Paradoxy píše:Já to tady prostě žeru, je tu spousta praktických ukázek, jak z hovna udělat ještě větší hovno a ještě to pěkně rozmáznout
Jářek píše:No nadával jsem démonovi, ne Janě.
To je podobný jak u nás, tak všude stejnýJářek píše:Mě hovno nevadí. Každý s ním má zkušenost. Nevadí mi ani když mi kámoš řekne, ty kokote, zapoměl jsi vyprat palety!
Páč rozumím svýmu zapomění i nasranosti kolegy, co je musel prát za mě.
Ale pak si na obědě vyprávíme ftipy o blondýnách, a žádná potíž
Jářek píše:Mohli jsme si na posezeníčku v pohodě všichni povídat, poznat jak to druhý má, trkance brát s nadhledem...
Jářek píše:Jaký si to lidi udělaj, takový to maj.
Trini píše:Jářek píše:Mohli jsme si na posezeníčku v pohodě všichni povídat, poznat jak to druhý má, trkance brát s nadhledem...
To právě později už nebylo možné. Durodara tě upozornoval, že to hodně záleží na tobě.Jářek píše:Jaký si to lidi udělaj, takový to maj.
Právě: Jaký sis to udělal, takový to máš.
Stejně jako Zdeněk nechci být ani pod Janinou ani pod tvou kontrolou.
Ještě, že existuje inspiruj. Tady jsme si všichni rovni, Jana nemůže banovat, ty nemůžeš banovat.
Jářek píše:
S Durodarou se známe a jsme v kontaktu. Je v pohodě.
Paradoxy píše:Takže ti Trini můžu s klidem napsat, že ta konverzace, kterou tady provádíš, je lhaní si do své vlastní kapsy? Skrývá se za tím tvá touha, aby tě ostatní viděli jako dokonalou a strach, že pokud přiznáš své nedostatky, ztratíš svou tvář před ostatníma?
Když furt omíláš pana Tomáše a jeho laskavost, tak se snaž být sama laskavá a ne si na to jen hrát a v každém druhém komentáři rozmazávat špínu ostatních, ve skutečnosti je to tvá vlastní bída. Poukazovat na ostatní, aniž bys stočila alespoň jednou pohled k sobě.Klidné mi na to napiš co uznáš za vhodné, každé slovo bude tvé a jen tvé. A nebo mě ignoruj.
Paradoxy píše:Tady by mohla být možná dobrá rada: naslouchej, co ti druhý sděluje ( a porovnej to s tím, jak to vnímáš ty nebo co o tom víš ty) a to co nejupřímněji, obrať se do svého nitra, jaké vnímáš pocity? Berou se z tvého odporu? Nebo z toho, že se cítíš být uražený? Kde se bere odpor nebo uraženost? Neprojektuješ to náhodou na ostatní? To co je tvůj stín? Nebo projektuje někdo jiný svůj stín na tebe? Je potřeba jasné rozlišování a bdělá pozornost.
Paradoxy píše:Tady by mohla být možná dobrá rada: naslouchej, co ti druhý sděluje ( a porovnej to s tím, jak to vnímáš ty nebo co o tom víš ty) a to co nejupřímněji, obrať se do svého nitra, jaké vnímáš pocity?
Paradoxy píše:Berou se z tvého odporu? Nebo z toho, že se cítíš být uražený? Kde se bere odpor nebo uraženost? Neprojektuješ to náhodou na ostatní? To co je tvůj stín? Nebo projektuje někdo jiný svůj stín na tebe? Je potřeba jasné rozlišování a bdělá pozornost.
Trini píše:Jářek píše:
Řekla bych, že ted jsme všichni v pohodě. Neutrální pásmo.
Ano. Jsi čisté plátno a k tomu dodám nedotknutelné a dokonalé, už seš skoro jako JanaTrini píše:Paradoxy píše:Takže ti Trini můžu s klidem napsat, že ta konverzace, kterou tady provádíš, je lhaní si do své vlastní kapsy? Skrývá se za tím tvá touha, aby tě ostatní viděli jako dokonalou a strach, že pokud přiznáš své nedostatky, ztratíš svou tvář před ostatníma?
Když furt omíláš pana Tomáše a jeho laskavost, tak se snaž být sama laskavá a ne si na to jen hrát a v každém druhém komentáři rozmazávat špínu ostatních, ve skutečnosti je to tvá vlastní bída. Poukazovat na ostatní, aniž bys stočila alespoň jednou pohled k sobě.Klidné mi na to napiš co uznáš za vhodné, každé slovo bude tvé a jen tvé. A nebo mě ignoruj.
Ty si svůj stín promítáš zrovna na mne? To jsem tak čisté plátno?
Jářek píše:Trini píše:Jářek píše:
Řekla bych, že ted jsme všichni v pohodě. Neutrální pásmo.
Chtěl jsem citovat, ale zmáčk jem "líbit".
Jářek píše:V phodě možná jsme, ale koukni co to udělá, když tu svou pohodu hodíš do placu.
Jářek píše: To říká i ta Jana, kdo mistry nevidí jako já, je v iluzi.
Nic píše:Jářek píše: To říká i ta Jana, kdo mistry nevidí jako já, je v iluzi.
![]()
![]()
![]()
Tím není myšlena žádná osoba, ale Tvé pravé Já, které je vším. A odtud pramení moudrost Mistrů, která v Tobě zní, když zmizí připoutanost k osobnímu.
Trini píše:[
Ale řádil jsi pěkně, když tě Honzam častoval nadávkami. Ještě jsi toho na sobě holt moc neodpracoval. Zřejmě máš problém si to přiznat.
Zpět na Abraham-Hicks - Abrahamovo učení
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků