Alaja píše:
Jinak..... víš stále velmi málo o těch světlech.....
Tino píše:Eva Nada píše:Neví někdo, jak se jmenuje ten film o životě Trungpy z roku 2011, o kterém se tam píše?
"Bláznivá moudrost"
Festival tibetských filmů
https://www.csfd.cz/film/432847-blazniv ... komentare/
Takhle se to rozprostřeně projevuje a žije v životě a setkáme se s tím, ale už nesmlouvavě ve smrti.
Trini píše:Alaja píše:
Jinak..... víš stále velmi málo o těch světlech.....
Akorát to, co si někde přečetl. Proto mu víc vyhovuje alkoholik ověšený zlatem. Ale v podstatě je mi toho Trungpy líto, takový nádherný start a takové zmaření všeho. I v tom ho zřejmě armin kopíruje. Prostě nedokážou odolat pokušení. A navíc se přecenujou - jejich duchovní pýcha jim namlouvá, že to zvládnou. A zatím je čeká jen naprostý duchovní úpadek.
Jak se říká: čím větší výšky se dosáhne, tím hlubší je pak při nezvládnutí pokušení pád.
Alaja píše:Hmm, Trungpa také neberu,
Alaja píše:
Tak se rozhodni - byl nebo nebyl jen rádoby?
Jinak..... víš stále velmi málo o těch světlech..... asi jsi málo meditoval, když jsi ten volný čas promarnil pitím a sexem....to já jsem si meditovávala i v tramvaji, metru a autobusu (dopravní prostředky, které mne ve všední dny vozily do práce....meditovala jsem si i na různých přednáškách a schůzích pod.
Alaja píše:
Nevím proč, ale když jsem jeho fotku viděla prvně, tak jsem si ho šoupla mezi korejce...
armin píše:Alaja píše:
Tak se rozhodni - byl nebo nebyl jen rádoby?
Jinak..... víš stále velmi málo o těch světlech..... asi jsi málo meditoval, když jsi ten volný čas promarnil pitím a sexem....to já jsem si meditovávala i v tramvaji, metru a autobusu (dopravní prostředky, které mne ve všední dny vozily do práce....meditovala jsem si i na různých přednáškách a schůzích pod.
U Trungpy se nemusím "rozhodovat". Stejně jako u pana Tomáše.
Světel jsem si užil dost, meditoval jsem, organizoval společné meditace a stále teď také medituji v dopravních prostředcích, v čekárnách u lékaře a velmi intenzivně například u zubaře, když mi vrtá zuby. Tam jsem uviděl i podstatu bolesti - strach z dezintegrace těla a když ten strach člověk opustí, zkušenost, že ta bolest je skoro až nesnesitelná intenzivní láska Šaktí...
Alaja píše:
Nevím proč, ale když jsem jeho fotku viděla prvně, tak jsem si ho šoupla mezi korejce...
To jsi udělala dobře. Jeto zkrátka v souladu s tvojí schopností poznat z fotky charakter toho, kdo je na fotce.
A je určitě dobré dělat to, co je v souladu s tvým cítěním a nic si nenalhávat nevžívat se do ničeho, co ti není vlastní.
Vypadá to docela přesvědčivě, že to není nic pro tebe ani pro trini.
Tak se tím nemusíte (ale samozřejmě i můžete) vzrušovat.
To jsi udělala dobře. Jeto zkrátka v souladu s tvojí schopností poznat z fotky charakter toho, kdo je na fotce.
A je určitě dobré dělat to, co je v souladu s tvým cítěním a nic si nenalhávat nevžívat se do ničeho, co ti není vlastní.
Vypadá to docela přesvědčivě, že to není nic pro tebe ani pro trini.
Tak se tím nemusíte (ale samozřejmě i můžete) vzrušovat.
Eva Nada píše:Simtě, pomozte mi najít celý film a můžete se tu dále navzájem dobírat beze mě
armin píše:Eva Nada píše:Simtě, pomozte mi najít celý film a můžete se tu dále navzájem dobírat beze mě
To je tady snad jediná (Eva), která si nehraje na probuzenou. Nejen před diváctvem tady, ale ani sama před sebou.
Eva Nada píše:
A na co by mi to bylo????
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník