honzam píše:První důležitým krokem je přestat psát o sobě samé v množném čísle.
Jana píše:To, co nás k peklu připoutává, není peklo, které naši bližní mohou prožívat, není to soucit s nimi,
ale nevědomost, čím jsou, čím jsme.
Trini píše:honzam píše:První důležitým krokem je přestat psát o sobě samé v množném čísle.Jana píše:To, co nás k peklu připoutává, není peklo, které naši bližní mohou prožívat, není to soucit s nimi,
ale nevědomost, čím jsou, čím jsme.
Ted už si to konečně přiznala, že je připoutaná k peklu. Asi jí došlo, že by o něm pořád - jako jediná - nepsala, kdyby k němu nebyla připoutaná. Uvědomila si rovněž, že je nevědomá. Snad ted zacne opravdu hledat.
honzam píše: Jana vybrala pořadí 46, 48, 52, 57....
Nic píše:honzam píše: Jana vybrala pořadí 46, 48, 52, 57....
Honzo, když sem píšeš příspěvek, vybíráš pořadí minut a vteřin pro jeho odeslání?
Taky věříš představám, obdobně jako Péťa, že to máš jinak, než já?
Nic píše:Péťo, vážně věříš tomu,...
Trini píše:Mě to neruší.
Nic píše:Trini píše:Mě to neruší.
V pořádku, Božství přece nemůže nic rušit.
Nic píše:V tom místě, kde jsme se nerozdělili, neruší vůbec nic, dokonce ani mazání, ani banování neruší,
neruší ani když Bůh cokoliv zruší.
Nic píše:V tom místě, kde jsme se nerozdělili,
Trini píše:Nic píše:V tom místě, kde jsme se nerozdělili,
Mimochodem: Žádné rozdělení se nekonalo a ani konat nemůže. To jsou představy ve tvé mysli. Nechceš už od nich upustit?
honzam píše:Jana už dřív psala, že maže a banuje láska, čímž sama potvrzuje mou teorii o protikladech, které se navzájem plodí. Láska tak plodí nenávist.
láska -> ban -> nenávist
Trini píše:Honzama, co máš s tím peklem, o kterém Jana pořád píše? Kolem ní to stále čpí ohněm a sírou, ale u tebe vnímám v podstatě pohodu. Mýlím se? Jsi plný pekla, jak píše Jana?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník