Jářek píše:Nic píše:Trini píše:Pokud vím, tak při osobních setkáních o duchovních tématech nemluví a chová se normálně. Takže po takovém setkání mohou mít lidé problém, jak reagovat na ty nesmysly, co pak zase píše ve foru - a toho chce zřejmě zcela vědomě využít.
Pokud vím, tak Jana se chová normálně vždycky úplně normálně. Je šťastná, že je to co je. Je šťastná, že jste, a s tím nemá normálně nikdo problém. Když se to žije, tak s tím není vůbec žádný problém.
Akorát, když se o tom píše, tak se to štěstí může jevit jako neštěstí, protože se to bere jako osobní obtížně dostupná záležitost.
Tak to furt nekolotočuj a nerozebírej. Je to, jak to je.
Neunav ta slova. Je to strašná škoda pro mnohé, když je jim slovo láska tlačeno do uší, jak vata.
Nic píše:Jsi tím štěstím pravého Já, proto o něj není možné přijít, jakmile víš, kdo jsi.

Nic píše:
Když budu posuzovat Tvou osobu, posuzuje ji moje nevědomost, ego, mysl. Pro skutečné uvědomění toho, kým ve své podstatě jsi, nemůže mysl zaclánět svým posuzováním.
Nic píše:Pro ignoranty, kteří něco takového nemohou pochopit, je setkání s tím důvodem k vyšilování.
Možná chce lidem zcela vědomě/nevědomě škodit - a lásku, neustálým opakováním toho slova v nesmyslných spojeních, zhnusit. Přece si už mohla dávno všimnout, že tímto velmi negativním způsobem na lidi působí, a přesto to dělá pořád dál.
armin píše:Trini píše:
Před časem mi někdo sdělil, že Jana je ve skutečnosti velmi neštastná. Přišlo mi to trochu podivné, ale tohle o usměvavé depresi by to vysvětlovalo. Ale jinak jsem už také přemýšlela o jejím duševním zdraví.
Tohle mne napadlo už dříve, jestli jí třeba nezemřelo dítě nebo něco podobného a takhle se s tím vyrovnává - jako Viktorka u splavu. V poslední době už je přímo hluchá k tomu, co jí kdo píše a jen opakuje ty svoje fráze a chytá se teď navíc AI jako topící se všeho, co by mu mohlo pomoci.

Jářek píše:Možná chce lidem zcela vědomě/nevědomě škodit - a lásku, neustálým opakováním toho slova v nesmyslných spojeních, zhnusit. Přece si už mohla dávno všimnout, že tímto velmi negativním způsobem na lidi působí, a přesto to dělá pořád dál.
Každý je jiný, natož ženy. Maj emoce chtící být krásná a vyhovující a vyslyšená...
armin píše:
Ještě jsem se za svůj dlouhý život s něčím tak extrémním, jako se v poslední době projevuje Jana nesetkal.
Trini píše:Nic píše:Jsi tím štěstím pravého Já, proto o něj není možné přijít, jakmile víš, kdo jsi.
Co to píšeš za nesmysly? Snad si nemyslíš, že někdo není Absolutnem, jenom protože o něm neví?
Trini píše:
A tak pro mne vzniká otázka, jak zacházet s člověkem, který trpí usměvavou depresí a píše na veřejném foru, kde už leta svojí chorobou způsobuje neustálé konflikty. Kvůli své chorobě za to nemůže, ale co s tím?

Nic píše:Trini píše:Nic píše:Jsi tím štěstím pravého Já, proto o něj není možné přijít, jakmile víš, kdo jsi.
Co to píšeš za nesmysly? Snad si nemyslíš, že někdo není Absolutnem, jenom protože o něm neví?
Nepíšu, že tím nejsi, ale naopak, píšu, že tím jsi, i když si myslíš, že jsi něco jiného, než Já. Proto nemůžeš o mě přijít.
![]()
![]()
Trini píše:armin píše:
Ještě jsem se za svůj dlouhý život s něčím tak extrémním, jako se v poslední době projevuje Jana nesetkal.
Také jsem se ještě nikdy s něčím tak extrémním nesetkala.
Trini píše:Trini píše:armin píše:
A vypadá to, že se to pořád zhoršuje.
Nic píše:Proto pořád píšu - hledám slova - pomocí promluv Probuzených - pomocí AI - jak vyjádřit, že jsi Já - tudíž žádná oddělenost ve skutečnosti neexistuje, oddělenost je iluze.
Jářek píše:Trini píše:A vypadá to, že se to pořád zhoršuje.
Ne, je to pořád stejné.
Jářek píše: Ale proč nejet za Janou a říct jí to vše z oka do oka?
Jářek píše: To už by nebylo tak šup šup. Čímž neříkám, že je mi blízká její prezentace.
Jano, to co tu předvádíš mi není vůbec blízké, a říkal jsem ti to roky.
Nemá smysl už se hádat.
Jářek píše:Trini píše:Trini píše:
A vypadá to, že se to pořád zhoršuje.
Ne, je to pořád stejné.
Jářek píše:Ale proč nejet za Janou a říct jí to vše z oka do oka?
Jářek píše:Nemá smysl už se hádat.
Zdeněk píše:V tvém případě tudíž musíš být za každých okolností šťastná, jinak bys nebyla osvícená.
Jenomže ty jsi navíc k tomu schopná lhát a podvádět, a to už je úkon svobodné vůle, který bude mít karmické následky.
Zdeněk píše:Nic píše:Proto pořád píšu - hledám slova - pomocí promluv Probuzených - pomocí AI - jak vyjádřit, že jsi Já - tudíž žádná oddělenost ve skutečnosti neexistuje, oddělenost je iluze.
Jak praví Alexander Smith o osobním působení Maharadže:
v průběhu dvou minut dokázal objasnit, že jakákoli vědomost, kterou jste předložil, není vaše. Že je pouze vyčtená z knihy, vypůjčená či ukradená, nebo že je to vaše fantazie, ale že nejste schopen mít přímý vhled
O přímý vhled tu jde, nikoli o cizí vyjádření. Ať už zapamatovaná nebo AI fabrikovaná.
Vlastně je ta situace podobná jako u člověka trpícího bludem, že je Kryštof Kolumbus. Nebo Ježíš Kristus.
V tvém případě tudíž musíš být za každých okolností šťastná, jinak bys nebyla osvícená.
Jenomže ty jsi navíc k tomu schopná lhát a podvádět, a to už je úkon svobodné vůle, který bude mít karmické následky.
(Buddha na takové mnichy uvaloval nejtěžší možný trest.)

Nic píše:Zdeněk píše:Nic píše:Proto pořád píšu - hledám slova - pomocí promluv Probuzených - pomocí AI - jak vyjádřit, že jsi Já - tudíž žádná oddělenost ve skutečnosti neexistuje, oddělenost je iluze.
Jak praví Alexander Smith o osobním působení Maharadže:
v průběhu dvou minut dokázal objasnit, že jakákoli vědomost, kterou jste předložil, není vaše. Že je pouze vyčtená z knihy, vypůjčená či ukradená, nebo že je to vaše fantazie, ale že nejste schopen mít přímý vhled
O přímý vhled tu jde, nikoli o cizí vyjádření. Ať už zapamatovaná nebo AI fabrikovaná.
Vlastně je ta situace podobná jako u člověka trpícího bludem, že je Kryštof Kolumbus. Nebo Ježíš Kristus.
V tvém případě tudíž musíš být za každých okolností šťastná, jinak bys nebyla osvícená.
(Buddha na takové mnichy uvaloval nejtěžší možný trest.)
Zdeňku, je vidět, že potřebuješ věřit v hierarchii, zásluhy, karmy a tresty, abys udržel svůj svět pohromadě. :
Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 1 návštěvník