Zdeněk píše:armin píše:Každopádně to na středním východě pěkně rozvrtal.
Je to konec petrodolaru, konec americké hegemonie, konec světa jak ho známe.
Co myslíš, že bude místo petrodolaru?
Zdeněk píše:armin píše:Každopádně to na středním východě pěkně rozvrtal.
Je to konec petrodolaru, konec americké hegemonie, konec světa jak ho známe.
armin píše:Co myslíš, že bude místo petrodolaru?

Zdeněk píše:
Už máš ocas staženej?
armin píše:Zdeněk píše:
Už máš ocas staženej?
Ne, já jsem v pohodě. Rusky ještě trochu umím.
A co ty?

armin píše:To jsem si všiml, že jsou lidé, kteří se snaží své mindráky a závist léčit rozkladem a bídou.
Někteří dokonce aby uškodili se třeba odpálí v autobuse plném dětí s pocitem "To jsem jim to dal"
Nebo postřílí své spolužáky a pak sebe.
I takoví jsou mezi námi.
Zdeněk píše:armin píše:To jsem si všiml, že jsou lidé, kteří se snaží své mindráky a závist léčit rozkladem a bídou.
Někteří dokonce aby uškodili se třeba odpálí v autobuse plném dětí s pocitem "To jsem jim to dal"
Nebo postřílí své spolužáky a pak sebe.
I takoví jsou mezi námi.
No však pravím, už máš ocas staženej.
Je to jako když se dva bojující na život a na smrt zaklesnou do sebe a spadnou do vody. Prohraje ten, komu dříve dojde dech. To tomu druhému umožní dříve vystrčit hlavu nad hladinu, nadechnout se, a toho druhého dorazit.
Je to dítě na tom obrázku mezi ruinami zlomené? Není.
Je to boj duchovní, nás pozitivních entit, s vámi negativňáky.
Materiálně ale prohrajeme všichni, to je daň za to rozdělení.
armin píše:Putin., Kim, Iránský režim reprezentují ty pozitivní entity?
Nebo Čína?
Nebo kdo?
Ti propalestinští aktivisté co podpálilitovárnu v Pardubicích?
Jí vím, že já s nikým nebojuju. Ani s tebou. Jen si s tebou povídám a píšu, co si myslím a jak to vidím.
To se o Putinovi, Zelenském, Trumpovi, Rajchlovi, Okamurovi aj. říci nedá.
Ty s někým bojuješ?
Zdeněk píše:On snad Goebbels někoho zastřelil? O tom není nic známo, tak jako u tebe.
A zbavuje ho to snad viny? Ovšemže ne, tak jako tebe ne.
armin píše:Zdeněk píše:On snad Goebbels někoho zastřelil? O tom není nic známo, tak jako u tebe.
On snad Putin někoho zastřelil? O tom není nic známo, tak jako u tebe.
Zdeněk píše:
To není jen nějaké abstraktní zlo. To je milion konkrétních mrtvých. Ty jsi konkrétním ztělesněním částice toho zla.
armin píše:Zdeněk píše:
To není jen nějaké abstraktní zlo. To je milion konkrétních mrtvých. Ty jsi konkrétním ztělesněním částice toho zla.
To má Putin vojenským prosazováním ruských zájmů na Ukrajině na svědomí už milion konkrétních mrtvých?
Není on náhodou také ta negativní entita?
armin píše:Já se o nikoho neopírám. Mám vlastní rozum a zkušenosti. Hodně mi napoví kukuč a způsob projevu toho kterého aktéra.
Docela dobře rozpoznám poctivého a dobrého člověka od podrazáka, kariéristy a zamindrákovaného nenávistníka.
Takže se neopírám o něčí hodnocení, ale vycházím z vlastního zkušeného pohledu na dění a jeho hlavní aktéry.
P.S.
Mám dojem, že Rusko je spojencem Iránu.
A také Severní Koreje.
Vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá.
Zdeněk píše:Ano, to skutečně velmi dobře vyjádřeno. Ve své podstatě jsi dojmolog. Když někdo dělá dobrý dojem, tak může bombardovat města, a když dobrý dojem neudělá, tak nemůže.
armin píše:Zdeněk píše:Ano, to skutečně velmi dobře vyjádřeno. Ve své podstatě jsi dojmolog. Když někdo dělá dobrý dojem, tak může bombardovat města, a když dobrý dojem neudělá, tak nemůže.
Takhle to vidí člověk, který ještě nemá schopnost poznávat duši druhého přímo z jeho projevů. To přichází časem jako jeden z vedlejších projevů duchovního vývoje.
Čím více poznáváš sebe, zákonitosti vědomí i nevědomí a jejich přímou souvislost s projevem, tím více poznáváš i druhé.
Třeba paní Tomášová to viděla a přesně odhadla na první pohled.
To se člověku neotevře čtením a věřením tomu co kdo píše (třeba ten tvůj RA) nebo spekulováním podle nějakých návodů, ale poctivou, pravdivou duchovní praxí, prací na sobě a se sebou.
Zdeněk píše: příjem vizuálních informací není jistý, je jen pravděpodobný (např. světlo už neexistující hvězdy může přinášet mylnou informaci).
armin píše:Na vzdálenosti v rámci Země se tyto vlastnosti světla při pozorování lidí neuplatňují.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 24 návštevníků