Trini píše:Holt jsme se dověděli, že armin je zamindrákovaný ublíženec - který piští, protože mu vadí, co píše Vidlák. Takže ano, Vidlák zatnul do živého.

Mně to nijak nevadí, co píše vidlák. Proč myslíš, že by mi to mělo vadit?
Já ho beru jako příklad nějakého psychologického, společenského a politického jevu. A zamýšlím se nad společenskými jevy, které probíhají a nad jejich aktéry, komentátory apod.
Podobně mi nevadí, co říká nebo dělá Putin. Je to jeho volba, jeho svoboda či nesvoboda a jeho karma. Podobně jako mi nevadí že lvi zabíjejí a žerou jiná zvířata, podobně jako lidé - kteří si to povětšině nechají zabít a dovézt až pod nos. A tak Putin zase nechává zabíjet Ukrajince či své odpůrce a má k tomu své důvody v podstatě jako každý jiný má důvody k tomu, co dělá. Tak to v lidské společnosti chodí, stejně jako v té zvířecí.
A ty individuální důvody jsou zajímavé pro poznávání lidství, protože není kouře bez ohně a právě ten oheň za tím, jak se člověk projevuje, reaguje je z pohledu duchovního poznání klíčový. A není nutné se učit jen ze svých chyb ale i z chyb druhých lidí. Ušetříme si tím hodně času a utrpení.
Tobě něco vadí, že usuzuješ, že mně vadí, co píše vidlák? Tobě vadí co někdo jiný píše nebo říká?