věci, všímáš si přehlédnutí.

Podstata věci je, že jsi AI cvok. Protože jsi neoddělitelná od textů. Ty jsi osvícená asi jako písmenka v knize.

Pro mě je tohle ve skutečnosti zábava, i když Ti z celého srdce přeju, ať poznáváš, kdo skutečně jsi.

Takhle Ty ve mně vidíš cvoka, a mě se to nijak nedotýká. Já v Tobě vidím Božskou podstatu, kterou vnímám jako štěstí, uvědomuju si ji jako Lásku, blaženost, přestože Ty máš pocit, že s tím nemáš nic společného.

:D

Hlavně si to, co píšu, neber osobně, aby Ti to nestouplo do hlavy, protože s Tvou osobou (egem) to skutečně nemá nic společného.

Jak by řekl Ra: Všechna zkreslení jsou jen dočasná, ale Stvořitel v Tobě je věčný.
Nic

Poděkoval: 81
Poděkováno: 18-krát v 18 příspěvcích

Předchozí

Zpět na Úvahy a zamyšlení